RedKyubi 0 Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Tak bez multi to ciężko teraz :biggrin: EA wydało grę w terminie ale dalej problemu z serwerami :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
oTOMo 19 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Ktoś się pytał wcześniej czemu po przyjęciu zaproszenia ląduje w przeciwnej drużynie niż znajomy? Otóż jeśli cała drużyna, w której jest ten znajomy, jest pełna (12 osób), to dodaje nas do przeciwników. Może mi ktoś napisać po co w trybie conquest zdobywa się punkty kontrolne? Tzn. jakie są premie za ich posiadanie? Cytuj Odnośnik do komentarza
bountyhunter 78 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Jak masz większą część przejętą, to tickety [tj ilość dostępnych respów przeciwnika] szybciej się zmniejsza [tak było w BF1943 przynajmniej ]. Do tego masz więcej punktów do respawnu na mapie. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 No to sa jakies jaja. Najlepszy czas na granie a tu ich serwery wysiadaja ;> Lepiej niech cos z tym zrobia. Ja juz powoli koncze singla Koles chyba 17 na swiecie zero q8 czy cos ma juz platyne w bc2 pisze z ps3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Jakby serwery zaczęły działać możecie o tym wspomnieć tutaj ? ;pp Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 (edytowane) serwery dzialaja od ponad godziny 3 dni gry i musze odpoczac od multi bo mam go serdecznie dosc kampy z snajpami. ludzie ktorzy na widok napisu ze podlozono ladunek na mcom uciekaja w drugim kierunku. wtapiajace sie postacie w sciane i drzewa... Edytowane 6 Marca 2010 przez szpic Cytuj Odnośnik do komentarza
ziemia1 685 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 (...) kampy z snajpami. (...) SVU Snaiperskaya Short + ACOG + Sniper Spotting Scope + c4 + zwiększona siła wybuchu imo najlepsze do walki na krótkich dystansach i niesamowite wsparcie dla drużyny. Tyle że niewielu ludzi tak gra :angry2: . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 (edytowane) Nie wiem o co wam chodzi z niedziałającymi serwerami od 2 w nocy do teraz grałem i wszystko było ok.. Ziemia1 zestaw nie ważny byle snajperzy byli ogarnięci.Dziś w nocy fajny mecz miałem ja+2 innych gości snajperzy(m95)bronimy drożyny.drożyna biegnie żeby zająć bazę a jak tylko ktoś na naszych leciał headshot. Edit 1 Takie pytanie o co biega z białym kwadratem przy nicku? Edytowane 6 Marca 2010 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 No i kampania skończona Zostało mi przejść na hardzie i rozwalić m-com stacje. Co do multi to 90% deathów mam przez snajperów. No ale mają do tego prawo więc aż tak mnie to nie wkurza ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Może mi ktoś powiedzieć gdzie w necie znajde ranking osób on-line??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Afroman 81 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Jeśli komuś jakość dzwięku nie podoba sie i ma niezły sysytem audio to w opcjach gry jest WAR TAPES . Cytuj Odnośnik do komentarza
ziemia1 685 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Nie wiem o co wam chodzi z niedziałającymi serwerami od 2 w nocy do teraz grałem i wszystko było ok.. Ziemia1 zestaw nie ważny byle snajperzy byli ogarnięci.Dziś w nocy fajny mecz miałem ja+2 innych gości snajperzy(m95)bronimy drożyny.drożyna biegnie żeby zająć bazę a jak tylko ktoś na naszych leciał headshot. Edit 1 Takie pytanie o co biega z białym kwadratem przy nicku? prawda prawda, nie ma jak zrzucić mortara/założyć c4 na obrońców w m-comie i walić heady biały kwadrat oznacza veteranów Battlefielda Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 wiadomo kiedy zacznie działać sklepik ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Matt90 0 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Jest peoblem z jasnoscia i kontrastem , na niektorych planszach jest tak ciemno ze nie widac gdzie idziesz Z tym się zgodzę. Na pewno nie jest to wina naszych telewizorów. Cytuj Odnośnik do komentarza
oTOMo 19 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Hmm, gdzie jest drugi mcom w Arica Harbor w miasteczku - ten co go przenieśli do garażu, tzn. jak się do niego wchodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 od ulicy masz otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Nie wiem o co wam chodzi z niedziałającymi serwerami od 2 w nocy do teraz grałem i wszystko było ok.. Ziemia1 zestaw nie ważny byle snajperzy byli ogarnięci.Dziś w nocy fajny mecz miałem ja+2 innych gości snajperzy(m95)bronimy drożyny.drożyna biegnie żeby zająć bazę a jak tylko ktoś na naszych leciał headshot. Edit 1 Takie pytanie o co biega z białym kwadratem przy nicku? prawda prawda, nie ma jak zrzucić mortara/założyć c4 na obrońców w m-comie i walić heady biały kwadrat oznacza veteranów Battlefielda A co oznacza nr w tym kwadracie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Chaciu 0 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Numer w kwadracie oznacz poziom veterana, przy bodajże drugim odblokowywuje się Garand (ja tak mam). Na Lens of Truth pojawiło się porównanie wersji X360 i PS3. Według nich graficznie lepiej prezentuje się ta druga, natomiast lepiej działa (przede wszystkim mniejszy tearing) na X360. Click here Cytuj Odnośnik do komentarza
Matt90 0 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Właśnie sobie przypomniałem, że mam jeszcze kod na AKS-74U, tylko nie mam pojęcie gdzie go wpisać. Jak miałem wpisać kod "vip" to okienko samo wyskoczyło. Wiecie gdzie mogę wpisać kodzik? Cytuj Odnośnik do komentarza
rafal_roma 1 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Wchodzisz w sklep i tam będziesz miał "Enter code", z tego co pamiętam pod jednym z przycisków na padzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Mnie tylko dziwi że jak są problemy z serwerami to tylko to się tyczy wersji na PC, PS3 (tak było wczoraj) Jeszcze raz skrytykuje szybkość odblokowywania perków już mam wszystko odblokowane dla inżyniera i dla pojazdów, Może DICE specjalnie tak zrobiło bo otworzy duży sklep z gadżetami i broniami i wyssać z nas kasę. (żart mam nadzieję) Co doproblemów z SELECT to chyba po prostu ograniczyli widoczność dla klas już chyba o tym wspominał BARTEK przeciwnik który biegł z dalsza w moją stronę, inżynierem nie mogłem go zaznaczyć ale gdy się nieco zbliżył SELECT już zadziałał Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Mnie tylko dziwi że jak są problemy z serwerami to tylko to się tyczy wersji na PC, PS3 (tak było wczoraj) Nope, dziś niektórym graczom na X360 zresetowało statystyki. EA coś kombinuje, ale chyba na plus. Dziś już na PS3 się całkiem nieźle grało. Ani razu mnie nie wywaliło. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 (pipi) ale bez sens.... Od 20.30 od wczoraj nie mogę normalnie w multi zagrać. Cały czas mnie wywala. Co do kodu na AKS-74U to mogę go już wyyebać bo odblokowałem go grając inżynierem.... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Chaciu 0 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Kurde, ludzie z DICE albo sobie jaja robią, albo są totalnie lipni w tym co robią. Sklepik nie działa, zapraszanie przyjaciół też nie, serwery raz działają raz nie. Czy jest coś, czego nie spieprzyli? Poza tym gra jest spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Serwery to raczej brocha EA Myślę, że standardowo nie przygotowali się na taki napór wiary za parę godzin maks dni pewnie wszystko będzie grać Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi