Daedalus 0 Opublikowano 27 grudnia 2009 Opublikowano 27 grudnia 2009 (edytowane) humanno, jeżeli chodzi Ci o tryb hardcore to będzie taki tryb w bc2 i będzie się charakteryzował : brakiem HUD-a, brakiem mini mapy, większym damage broni, włączonym FriendlyFire, brakiem Killcama, brakiem celownika, brakiem ikonek w przypadku zauważenia wroga (trójkąciki nad głową) i kto wie co jeszcze wymyślą. Edytowane 27 grudnia 2009 przez Daedalus Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 27 grudnia 2009 Opublikowano 27 grudnia 2009 humanno, jeżeli chodzi Ci o tryb hardcore to będzie taki tryb w bc2 i będzie się charakteryzował : brakiem HUD-a, brakiem mini mapy, większym damage broni, włączonym FriendlyFire, brakiem Killcama, brakiem celownika, brakiem ikonek w przypadku zauważenia wroga (trójkąciki nad głową) i kto wie co jeszcze wymyślą. Gdzie to wyczytałeś? daj linka Cytuj
Daedalus 0 Opublikowano 27 grudnia 2009 Opublikowano 27 grudnia 2009 Gdzie to wyczytałeś? daj linka Wpisz sobie w google "Realism mode bc2" to coś znajdziesz bo raczej nie moge tu podawać linków do obcych stron (regulamin) Cytuj
humanno 201 Opublikowano 27 grudnia 2009 Opublikowano 27 grudnia 2009 humanno, jeżeli chodzi Ci o tryb hardcore to będzie taki tryb w bc2 i będzie się charakteryzował : brakiem HUD-a, brakiem mini mapy, większym damage broni, włączonym FriendlyFire, brakiem Killcama, brakiem celownika, brakiem ikonek w przypadku zauważenia wroga (trójkąciki nad głową) i kto wie co jeszcze wymyślą. FUCK YEAH! :] Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 Wczoraj z ciekawości zajrzałem na statystyki osoby która jest na pierwszym miejscu w statystykach: 318 godzin grania bożę przecież Beta zaczęła się19 listopada czyli mamy do dziś 39 dni jak dobrze liczę to ten koleś gra 8 godz dziennie może to jakiś opłacany beta tester bo nie wyobrażam sobie by ktoś tyle grał Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 Wczoraj z ciekawości zajrzałem na statystyki osoby która jest na pierwszym miejscu w statystykach: 318 godzin grania bożę przecież Beta zaczęła się19 listopada czyli mamy do dziś 39 dni jak dobrze liczę to ten koleś gra 8 godz dziennie może to jakiś opłacany beta tester bo nie wyobrażam sobie by ktoś tyle grał eee tam. ja byłem w liceum za czasów PS2 to rekord mam 14 godzin. a średnio te 5-7 godzin dziennie walczyłem więc dla 14-latka to nie jest problem (z resztą niektórzy agenci z ligii COD to i więcej ciupią) BTW. jak zdobyć shotguna? W BF:BC to była moja podstawowa broń. zupełnie nie czuję się w klimacie karabinów maszynowych... Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 Ja po 2-3 godzinach już miałem pzresyt a co dopiero 8 pod rząd.Chociaż na początku to po 12 godzin przy tym siedziałem. Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 Wczoraj z ciekawości zajrzałem na statystyki osoby która jest na pierwszym miejscu w statystykach: 318 godzin grania bożę przecież Beta zaczęła się19 listopada czyli mamy do dziś 39 dni jak dobrze liczę to ten koleś gra 8 godz dziennie może to jakiś opłacany beta tester bo nie wyobrażam sobie by ktoś tyle grał eee tam. ja byłem w liceum za czasów PS2 to rekord mam 14 godzin. a średnio te 5-7 godzin dziennie walczyłem więc dla 14-latka to nie jest problem (z resztą niektórzy agenci z ligii COD to i więcej ciupią) BTW. jak zdobyć shotguna? W BF:BC to była moja podstawowa broń. zupełnie nie czuję się w klimacie karabinów maszynowych... Shotgun dostępny jest w klasie Recon. Z tego co pamiętam jest to 3 broń do odblokowania. Musisz zdobyć określoną ilość punktów snajperem by go unlockować. Wczoraj przysiedziałem trochę dłużej przy Becie i jestem oczarowany. Ściągnąłem ją tuż przed zakupem MW2, i to był chyba mój błąd. 169,99 mogłem wydać na całkiem inną grę a swój multiplayerowy głód zapchać BC2. Pierwsza część do teraz nie została, w moim odczuciu, prześcignięta przez żaden inny MP (a troszkę ich ograłem). Co tu dużo mówić, dla kogoś kto grał w BC drugą cześć zarządzi na długo. Cytuj
Mirumoto 234 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 Poza tym, to nie musi grać tylko jedna osoba. Ja mam ponad 100h tylko dlatego, że gram na zmianę z bratem na tym samym koncie (jemu się nie chciało grać na swoim bez zdobytych już broni itp.). Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 (edytowane) Wczoraj z ciekawości zajrzałem na statystyki osoby która jest na pierwszym miejscu w statystykach: 318 godzin grania bożę przecież Beta zaczęła się19 listopada czyli mamy do dziś 39 dni jak dobrze liczę to ten koleś gra 8 godz dziennie może to jakiś opłacany beta tester bo nie wyobrażam sobie by ktoś tyle grał Ja w Killzonie mam niecałe 27 dni i jakieś 636h na liczniku a uwierz mi ze znam większych artystów:D z tym że wiadomo Killzone jest na rynku już prawie rok Edytowane 28 grudnia 2009 przez tomci23 Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 Wczoraj z ciekawości zajrzałem na statystyki osoby która jest na pierwszym miejscu w statystykach: 318 godzin grania bożę przecież Beta zaczęła się19 listopada czyli mamy do dziś 39 dni jak dobrze liczę to ten koleś gra 8 godz dziennie może to jakiś opłacany beta tester bo nie wyobrażam sobie by ktoś tyle grał Ja w Killzonie mam niecałe 27 dni i jakieś 636h na liczniku a uwierz mi ze znam większych artystów:D 27 dni - 648 h Grales przez 636h - nie ma ch**a, CYBORG Cytuj
Exus1pl 7 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 Shotgun dostępny jest w klasie Recon. Z tego co pamiętam jest to 3 broń do odblokowania. Musisz zdobyć określoną ilość punktów snajperem by go unlockować. Wczoraj przysiedziałem trochę dłużej przy Becie i jestem oczarowany. Ściągnąłem ją tuż przed zakupem MW2, i to był chyba mój błąd. 169,99 mogłem wydać na całkiem inną grę a swój multiplayerowy głód zapchać BC2. Pierwsza część do teraz nie została, w moim odczuciu, prześcignięta przez żaden inny MP (a troszkę ich ograłem). Co tu dużo mówić, dla kogoś kto grał w BC drugą cześć zarządzi na długo. Shotgun jest dostępny dla każdej klasy, wystarczy mieć odpowiednią rangę. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 Wczoraj z ciekawości zajrzałem na statystyki osoby która jest na pierwszym miejscu w statystykach: 318 godzin grania bożę przecież Beta zaczęła się19 listopada czyli mamy do dziś 39 dni jak dobrze liczę to ten koleś gra 8 godz dziennie może to jakiś opłacany beta tester bo nie wyobrażam sobie by ktoś tyle grał Ja w Killzonie mam niecałe 27 dni i jakieś 636h na liczniku a uwierz mi ze znam większych artystów:D 27 dni - 648 h Grales przez 636h - nie ma ch**a, CYBORG heheh, i znasz jeszcvze wiekszych artystów? powiedz ze grają 25h/dobe to dzwonie do Faktu. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 po sygnaturce sie zgadza. liczba Kill/srednia na godzine wychodzi 631 tylko pytanie ile osob na tym koncie gra;p Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 po sygnaturce sie zgadza. liczba Kill/srednia na godzine wychodzi 631 tylko pytanie ile osob na tym koncie gra;p Po 1 te osoby co znają wiedzą kto gra a po drugie koniec offtopa bo to temat o BF BC2 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 Może i racja że są tacy "szaleńcy" na kompie za dawnych lat też mogłem w sumie pochwalić sie żę grałem po 8 a czasami 12 godz. Teraz Żona i dziecko i ciągłe słuchanie że za często gram A co do shotguna to racja ja mam 28 poziom i też go nie mam Cytuj
maztika 36 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 shotguna ma bodajze kazda klasa, jako primary weapon po zdobyciu odpowiedniej rangi. jest to zreszta do sprawdzenia w menu. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 mój brat ma 38 level i jak patrzyłem u niego to ma wszystkie shotguny oprócz tego najbardziej wysuniętego na lewo... nie wiem czemu nie można go jakoś odblokowac Cytuj
Exus1pl 7 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 mój brat ma 38 level i jak patrzyłem u niego to ma wszystkie shotguny oprócz tego najbardziej wysuniętego na lewo... nie wiem czemu nie można go jakoś odblokowac Dziwne, ja mam 22 level i wszystkie shoty odblokowane . Może ma to jakiś związek z odznakami przyznawanymi w trakcie gry ? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 Może trzeba zdobyć jakąś odznakę związaną z innym typem shotguna. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 sry...ja grałem tylko snajperem i miałem odblokowane wszystkie shoty...wejdźcie w menu i zobaczcie czego potrzeba do odblokowania ich Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 mój brat ma 38 level i jak patrzyłem u niego to ma wszystkie shotguny oprócz tego najbardziej wysuniętego na lewo... nie wiem czemu nie można go jakoś odblokowac Ja też go nie mam chodz w opisie jest żeby go odblokować wystarczy 22 level pewnie jakiś błąd gry co u nie których Cytuj
mersi 804 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 teraz to już ledwo co mi jakiś serwer znajduję, co chwilę" i'cant find any game' czy jakoś tak mi wyskakuje, chyba powoli zbliża się koniec betki :confused: Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 Tak KONIEC JEST BLISKI OJ BIADA NA OJ BIADA "RT please: The #PS3 Beta end is getting close, better play now before the servers go dark." Cytuj
humanno 201 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 :sad: a mi jeszcze na dodatek dzisiaj tak makabrycznie ++jowo szło.. moze jeszcze kilka dni pociagnie, moze do 2010. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi