Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Featured Replies

Opublikowano

Gra zamówiona :thumbsup: Oby tylko doszła do piątku,bo tam skąd biore to wysyłają "dopiero" w czwartek.

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 636,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• beka z tej gry i black opsow. jak sie biegnie w battlfieldzie to tylko tupanie slychac TUP TUP TUP. ta snajperka to jakas porazka. ludzie grajacy w bc2 to noskillowcy ktorzy rekompensuja to sobie mowi

• To z tego że polska społeczność CoD zdążyła się już zorientować że tryby HC sprzyjają słabszym graczom. Widocznie teraz czas na BF community hehe. Co do tej sytuacji którą podałeś to nie jest to żade

• dobre dobre - lubię takich kozaków. Ja też mam reguły, tylko trochę bardziej rygorystyczne: - jak grasz ze mną masz obowiązek dobrze się bawić - wolno kląć i opowiadać historie z życia wzięte - jak

Opublikowano

Dużo ludzi już gra w multi i to co się tam dzieje przerasta wszystko! Miód wylewa się z ekranu! xD Niestety nadal nie mogę zarejestrować BF 1943 na veteran.battlefield.com Może rzeczywiście w 1943 trzeba wbić weterana? Dodam jeszcze, że stronie sklepu PSX pojawił się napis "Już mamy!", co bardzo mi się spodobało. :lol:

Opublikowano

mógłby ktoś napisać czy język angielski jest do wyboru w wersji PL? bo jakieś sprzeczne info tutaj

Opublikowano
Ultima: No to mamy dobrego newsa, wyjątkowo szybko jak na poniedziałkową dostawę z EA, przyjechał Bad Company! Posiłki wysłane na magazyn! jedziemy pełną parą! :) Dla tych co nie przepadają za COD dodamy że BFBC2 pobił preorderami MW2 :] trzeba przyznać że online wydaje się być lepszy wiec nic dziwnego..

:] to tak a propo.

Ja już dostałem swoją wersję, na X360, prosto z PSXE. Tak szybko, że nawet zamówienie na stronce sie nie zaktualizowało.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ja takie może głupie pytanie mam, ale jest szansa, że pod wieczór jeszcze odwiedzi mnie kurier? Bo jak mam do jutra czekac to kurczeee :(

Opublikowano

kurier czesto przychodzi o 18-20 , wiec to jak najbardziej możliwe, kuriwerzy staraja sie rpzychodzic gdy ludzie sa w domu a nie w pracy, czasem dzwonia i pytaja czy ktoś jest (przynajmniej do mnie o takich godiznach przychodzą)

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Przepraszam, że pozwolę sobie zapytać...a co się takiego stanie jeśli dostaniesz grę powiedzmy jutro, a nie dzisiaj? ;)

Edytowane przez Bellevar

Opublikowano

Będę rano pracował z myślą, że gra czeka na mnie w domu :) No i chciałbym ją mieć już ;p A tak wogóle offtopa robimy ; o

Opublikowano

To ja pociesze wszystkich ja mieszkam w Irlandii i na tym za(pipi)u dopiero 5 gra do odbioru :angry:

Jakim cos w tym jest

Edytowane przez zaq123456

Opublikowano

U nas, mimo że dalej jesteśmy 20 lat za murzynami, zauważyłem że gierki wychodzą najwcześniej na świecie;]

Opublikowano

Co dokładnie ma dać ta "rejestracja" BF 1943 ? Bo zamówiłem przedpremierowo BFBC2 i zaciekawiło mnie to trochę. Jakiś bonus dostanę z tego powodu? Jeżeli tak to byłbym szczęśliwy jakby ktoś mi napisał co i gdzie trzeba zrobić ;)

Opublikowano

Miało być tak, że posiadacze BF 1943 otrzymają karabin z WWII, czyli M1 Garand. Później się okazało, że dodatkową broń otrzymuje się jak na veteran.battlefield.com zarejestrujesz dowolną grę z serii BF, którą posiadasz. Ale i tak wszystko się wyjaśni jak dostaniemy wreszcie grę.

Opublikowano

Eurogamer ? 9

1UP ? A-

play.tm ? 93%

Videogamer ? 9

IGN ? 8.9

TeamXbox ? 9.5

GamePro 5 / 5

Game Informer 9.5

play.tm 93%

Widać nie tylko MY kochamy tą grę no może nie licząc panów z IGN ale to można było przewidzieć niech dalej bawią się MW 2

Opublikowano

To ja pociesze wszystkich ja mieszkam w Irlandii i na tym za(pipi)u dopiero 5 gra do odbioru :angry:

Jakim cos w tym jest

Kiedys juz o tym pisalem. Kumpel ktory pracuje w tutejszym extravision (siec sprzedajaca i wypozyczalnia gier/filmow) wytlumaczyl mi kiedys czemu w wiekszosci przypadkow trzymaja sie terminow - chodzi o to ze jesli ktos sie wylamie to kara idzie w dziesiatki tysiecy euro a przy wazniejszym tytule nawet setki.

Wracajac do tematu wiem ze bylo ale nie wiem na ktorej stronie jak to jest z wersja pl? bedzie wybor jezyka ang czy skazany bede tylko i wylacznie na wersje pl?

Opublikowano

Chłopie w wersji na PS3 masz tylko ANG wersje.

Może ktoś zlepi to wszystko do kupy najważniejsze info o grze i parę odnośników do stron o grze by nowi użytkownicy nie pytali w kółko o to samo ?.

Edytowane przez marekjw2523

Opublikowano

Chłopie w wersji na PS3 masz tylko ANG wersje.

Może ktoś zlepi to wszystko do kupy najważniejsze info o grze i parę odnośników do stron o grze by nowi użytkownicy nie pytali w kółko o to samo ?.

popierma jak najbardziej bo nie kazdy ma czas siedziec i przegladac x stron tematu - wazniejsze info zawsze powinno byc w pierwszym poscie.

Opublikowano

Widziałem filmiki z wersji PC i powiem Woow jak Crysis gdyby tylko nie te 14 klatek grającego :whistling:.

http://www.youtube.c...layer_embedded#

Fajny filmik polecam.

A tak offtopic dziś spakowali mi grę i jutro UPS wysyłają :diablo:

Gdzie zamawiałeś?

Opublikowano

ja single ukonczylem w 5 godzin na hard jest fajny ale nie tak skryptowy jak COD jest fajnie ale jednak multi to potęga