MYSZa7 8 920 Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 (edytowane) Czemu często mam sytuację w stylu: 25 killi w meczu, ale 40 killi SCARem? Tzn, w polu "kills" mam właśnie "25", ale w tabelce "best weapon" - "SCAR-L - 40 kills"? :potter: Gra liczy sumę wszystkich killów jako Attacker i jako Defender na jednej mapie Edytowane 7 marca 2010 przez MYSZa7 Cytuj
prymek 9 Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 Lagi dzisiaj spore a teraz to już nawet nie mogę się wcale połączyć. Mam takie pytanie czy ten dodatkowy karabin dla czołgisty ma jakieś ograniczenia amunicji lub jakieś inne bo przed chwilą jeździłem czołgiem i w pewnym momencie mogłem strzelać tylko z działa. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 Jaki jest ostatni bonus dla pojazdów? dodatkowy Karabin? bo ja mam takiego dziwnego buga odblokowalem ten karabin i pasek Vehicle mam taki szary. i jak zdobede jakiekolwiek kolejne pkt to dzwiek dodawania punktow leci w nieskonczonosc Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 Lagi dzisiaj spore a teraz to już nawet nie mogę się wcale połączyć. Mam takie pytanie czy ten dodatkowy karabin dla czołgisty ma jakieś ograniczenia amunicji lub jakieś inne bo przed chwilą jeździłem czołgiem i w pewnym momencie mogłem strzelać tylko z działa. Przegrzewa się. Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 Lagi dzisiaj spore a teraz to już nawet nie mogę się wcale połączyć. Mam takie pytanie czy ten dodatkowy karabin dla czołgisty ma jakieś ograniczenia amunicji lub jakieś inne bo przed chwilą jeździłem czołgiem i w pewnym momencie mogłem strzelać tylko z działa. Miałem dzisiaj identycznie, po respawnie mogłem już normalnie strzelać @butch to nie kwestia przegrzania była jestem pewien. Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 Jak czytam o Waszych problemach z lagami, disconnet`ami i innymi serwerowymi pierdołami to cieszę się, że nie kupiłem tej gry w dniu premiery. Akurat sobie EA serwery naprawi to ja kupię Bad Company 2. ;p Cytuj
Maggort 21 Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 Rzeczywiście w każdej klasie jest jedno puste pole na dodatkową broń ;] Cytuj
da$io 110 Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 Singiel jest świetny to prawda ale po jego przejściu gracza powinien czekać tez świetny multiplayer. Szkoda tylko, że technicznie jest tak jakby to robił jakiś debiutant w kodowaniu. Czy to problem dla EA? Była beta, demo, ciężko było to dopracować? O sklepie nie wspomnę bo to żenujące na maxa. Dzisiaj faktycznie słabo to chodziło, niezaliczone punkty czy blokowanie odblokowanych umiejętności zdarzało się nagminnie. Cytuj
prymek 9 Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 (edytowane) Lagi dzisiaj spore a teraz to już nawet nie mogę się wcale połączyć. Mam takie pytanie czy ten dodatkowy karabin dla czołgisty ma jakieś ograniczenia amunicji lub jakieś inne bo przed chwilą jeździłem czołgiem i w pewnym momencie mogłem strzelać tylko z działa. Miałem dzisiaj identycznie, po respawnie mogłem już normalnie strzelać @butch to nie kwestia przegrzania była jestem pewien. Dokładnie to nie chodziło o przegrzewanie po prostu w pewnym momencie przestał działać i koniec to samo mi się zdarzyło w UAV , wychodzi na to że to jakiś bug. Edytowane 7 marca 2010 przez prymek Cytuj
Texz 670 Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 (edytowane) Są jakieś wyniki wzmianki jak się BC2 sprzedało na Starym Kontynencie? Być może ilość graczy online zaskoczyła serwery EA. edit: o ile pamiętam z pierwszą częścią były podobne jaja... dość długo po premierze gry. edit2: dziś EA wydało oświadczenie, że wersja na PC przerosła wszelkie oczekiwania, może to jest to. Edytowane 8 marca 2010 przez t3xz Cytuj
RedKyubi 0 Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 Miałem motyw że mimo obrywania Blackhawk dalej miał sto procent i tak latałem :confused: Cytuj
MysteryGaz 26 Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 (edytowane) Porażka z tymi serwerami. Dzisiaj grałem, wbiłem jedną rangę, troche tych "odznak", jakąś broń dla Assaulta, przy pewnej rundzie z kolei - disconnect, ok mówię, jednak gdy wreszcie udało się wbić znowu po kilkunastu próbach reconnecta zobaczyłem, że.... wżarło mi staty tak jakbym dzisiaj nie grał wcale... a nie grałem jedną rundę a kilka z kolei, ehh... JUż nie wspominając o lagach gdy MOGŁEM grać... Jakby dali dłuższego singla to bym grał dalej i przeczekał te problemy . Hard jest za łatwy . Edytowane 7 marca 2010 przez Gazer Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 Co do czołgu, że nie można też tak miałem jak wybrałem którąś specjalizację dla niego na przykład lepszy pancerz (coś za coś ?) sam nie wiem . Wczoraj nie miałem lagów jedynie wywalało z serwera o dziwo nie uświadczyłem problemów jak zacząłem grać SKŁAD Deatmach A co do ilości sprzedanych kopi to jedynie podali że na PC gra sprzedała się lepiej niż na PS3 i XBOX razem wzięte. Cytuj
okonek 0 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 (edytowane) Witam, Czy jest jakieś miejsce gdzie można sprawdzić swoje statystyki online z gry BC2 na PS3 ? PzdRo Edytowane 8 marca 2010 przez okonek Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 EA przeprasza za problemy z serwerami na PS3 i PCtach w Battlefield: Bad Company 2 i obiecuje, że problem został naprawiony. Popularność przerosła oczekiwania, gdyż w Bad Company 2 gra więcej osób niż w kultowe Battlefield 2... źródło Neogo więcej info w poniższym linku http://neogo.pl/newsy/battlefield-2-przegral-z-popularnoscia-bad-company-2/ Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 (edytowane) A co do ilości sprzedanych kopi to jedynie podali że na PC gra sprzedała się lepiej niż na PS3 i XBOX razem wzięte. To była nadinterpretacja, chodziło o to, że na pc gra więcej ludzi niż na każdej z konsol, ale nie razem wziętych Źródło: http://forums.electronicarts.co.uk/13086470-post7.html A co ciekawe, ea i dice dużo piszą o problemach z wersjami pc i 360, a o ps3, że działa. Swoją drogą grałem wczoraj do godziny 20 i jedyne problemy jakie miałem to ze 2-3 kicki z całego psn, lagów ani bugów jakoś nie spotkałem. edit: ludzie mają statsy stąd: http://bfbc2.elxx.net - sprawdzałem i mi jakoś nie chce działać Edytowane 8 marca 2010 przez oTOMo Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 Witam, Czy jest jakieś miejsce gdzie można sprawdzić swoje statystyki online z gry BC2 na PS3 ? PzdRo W grze, w My Stats. A jak chodzi ci o gamercard to jeszcze nie wyszedł. Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 (edytowane) Ojj z każdym dniem coraz mniej przyjemnie się gra w tego Battlefielda. Statystyk nie nalicza (według opcji "My stats" mam 13 rangę, a w "Leaderboards" 16) lagi zdarzają się coraz częściej, blokują się niektóre gadżety. Kurde no ... :confused: :confused: EDIT: I jeszcze zapomniałem wspomnieć o ciągłym zawieszaniu się konsoli w czasie grania na multi. Dziennie 2-3 razy muszę restartować konsolę... Edytowane 8 marca 2010 przez Sobies Cytuj
Gość szpic Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 dziwne. ja od poczatku mialem 1 problem jak wywalilo mnie z PSN 0 zwiech. I powiem tyle ze jak na poczatku wkurzali mnie snajperzy to jak teraz odblokowalem 12x to sam sie dobrze bawie Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 (edytowane) EDIT: I jeszcze zapomniałem wspomnieć o ciągłym zawieszaniu się konsoli w czasie grania na multi. Dziennie 2-3 razy muszę restartować konsolę... Mam ten sam problem z zawieszaniem się konsoli,już myślałem ze konsola mi zaczyna mi padać Edytowane 8 marca 2010 przez zaq123456 Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 Mnie dziś wywaliło z multi z 10 razy :s mam nadzieje że ea coś zrobi z tymi serverami. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 Mojego 1zego w karierze preordera #$uj strzelił. Dowiedziałem sie jakis czas temu ze dostawca wystawił kolesia od którego zamowilem gre i prawdopodobnie bedzie go po sądach ciągał. Grunt ze zwraca wpłaconą kase. No cóż, w miedzyczasie kupilem HR który bedzie mi umilał polowania na allegro na BC. Ku*wa. Nadgonie rankinigi pozniej Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 (edytowane) Pojawiła się oficjalna notka w sprawie sklepu: http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/03/08/battlefield-bad-company-2-in-game-store-is-coming-to-ps3.aspx W skrócie: łatka jest w drodze - prawdopodobnie dziś w nocy (w ciągu ich dnia) pojawi się w US, niedługo potem w EU. Nie rozumiem tylko czemu oni piszą, że wejście do sklepu da nam dostęp do Nelson Bay - rush i Laguna Alta - conquest, heh. = lol Edytowane 8 marca 2010 przez oTOMo Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 Multi jest świetne, ale póki nie naprawią problemów technicznych wziąłem się za singla. Cóż, bieda. Jestem świeżo po MW 2 i single nie dorasta grze Infinity Ward do pięt. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 9 marca 2010 Opublikowano 9 marca 2010 Zdecydowanie jest lepszy więc nie wiem czy musi komuś coś dorastać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi