Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Gość szpic
Opublikowano

od czego zalezy czy rakieta jest naprowadzana czy nie ?

strzelalem pare razy z "Gustav" i raz rakieta leci prosto jak w morde strzelil a raz skreca i goni helikopter

Opublikowano

Nie wiem czemu nie mam M1 Garand. :/ Mam "Battlefield Veteran Rank 1" i nic mi to nie daje. Może email konta EA musi być taki sam jak na koncie PSN? Poza tym nie mogę nadal zarejestrować BF 1943 i BC2. Ktoś z was w ogóle ma tego garanda?

Opublikowano

gdzie na stronie oficjalnej bad company 2 podziała się ranking ? albo miejsce do zalogowania się ?

2 dni temu to bylo teraz nie ma ?

Opublikowano

Lost your unit, soldier?

404 - page not found

Most likley cause:

The website is currently encountering problems

There might be a typing error in the adress

Opublikowano (edytowane)

Tak w ogóle coś się im wszystko pierdzieli. Nie wchodzą punkty doświadczenia lub degraduje Cię poziom niżej jak zmienisz tryb gry.

Taki Hype i się nie przygotowali? Shame

Edytowane przez da$io
Gość szpic
Opublikowano

ja mam zarejestrowane tam BC1.

Gralem nawet 2 mecze online.

mam veteran rank 0 ?

i nie mam garanda

Opublikowano

Obawiam się, że potrzebny będzie poziom 3 Veterana do uzyskania M1. Mogę się mylić.

Po raz pierwszy żałuję, że nie ma polskiej wersji jezykowej gry. Baka rzucający wiąchę do pilota śmigłowca jest bezcenny :thumbsup:

Polecam obejrzeć recenzję na tvgry.pl

Opublikowano

Ja tak nie uważam. Gra prezentuje się świetnie, poziom bardzo wysoki, jedna z lepiej wyglądających gier z jakimi miałem do czynienia. Na pewno ładniejsza od choćby MW2. Nie wiem jak gra prezentuje się na PS3, ale chyba jakiś kolosalnych różnic względem wersji na X-a nie ma.

Opublikowano

Obawiam się, że potrzebny będzie poziom 3 Veterana do uzyskania M1. Mogę się mylić.

Po raz pierwszy żałuję, że nie ma polskiej wersji jezykowej gry. Baka rzucający wiąchę do pilota śmigłowca jest bezcenny :thumbsup:

Polecam obejrzeć recenzję na tvgry.pl

Dostałem Garanda za 2 poziom veterana.

Opublikowano (edytowane)

Uważam że jest duży problem z ustawkami, raz wybranego trybu nie można zmienić w ciągu gry. Nie można wyjść do lobby, no nie trybię czemu bo squad rush ma tu moc szczególnie jak sprzedajesz noża koledze. Nawet mapy nie można zmienić bez kończenia gry. Do meczu dla 8 osób czekaliśmy 5-7 minut nie umawiając się wcześniej, więc nie jest źle. Tylko błagam kupcie headsety, nie muszą być wypaśne ja mam najprostszy z nokii i działa bardzo dobrze.

Edytowane przez ziemia1
Opublikowano

Nie mam pojecia o serii Bad Company a szukam czegos do pogrania online i mam kilka pytan nooba (nie chce czytac recenzji bo lubie miec niektore gry w ciemno bo sprawia mi to frajde),wiec jak ktos bylby tak mily i pomogl:

Narazie jedyny gra tego typu online ktora mnie wciagnela na amen to bylo gears of war na x360,probowalem modern warfare ktory tak wszyscy zachwalaja ale mi nie podpasil,duzo campowania i troche taka z dupy ta gra,dlatego zastanawiam sie czy bad company moze mi sie spodobac skoro nie lubie modern warfare a ktory ponoc jest "hitem" i wszyscy graja (moze to ja mam cos z gustem,nie wiem)?

Zalezy mi na gierce ktora nie ma zbyt duzo chaosu,gdzie mozna pograc z kumplami z headsetami i pokombinowac jakas taktyke,no i fajnie jakby niektore elementy otoczenia ulegaly zniszczeniu jak np w Lost Planet.

I da sie tu jakos ustawiac/spotkac z polakami na meczyki,czy jestem skazany na randomowe ciupanie z hamburgerami? (w GoW 1 to bylo cos pieknego,codzien ustawki w polskiej ekipie na rankingowych meczach).

Opublikowano

kiedy będzie działać ten sklepik??? bo musze sobie kupić te 2 dodatkowe mapki/tryby bo kodzik juz wykorzystałem na innym koncie :turned: btw ile one będą gdzies kosztować? ok. 45zł ?

Opublikowano

Uważam że jest duży problem z ustawkami, raz wybranego trybu nie można zmienić w ciągu gry. Nie można wyjść do lobby, no nie trybię czemu bo squad rush ma tu moc szczególnie jak sprzedajesz noża koledze. Nawet mapy nie można zmienić bez kończenia gry. Do meczu dla 8 osób czekaliśmy 5-7 minut nie umawiając się wcześniej, więc nie jest źle. Tylko błagam kupcie headsety, nie muszą być wypaśne ja mam najprostszy z nokii i działa bardzo dobrze.

Ja miałem, ale mi sie używac nie chciało ;p Gra się świetnie, najfajniej się zbiera blachy bardzo dobrych graczy, jaka duma wtedy jest :D Bardzo podoba mi się tryb squad deathmatch. W squad rush troche za mało ludzi jest i się dziwnie gra.

A no i zamula gra czasami i niekiedy nie widac mich odblokowanych broni dopiero jak umre to moge je wybrac ; o

Opublikowano (edytowane)

Serwery EA padły. Nie do pomyślenia...

EA chce żebyśmy chociaż liznęli Singla :P

Nie ma mowy, singiel w porównaniu z multi ssie na całej linii ;)

Jest peoblem z jasnoscia i kontrastem , na niektorych planszach jest tak ciemno ze nie widac gdzie idziesz

Kontrast trzeba ustawić tak na 1/4 długości paska i wszystko powinno być OK.

Edytowane przez t3xz