Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 629,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• beka z tej gry i black opsow. jak sie biegnie w battlfieldzie to tylko tupanie slychac TUP TUP TUP. ta snajperka to jakas porazka. ludzie grajacy w bc2 to noskillowcy ktorzy rekompensuja to sobie mowi

• To z tego że polska społeczność CoD zdążyła się już zorientować że tryby HC sprzyjają słabszym graczom. Widocznie teraz czas na BF community hehe. Co do tej sytuacji którą podałeś to nie jest to żade

• dobre dobre - lubię takich kozaków. Ja też mam reguły, tylko trochę bardziej rygorystyczne: - jak grasz ze mną masz obowiązek dobrze się bawić - wolno kląć i opowiadać historie z życia wzięte - jak

Opublikowano

Grzebią coś przy serwerach? Bo nie mogę sie połączyć ;/

najwyrazniej cos kombinuja bo polaczenie online do EA jest niemozliwe :/

wybrali troche slaba pore na swoje "zabawy" 

PzdRo i do zobaczenia na polu walki

Opublikowano

Ufff juz myślałem że z moim netem cos nie tak.

A i mam pytanie. Czy at miny można jakos rozbroić? Albo np. ja położe taką mine przeciw czołgową to jak ktos mnie zabije to ta mina ulega przeterminowaniu? Czy działa normalnie cała rundę? (o ile oczywiście nikt w nia nie wdepnie/wjedzie)

Opublikowano

schab0795, rozbroić można strzelając w mine :teehee:

Wydaje mi się, że mina działa przez całą runde póki ktoś się na nią nie wpakuje.

Opublikowano

A wlasnie. O co chodzi z tym veteranem? Serwery caly czas nie dzialaja... Ciekawe kiedy ten sklepik ruszy. Na premiere dlc musi juz byc

Opublikowano

Z tego co kojarzę to do 12 13 godziny trwa konserwacja serwerów.

edit: 13 CET (czyli my)

Edytowane przez oTOMo

Opublikowano

Gdyby tego Garanda można było używać zamiast broni krótkiej to miałoby to sens, a tak to raczej ciekawostka bo bez celnośći snajpera i szybkiego headshota nie ma się szans przed rozszatkowaniem szybkim karabinkiem maszynowym :thumbsup:

Edytowane przez da$io

Opublikowano

A moim zdaniem Garand jest bardzo dobrą bronią, zwłaszcza na średnie dystanse. Poza tym odgłos wystrzału tego zabytkowego karabinu jest tak za(pipi)isty, że mógłbym go używać non stop. ;)

Opublikowano

W sumie to klasy w multi są dobrze wybalansowane ;) ale ciężko się przestawić z assult'a z m16 + 4x xD na inżyniera z smg z normalnym celownikiem.

Opublikowano

Jak wpisać kod na dodatkową broń?

+1

Chyba na razie się nie da bo sklepik nie działa.

Opublikowano

No nareszcie robią coś z http://veteran.battlefield.com/ :) Może wreszcie będę mógł odblokować M1 Garand. :dance:

Daj spokój z garandem, dojdź do 22 levelu i dolokowuje ci się M14 - cudo, zacnie się fraguje z tego, z perkiem amunicja magnum 2-3 strzały w korpus i gościu leży.

Opublikowano

Serwery także nie będą działały od 12 w nocy. Przecież od czwartku jak byk w głównym menu pisało o której przez weekend będą wyłączane serwery.

Co do kodu VIP to jak wejdziesz w bronie i gadżety powinno ci wyświetlić prośbę o wpisanie kodu. Mi tam ta informacja wyskoczyła bo jak pierwszy raz wkładałem płytę to też była prośba ale ją ominąłem.

Opublikowano

nie jestem znawca ale demo przestało działąc 24 lutego, wyłaczyli servery dema jak wyszla gra

Opublikowano

nie jestem znawca ale demo przestało działąc 24 lutego, wyłaczyli servery dema jak wyszla gra

Dokładnie

Opublikowano

No nareszcie robią coś z http://veteran.battlefield.com/ :) Może wreszcie będę mógł odblokować M1 Garand. :dance:

Daj spokój z garandem, dojdź do 22 levelu i dolokowuje ci się M14 - cudo, zacnie się fraguje z tego, z perkiem amunicja magnum 2-3 strzały w korpus i gościu leży.

Właśnie godzinę temu udało mi się odblokować M1 Garand! :D Pomógł mi ten filmik ->

Mam już też M14 i jak dla mnie i tak M1 jest lepszy. Czemu? Moim zdaniem ma wygodniejszy i bardziej przejrzysty celownik, który bardzo ułatwia celowanie. Chciałem sobie go przetestować, zagrałem na squad deatchmatch i mnie nie zawiódł. Chociaż mój team ssał, to dzięki mnie wygraliśmy (25 zabitych, 8 śmierci :D). Używałem tylko M1 i kładł przeciwników tak szybko jak w Bf 1943. Wystarczą 2-3 trafienia i przeciwnik pada. Cudo!

Edytowane przez Matt90

Opublikowano

O co chodzi z tym veteranem?W BF1943 doszedłem do ostatniego levelu i mam Veteran 0?

Opublikowano

veterana dostajesz jak masz zarejestrowane iles tam wczesniejszych gier BF.

aby dostac garanda to chyba trzeba miec minimum 2 gry od nich

Opublikowano

Właśnie godzinę temu udało mi się odblokować M1 Garand! :D Pomógł mi ten filmik ->

Mam już też M14 i jak dla mnie i tak M1 jest lepszy. Czemu? Moim zdaniem ma wygodniejszy i bardziej przejrzysty celownik, który bardzo ułatwia celowanie. Chciałem sobie go przetestować, zagrałem na squad deatchmatch i mnie nie zawiódł. Chociaż mój team ssał, to dzięki mnie wygraliśmy (25 zabitych, 8 śmierci :D). Używałem tylko M1 i kładł przeciwników tak szybko jak w Bf 1943. Wystarczą 2-3 trafienia i przeciwnik pada. Cudo!

Rozumiem ,że ten perk z amunicją magnum zwiększa siłę rażenia pocisków i działa z podstawową bronią? Czy jak?

Opublikowano

Nie. Ja gralem bez problemow.

ps Mati90 jaki masz lvl veterana?

bo ja zrobilem tak jak tam pisali u nic nie dostalem.

ps2. Mam pytanie. Nie wiem czy mam juz zwidy. ale ile razy gram medykiem i widze znaczek ze mam kogos reanimowac biegne a tam nikogo nie ma ?

Opublikowano

serwery działają normalnie

@szpic nie tylko Ty masz zwidy, miałem kilka sytuacji, że znaczek na mapie był a trupka nigdzie znaleźć nie mogłem, nie chodzi mi tu o sytuacje w budynkach, wieżyczkach itp...