humanno 201 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 Ja po różnych zawirowaniach pre-orderowych własnie odpakowałem swoją kopie i dołączam do gry, pozwole sobie niektóre osoby tutaj dodać do listy wiec jak ktos nie ma nic przeciwko to proszę akceptować [nie mam hs]. Moze nie bedzie mnie za duzo [chwilowo] bo jestem w trakcie HR ps. Kaliskie TESCO znów knockout'uje konkurencję wystawiając na standzie BF za jedyne 229zl.. wersja standard ofkorz. Cytuj
RedKyubi 0 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 Grać zespołowo w tej grze należy powiedzmy sobie szczerze Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 To się obudziłeś bo serwery działają już od jakiegoś czasu . Ze sklepikiem to ogólnie nie rozumiem jak tyle czasu nie można sobie z tym problemem poradzić ale ok nie jestem programistą. Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 no ale przecież są dostępne te mapy z vip code, a sklepik pewnie naprawią na nowe DLC ;p Cytuj
Gość Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 dzis o 14:30 do 15 nie działało PSN tez tak ktos miał czy mi konsola sie psuej i zawiesz prz grani on line ? Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 dzis o 14:30 do 15 nie działało PSN tez tak ktos miał czy mi konsola sie psuej i zawiesz prz grani on line ? Akurat w tych godzinach gram zawsze, bo według mnie jest wtedy najpłynniej pod względem przeciążenia serwera i innych problemów. Tak więc miałeś jakiś problem... Cytuj
Gość Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 a po sieci jak gracie często sie wam zawiesza ? Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 No to przysolili z tymi kodami VIP. Ciężko będzie się pozbyć gry za rozsądną cenę bez tego kodu. Cytuj
easye 3 371 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 Na pewno, zwlaszcza, ze Saturn wystartowal z takimi cenami obu wersji 169/179 - po co komus placic za mapy pozniej, skoro moze miec za 10 zl od razu i moze jeszcez jakies dodatki. MaroS - jak sciagnac te mapy ? one sa juz dostepne, czy jakos je sciagam ? (w multi jeszcze nie gralem) Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 nie ściągałem, wpisałem kod vip i po prostu są. Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 Jakie mapki dodaje VIP code? Ja cały czas nie rozwiązałem swojego problemu z nim związanego Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 Na pewno, zwlaszcza, ze Saturn wystartowal z takimi cenami obu wersji 169/179 - po co komus placic za mapy pozniej, skoro moze miec za 10 zl od razu i moze jeszcez jakies dodatki. MaroS - jak sciagnac te mapy ? one sa juz dostepne, czy jakos je sciagam ? (w multi jeszcze nie gralem) Limitowana ma taką śmieszną cenę bo dostajesz to samo co w wersji zwykłej. Różnica polega na tym, że w Limitowanej masz odblokowane niektóre rzeczy na starcie. W wersji zwykłej musisz je zdobyć sam. Kod VIP jest w każdej wersji. I bez niego nie możesz ściągnąć dwóch darmowych map i pewnie później pojawią się nowe problemy z dodatkami. Kod jest jednorazowy i bez niego trzeba będzie pewnie zapłacić za te dodatki lub coś. Niby dobry pomysł na okrojenie drugiego obiegu. Kto jednak nie miał kupić nowej gry to i tak nie kupi albo poczeka aż stanieje. Cytuj
schabek 5 333 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 Wie ktoś kiedyś odpala sklep? Imam pytanie dot. broni M60. Podobno tylko grając medykiem można ją odblokować. Jest jakiś inny sposób na nią? Jakis kod taki jak na AKS-74U? Albo czy będzie można kupic ja w sklepie? Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 nie, można ja odblokować tylko grając medykiem. Cytuj
RedKyubi 0 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 Medykiem można tak przyjemnie grać, szybko punkty zdobywać Cytuj
redundantor 4 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 Jedna jest w dżungli,na filmikach pokazywali.Red mnie na razie nie ma i tak(drygi YLOD rozłożył mi konsola) w kwietniu chce wziąść na raty to ciebie dodam i pogramy razem Czekam tylko na lepsze pakiety startowe Pogramy, pogramy tylko ostrzegam, że może być tak, że przez jakiś czas zniknę z neta bo się będę przeprowadzał i nie wiem jak szybko podepną net w nowym miejscu. Cytuj
Binek 0 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 Ponawiam pytanie kolegi wyżej, jakie dokładnie mapki dostaje się po wpisaniu vip code?? Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 Laguna Alta (Conquest) Nelson Bay (Squad Rush) Cytuj
Gość szpic Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 (edytowane) A ja mam pytanie ma ktos liste ktore trophy/ piny mozna robic w prywatnych meczach a ktore nie? Edytowane 12 marca 2010 przez szpic Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 No to ładnie VIP code mi nie działa... nie mam dwóch ciekawych mapek By to szlag.. Co radzicie ? Pisać/zgłaszać to gdzieś - domagać się działającego kodu ? Jeśli tak to gdzie ? Na domiar złego, czeka się cały tydzień żeby sobie w weekend postrzelać a tu: "server maintenance". Cytuj
easye 3 371 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 Na pewno, zwlaszcza, ze Saturn wystartowal z takimi cenami obu wersji 169/179 - po co komus placic za mapy pozniej, skoro moze miec za 10 zl od razu i moze jeszcez jakies dodatki. MaroS - jak sciagnac te mapy ? one sa juz dostepne, czy jakos je sciagam ? (w multi jeszcze nie gralem) Limitowana ma taką śmieszną cenę bo dostajesz to samo co w wersji zwykłej. Różnica polega na tym, że w Limitowanej masz odblokowane niektóre rzeczy na starcie. W wersji zwykłej musisz je zdobyć sam. Kod VIP jest w każdej wersji. I bez niego nie możesz ściągnąć dwóch darmowych map i pewnie później pojawią się nowe problemy z dodatkami. Kod jest jednorazowy i bez niego trzeba będzie pewnie zapłacić za te dodatki lub coś. Niby dobry pomysł na okrojenie drugiego obiegu. Kto jednak nie miał kupić nowej gry to i tak nie kupi albo poczeka aż stanieje. Gdybym wiedzial, ze VIP jest w kazdej wersji tez wzialbym tansza... Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 Jak wpisać kod na dodatkową broń? Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 12 marca 2010 Opublikowano 12 marca 2010 Na pewno, zwlaszcza, ze Saturn wystartowal z takimi cenami obu wersji 169/179 - po co komus placic za mapy pozniej, skoro moze miec za 10 zl od razu i moze jeszcez jakies dodatki. MaroS - jak sciagnac te mapy ? one sa juz dostepne, czy jakos je sciagam ? (w multi jeszcze nie gralem) Limitowana ma taką śmieszną cenę bo dostajesz to samo co w wersji zwykłej. Różnica polega na tym, że w Limitowanej masz odblokowane niektóre rzeczy na starcie. W wersji zwykłej musisz je zdobyć sam. Kod VIP jest w każdej wersji. I bez niego nie możesz ściągnąć dwóch darmowych map i pewnie później pojawią się nowe problemy z dodatkami. Kod jest jednorazowy i bez niego trzeba będzie pewnie zapłacić za te dodatki lub coś. Niby dobry pomysł na okrojenie drugiego obiegu. Kto jednak nie miał kupić nowej gry to i tak nie kupi albo poczeka aż stanieje. Gdybym wiedzial, ze VIP jest w kazdej wersji tez wzialbym tansza... Zostałeś zrobiony w balon, bo wersja limitowana miała być jako preorder i po takiej samej cenie co normalna. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 marca 2010 Opublikowano 13 marca 2010 Ja to żałuje już od dawna że za napis na pudełku "limited edition" zapłaciłem prawie 50 zł więcej. Ale cóż sparzyć się można raz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi