Opublikowano 30 stycznia 201015 l Ot, chyba mnie przekonaliście, żeby nie szukać po sieci klucza do bety na pc. Swoją drogą to jakieś dupki sprzedają je np. na allegro czy ebayu za 10zl. W poniedziałek będę miał aot2, więc jakoś wytrzymię do czwartku. edit: Kurczę, prawie się właśnie naciąłem na naciągaczy z empiku. Na stronie EA są odnośniki do polskich sklepów dystrybuujących wersję limitowaną ( http://badcompany2.ea.com/reserve-limited-edition ). Najwygodniej dla mnie byłoby zamówić to u nich i odebrać w salonie, więc klikam na odnośnik do wersji ps3 w sklepie empik i dostaję przekierowanie do strony produktu. Podejrzane wydało mi się, że nie ma tam napisane że jest to limitowana wersja. Już założyłem u nich konto, ale stwierdziłem że sprawdzę "o so chodzi" i wpisałem w ich wyszukiwarkę "bad company 2". Co się okazało? Mianowicie empik sprzedaje w preorderze wersję normalną za 215 i wersję "limitowaną" za 230. Dziady. Widzę że gramer też ma możliwość odbioru osobistego, chyba skorzystam. Edytowane 30 stycznia 201015 l przez oTOMo
Opublikowano 2 lutego 201015 l Producenci zapowiadają że w DLC lub łacie otrzymamy tryb kooperacji. Jak dla mnie jest to nie potrzebne bo od czego mamy headset i net.
Opublikowano 2 lutego 201015 l Producenci zapowiadają że w DLC lub łacie otrzymamy tryb kooperacji. Jak dla mnie jest to nie potrzebne bo od czego mamy headset i net. lol przecież kooperacja to tryb Ty + znajomi kontra przeciwnik komputerowy
Opublikowano 2 lutego 201015 l Producenci zapowiadają że w DLC lub łacie otrzymamy tryb kooperacji. Jak dla mnie jest to nie potrzebne bo od czego mamy headset i net. Skąd te info z oficjalnego źródła? jak tak proszę o linka
Opublikowano 2 lutego 201015 l Producenci zapowiadają że w DLC lub łacie otrzymamy tryb kooperacji. Jak dla mnie jest to nie potrzebne bo od czego mamy headset i net. Jesli dostaniemy Co-opa w DLC to bede w 7 niebie !! To bylaby dla mnie wisienka na gorze tortu
Opublikowano 2 lutego 201015 l Charles Magnusson z DICE wypowiedział się, w wywiadzie dla serwisu Eurogamer.de "Na razie zdecydowaliśmy się na umieszczenie dodatkowych trybów w multiplayerze. Zawsze musimy wybierać pomiędzy kilkoma rzeczami - pamiętajcie, że nasze studio nie ma nieskończonych zasobów. W każdym razie, na pewno chcemy zaimplementować tryb kooperacji do Bad Company 2. Musicie po prostu trochę poczekać."
Opublikowano 3 lutego 201015 l jutro bedzie demko na pss ? tak O ktorej powinno sie pojawic ? Po 18 ?
Opublikowano 3 lutego 201015 l Jak zawsze na polskim PSS po 18 ja aż trzy dema będę musiał zassać bo jutro nie będziemy narzekać na aktualizacje
Opublikowano 3 lutego 201015 l Ja tylko na BC2 demo sie szykuje Trzeba bedzie wczesniej z silowni wrocic zeby zapuscic sciaganie i cos pograc jeszcze jutro. Dodajcie mnie to pogramy razem : Monte-PL Miejmy nadzieje ze obejdzie sie bez problemow z demem
Opublikowano 3 lutego 201015 l idealnie sie sklada, bo zwolnili mnie z pracy, bedzie troche wiecej czasu na granie chwilowo zatem widzimy sie jutro na polu walki, jakby co moj nick psn Maztika (snajper, medyk), tylko dopisac, ze na ustawke
Opublikowano 3 lutego 201015 l A skąd te ustawki skoro demo będzie singiel a nie multi Demko ma być takie ja na xbox 360 przecież
Opublikowano 3 lutego 201015 l Bedzie takie samo jak na xboxie czyli multiplayer ! No chyba ze mam zle wiadomosci... ale napewno mialobyc takie samo jak na xboxie360 - a jak wiadomo na xboxie graja w multi w demie.
Opublikowano 3 lutego 201015 l Możliwe bo jakoś nie słuchałem o demie na X bo nie chciałem sobie psuć zabawy. Jeśli tak to widzimy się jutro
Opublikowano 3 lutego 201015 l Mnie sie zdawało ze wczesniej mowa byla o singlu, o demie na X0 nic nie wiem, ale nie mam nic przeciwko śmiganiu w multi po raz kolejny :smile: ps. chce ktoś kupić MW2? :tongue:
Opublikowano 3 lutego 201015 l Ea pisało na twitterze, że jutro demo MP world wide. W weekend ustawka! ! ! ps. ludzie bez hs nie wysyłać mi zaproszeń Edytowane 3 lutego 201015 l przez krak2610
Opublikowano 3 lutego 201015 l Ja też czekam na zaproszenia Zresztą mamy już na tym forum miejsce do ustawek. Więc zapraszam tam
Opublikowano 4 lutego 201015 l już jest Demko na PSN do ściągnięcia poprzez opcję szukaj, tak samo i Alien vs Predator Edytowane 4 lutego 201015 l przez gostdog