SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 lutego 2010 Opublikowano 14 lutego 2010 Parę stron wcześniej podałem stronkę na której możesz sobie przejrzeć wraz z opisem krótkiej charakterystyki map. Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 14 lutego 2010 Opublikowano 14 lutego 2010 Będzie wsparcie dla klanów? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 14 lutego 2010 Opublikowano 14 lutego 2010 Wiadomo,czy w pelnej wersji bedzie jakiekolwiek wsparcie dla klanow? Podpisuje się pod pytaniem.Butcher jak byłeś w Dice dowiedziałeś się coś na ten temat możesz powiedzieć czy embargo też dotyczy? Niestety, nie było mowy o klanach, nie widziałem też żadnej opcji z tym związanej. Szukamy, zanim pytamy. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 14 lutego 2010 Opublikowano 14 lutego 2010 chyba tylko w squad rush, 4vs4 friendsów Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 (edytowane) Game Informer review March 2010 Graphics The heavy use of particle effects in the desert sandstorms and mountain peak blizzards adds a wild card elements to firefights. Sound From head-rattling explosions to the clatterof bullet cassings hitting the ground, this is the best sound design in the genre.It's so detailed you can hear the footsteps of soldiers approaching from behind. Playability Smoother aiming and tightened vehicle controls improve the moment-to-moment experience, and the new health regeneration system greatly aids the pacing of the single-player campaign. Entertainment A vastly improved single-player campaign complements some of the best tactical multiplayer action on the planet Replay value High Score: 9.5 | Second opinion: 9.5 pożyczone z neogaf, ale doskonale oddaje co powinni robić obrońcy dotyczy co prawda TF2, ale doskonale imo oddaje klmat BCC2multi walentynki były wczoraj, ale co tam Edytowane 15 lutego 2010 przez ziemia1 Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 Z tym obrazkiem święta racja.Wczoraj z kumplami zrobiliśmy pakę 3 medyków i nie było mocnych na nas...4 ostatnie bazy rozwaliliśmy praktycznie w pojedynkę(4 armingi ofkoz z mojej strony) Cytuj
niemrawy 0 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 BC2 ma jedną niesamowicie wielką wadę... ludzi w nią grających. tak, to definitywnie wina gry, powinni za to skarcić twórców. Jasne, że nie ich wina ale sterowanie helikopterami mogli uprościć. Przy pierwszym starcie wszyscy uderzają w pobliską ścianę. Jak ktoś wcześniej nie grał w GTA lub jakąś inną grę z podobnym sterowaniem to nie ma szans, żeby poleciał. Na YT są filmiki instruktażowe. Kamperzy w czołgach są najbardziej upierdliwi. Stanie ci taki na górce na drugim końcu planszy i pstryka jeden przycisk odpowiadający za strzał. Niby łatwo takiego załatwić bo wystarczą dwa strzały z bazooki. Trzeba tylko te dwa strzały oddać równocześnie bo za czołgiem stoi cała ekipa naprawcza. mogli uprościć? tak zeby 1szy lepszy Rambo-wanna'be wsiadł i rozniósł połowe drużyny przeciwnej w 2ch przelotach? nie sądze zeby to bylo dobre rozwiązanie. Wymóg kilku lotów probnych zanim sie dojdzie do wprawy i zacznie siać zniszczenie wydaje sie byc dobrym wyważeniem sił. Nie mam zastrzeżeń co do "nierówności" w tej grze. Choć moze czasem wnerwi mnie kolo z shotgunem który pomimo zebraniu kilku kul rozwala mnie 1 strzałem z bliska. Ale czepiał sie nie bede. Mam też trochę inne definicję kampera niż ty, dla mnie to ktos kto zaszyje sie w jakims kur*widołku i punktuje przebiegających okazjonalnie przeciwników np z LKM'u. Chociaż tez wielu takich nie uświadczyłem podczas gry w BC2. A kolo w czołgu widocznym z daleka dla wszystkich [tym bardziej ze zaraz powinien zostać oznaczony] to juz raczej nie kamper imo, troche chyba naciągnąłeś pojęcia. A ze ma za sobą sztab mechaników, no cóż, z 2giej strony skoro są tam, to nie ma ich np przy m-com'ach... heheee, racja, tym bardziej że do pojazdów pchają się zazwyczaj ci którzy kompletnie nie mają pojęcia jak je wykorzystać, żeby nie było niedomówień, do każdego pojazdu nie wsiada się w stylu kto pierwszy dobiegnie, tylko kto najlepiej potrafi je wykorzystać i sam się będzie naprawiał, czołg i heli dają potężną przewage, baaardzo często decydują o wygranej lub przegranej, szczególnie jak jest mało czasu do końca meczu, i naprawde serce boli jak widze siakiegoś nędznego snajpera który korzysta z czołgu jako środka transporu, podjedzie gdzieś, wysiądzie i będzie kampił, albo nawet nigdzie nie dojedzie bo w połowie drogi go rozwalą jaki jest bbc2 wg niemrawego? napewno pod niektórymi względami lepszy (innym razem napisze dlaczego, maruda jestem troche, wole ponarzekać)) od pierwszej części, ale żeby nie było friendly fire? wsparcia dla klanów? lol? użerać się znowu przez lata z typami którzy koniecznie muszą mieć w nicku killer/killa/psycho/murder a na koniec meczu okazuje się że ratio mają na poziomie 2/13, a do skrzyni się nawet przez przypadek nie zbliżyli żeby rozwalic bo i po co? niech inni się męczą? średnio mi się to podoba, krok w wstecz jak dla mnie, ahaa nie widziałem w demie granatów rozbłyskowych i zwykłych dymnych, ogrooomnie cieszy natomiast możliwość zestrzelenia pilota w śmigle snajpą (podobno idzie), przegrzewająca się wiertarka i świetna, baaardzo mocna ekipa z pl Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 Game Informer dał grze 9,5/10 wiem że nie jest to raczej portal wiarygodny , ale takie małe info Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 jutro lekka przerwa Battlefield Bad Company 2 will be unavailable during 10am to 1pm GMT (2am and 5am PST) on Tuesday 16th February for EA server maintenance. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 jutro lekka przerwa Battlefield Bad Company 2 will be unavailable during 10am to 1pm GMT (2am and 5am PST) on Tuesday 16th February for EA server maintenance. taaa... pewnie dlatego ze akurat jutro mam wolne moze cos pożytecznego przynajmniej zrobie... Cytuj
maztika 36 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 dzieki dzis wszystkim, z ktorymi mialem przyjemnosc pograc znowu wpadlo trofeum za 24h grania, pewnie tak jak z beta dobije do ponad 50 ;p rano mialem fajny motyw: apache wroga lecial bardzo nisko, ja go assaultem z granatnika w tyl, nie wybuchl, ale ostro go zarzucilo od pocisku i wlecial w skaly hehe. szkoda, ze lecac black hawkiem, bedac juz ostro podniszczonym, nie mozna zabic wroga spuszczajac tego blackhawka na niego i wyskakujac ciut wczesniej, trzeba dobijac. ogolnie jest coraz lepiej, czesciej trafiam na kumate sklady. jak sie nie uda to zawsze mozna wyjsc i laczyc sie znowu. czasami sa wkurzajace bugi, 25 pociskow assaulta z 10m w korpus nie zabija kucajacego wroga, ale to rzadkosc. btw. uav jest rzezniczy z tym dzialkiem + uzywaniem selecta, na biezaco mozna zaznaczac pol skladu nieprzyjaciela. Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 się przerwa przedłuża, ale dzięki niej odkryłem że można słuchać swojej muzyki z hdd (jeśli było to sry, kiepski ze mnie odkrywca) zaciekawił mnie natomiast taki myk w opcjach Options > Audio > War Tapes muszę spróbować jak pójdzie to na moim sprzęcie Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 Dzięki, że zwróciłeś na to uwagę. Wydaje mi się, że odgłosy broni dużo lepiej i bardziej realistycznie brzmią na War Tapes. Lepiej już być nie może. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 Ej a przeliczając na Polski czas, to kiedy ta przerwa się kończy ? Pikol nie wie, pikol tępy. Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 (edytowane) Ej a przeliczając na Polski czas, to kiedy ta przerwa się kończy ? Pikol nie wie, pikol tępy. powinno się było skończyć około 2.00, ale pono się coś przedłuży wg oficjalnego f. http://forum.ea.com/eaforum/forums/show/108.page imo warto zajrzeć Attackers: For Dummies! http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/384917.page#3630642 Defenders: For Dummies! http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/386644.page Edytowane 16 lutego 2010 przez ziemia1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 Widzę że na gramer.pl już skończyły się limitowane edycje, podano również że limitowane edycje otrzymają dodatkowo kod na kolejną broń AKS-74U podobno idealna dla inżynierów w sam raz dla mnie Wiec dobrze że zamówienie poszło już w listopadzie Cytuj
humanno 201 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 gramy czy nie gramy? działają te servery? najpierw error a potem logowanie na konto EA.. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 (edytowane) u mnie działa dokładnie od 17 Choć coś jest nie tak bo często wywala i straciłem swoje osiągnięcia mam po jednej broni Edytowane 16 lutego 2010 przez marekjw2523 Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 A mi każe się od nowa zalogować na konto EA. BF 1943 ma tak samo, nie mogę się zalogować. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 Odradzam na razie grę. Wprawdzie osiągnięcia wróciły ale wywala nie miłosiernie. Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 taaaa syndrom odstawienia http://www.grapheine.com/bombaytv/pub-uk-52ad08b26d4d478ed4f01e93c6584dd9.html Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 w ramach trollowania: http://battlefieldzone.pl/serwis/news/Przedluzajaca_sie_przerwa_techniczna sczajcie drugi filmik a potem drugi komentarz Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 Co do kradzieży czołgu to racja. Często się to zdarza niestety Choć gorszą rzeczą jest gdy osoba która powinna grać po twojej stronie nie wiadomo czemu strzela do ciebie lub do twojego pojazdu w którym się znajdujesz Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 Gorzej jak wysiadłeś z czołgu i go naprawiasz a podbiega kolo z drużyny i kradnie czołg Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 Powinni taki motyw blokady zrobić, że po wyjściu ze swojego miejsca w czołgu, nikt inny nie może do niego wejśc przez np 10 sekund. było by fajnie myśle. ide zobaczyć czy moge w koncu zagrać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi