Opublikowano 13 marca 201015 l Ja zrobiłem tak jak na tym tutorialu z youtuba niby pisze mi że mam rank 1 ale w grze nie dostałem garanda.Poniżej wklejam link że na stronie widać ze jestem veteranem
Opublikowano 13 marca 201015 l Może nie masz połączonego konta EA z kontem PSN? Wejdz na http://veteran.battlefield.com/ i naciśnij "start linking your accounts".
Opublikowano 13 marca 201015 l Może nie masz połączonego konta EA z kontem PSN? Wejdz na http://veteran.battlefield.com/ i naciśnij "start linking your accounts". mam zlinkowane konta. mam 2 gry. BC 1 i BC2 mam veteran 1 i nic ? chyba poszukam na necie jakis cd key'i do bf 1942
Opublikowano 13 marca 201015 l Może nie masz połączonego konta EA z kontem PSN? Wejdz na http://veteran.battlefield.com/ i naciśnij "start linking your accounts". tylko jak wpisuje swój nick psn to wyskakuje że niby nick jest już wykorzystany, juz nie mam sił do ego...
Opublikowano 13 marca 201015 l Merson miałem to samo bo miałem 2 konta na EA zaloguj ie na własciwe i powinno działać
Opublikowano 13 marca 201015 l No kurde. Ile to idiotów na serwerach się zebrało to głowa mała, żeby zliczyć. Tu nie chodzi o jakąś wielką taktykę tylko trochę pomyślunku. Trzech gości stoi w rządku i wszyscy patrzą w jedną stronę. Wystarczy podejść z nożem i 3 nieśmiertelniki w kieszeni. Dzisiaj chyba do tego jakiś nowy tryb wprowadzili bo goście zamiast bronić bazy ustawili się w linii i poszli w las jakby jakiegoś zaginionego dziecka szukali. Edytowane 13 marca 201015 l przez rkBrain
Opublikowano 13 marca 201015 l Dzisiaj chyba do tego jakiś nowy tryb wprowadzili bo goście zamiast bronić bazy ustawili się w linii i poszli w las jakby jakiegoś zaginionego dziecka szukali. "Press X to Jason", nie zdziwiłbym się gdyby przez HS wołali.
Opublikowano 13 marca 201015 l cześć, biorę udział w konkursie, do wygrania własnie BF BC2, ale jako że nie gram w grę to nie znam odpowiedzi na pytania więc proszę o pomoc Kogo można uznać za 5 członka oddziału sierżanta Redforda? Jak można dostać się do tytułowego oddziału "Bad Company"?
Opublikowano 13 marca 201015 l dostac sie mozna za kare marlow -> kradziej helikoptera sweetwather -> wirus w sieci Haggart -> wysadzil cos serg -> ochotnik tyle pamietam z fabuly bc1 Edytowane 13 marca 201015 l przez szpic
Opublikowano 13 marca 201015 l Ta gra dala ciala po calej lini, nie wiem jak posiadacze x360 maja ale , u mnie albo gra zwiesza sie z winy ps3 albo wywala z serwerow , EA gdzie jest patch !?!?!
Opublikowano 14 marca 201015 l cześć, biorę udział w konkursie, do wygrania własnie BF BC2, ale jako że nie gram w grę to nie znam odpowiedzi na pytania więc proszę o pomoc Kogo można uznać za 5 członka oddziału sierżanta Redforda? Jak można dostać się do tytułowego oddziału "Bad Company"? Piątym członkiem zespołu pewnie tego hipisa w helikopterze można uznać, choć kampanii jeszcze nei skończyłem, nie wiem jak on sie nazywa, jakiś kryptonim miał.
Opublikowano 14 marca 201015 l Każdy inaczej dostał się do parszywej kompanii. Marlowe - ktos na górze uznał, że powinien zasmakować trochę akcji Sarge - sam poprosił o przydział do Bad Company. Niektórzy uważają że oszalał. Sweetwater - armia miała mu opłacić studia za to że dołączył do kompanii Haggard- jest nadpobudliwy i tylko on cieszy się z bycia w złej kompanii. Wyczytałem to w instrukcji do gry ;p E: Piąty to pewnie ten hipis tak jak mówił Łidżet albo ten ich szef (mozna go zobaczyć tylko w niektórych filmikach w grze). Kampanie skończyłem ale pewności nie mam Edytowane 14 marca 201015 l przez schab0795
Opublikowano 14 marca 201015 l az z ciekawosci sprawdzilem instrukcje do bc2 dla mnie wazne jest ze kazdy trafil tutaj za kare ( oprocz Sarge ) w instrukcji do bc1 sa podane powody, w instrukcji do bc2 podany jest tylko powod dla sweetwater'a ( wirus )
Opublikowano 14 marca 201015 l A mozna zrobić tak że ktoś gra medykiem i ma M60 , ja go zabijam, "przebieram się" za niego i biorę to M60 potem zabijam kogoś M60, nożem i RPG-7 i wpada mi trophy Mission... Accomplished? Bo cały czas grałem tylko inżynierem a do M60 trzeba chyba 40tys. punktów medykiem zdobyc
Opublikowano 14 marca 201015 l schab, na M60 potrzeba 25 tys pkt. A czy mozna kogos M60 wziasc - tak. W teamie niech ktos wezmie i sie wysadzi ;p
Opublikowano 14 marca 201015 l Nie czytam tematu, wiec może padło już to pytanie, ale czy ktoś powie mi dlaczego nie mogę pograć w demko multiplayera? Pisze mi, że nie mogę się połączyć z EA Online.
Opublikowano 14 marca 201015 l Servery w demie wyłączono ~24 lutego. Teraz żeby pograć trzeba kupić full
Opublikowano 14 marca 201015 l Nie czytam tematu, wiec może padło już to pytanie, ale czy ktoś powie mi dlaczego nie mogę pograć w demko multiplayera? Pisze mi, że nie mogę się połączyć z EA Online. Wyłączyli serwery po prostu
Opublikowano 14 marca 201015 l Jak ktoś strzelać nie umie to i z taktyki dupa. Wszyscy niby na odpowiednich pozycjach a jak dochodzi do starcia to same czerwone znaczniki na mapie pozostają. Może to wina tego, że goście mieli 20 poziom i znacznie lepsze bronie z lunetami. Zwykły inżynier a ekwipunek miał jak jakiś (pipi)y snajper. Zoom, full-automatic i 30 naboi w magazynku. Z taką bronią to sam mógłbym robić za jednoosobowy skład ale ma za niski poziom. Jak ktoś strzelać nie umie to i z taktyki dupa. Wszyscy niby na odpowiednich pozycjach a jak dochodzi do starcia to same czerwone znaczniki na mapie pozostają. Może to wina tego, że goście mieli 20 poziom i znacznie lepsze bronie z lunetami. Zwykły inżynier a ekwipunek miał jak jakiś (pipi)y snajper. Zoom, full-automatic i 30 naboi w magazynku. Z taką bronią to sam mógłbym robić za jednoosobowy skład ale ma za niski poziom. A co do snajperów to są najgorzej wyważeni. Z początku trzeba przeładowywać po każdym strzale. Potem dostaje się taką broń, że ostrzał z czołgu nie wiele więcej się różni.
Opublikowano 14 marca 201015 l Co z tego że dostaje semi auto, jak potrzeba 3 strzałów żeby połozyć typa.
Opublikowano 14 marca 201015 l Niestety snajperow skrzywdzili Heady tylko ratuja sytuacje ;p Ale zeby 2 razy walic z bolt'a ... Powinni byc przeciwnicy kladzeni na strzala ( chyba ze kazdy ma armor w perku ustawiony ).