tomci23 55 Opublikowano 13 marca 2010 Opublikowano 13 marca 2010 Ja zrobiłem tak jak na tym tutorialu z youtuba niby pisze mi że mam rank 1 ale w grze nie dostałem garanda.Poniżej wklejam link że na stronie widać ze jestem veteranem Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 13 marca 2010 Opublikowano 13 marca 2010 Może nie masz połączonego konta EA z kontem PSN? Wejdz na http://veteran.battlefield.com/ i naciśnij "start linking your accounts". Cytuj
Gość szpic Opublikowano 13 marca 2010 Opublikowano 13 marca 2010 Może nie masz połączonego konta EA z kontem PSN? Wejdz na http://veteran.battlefield.com/ i naciśnij "start linking your accounts". mam zlinkowane konta. mam 2 gry. BC 1 i BC2 mam veteran 1 i nic ? chyba poszukam na necie jakis cd key'i do bf 1942 Cytuj
mersi 804 Opublikowano 13 marca 2010 Opublikowano 13 marca 2010 Może nie masz połączonego konta EA z kontem PSN? Wejdz na http://veteran.battlefield.com/ i naciśnij "start linking your accounts". tylko jak wpisuje swój nick psn to wyskakuje że niby nick jest już wykorzystany, juz nie mam sił do ego... Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 13 marca 2010 Opublikowano 13 marca 2010 Merson miałem to samo bo miałem 2 konta na EA zaloguj ie na własciwe i powinno działać Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 13 marca 2010 Opublikowano 13 marca 2010 Też tak mam,tam piszą ze mam z kosoli podczas gry się logować. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 13 marca 2010 Opublikowano 13 marca 2010 no właśnie, jak mam się zalogować z konsoli? może to coś pomoże? Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 13 marca 2010 Opublikowano 13 marca 2010 (edytowane) No kurde. Ile to idiotów na serwerach się zebrało to głowa mała, żeby zliczyć. Tu nie chodzi o jakąś wielką taktykę tylko trochę pomyślunku. Trzech gości stoi w rządku i wszyscy patrzą w jedną stronę. Wystarczy podejść z nożem i 3 nieśmiertelniki w kieszeni. Dzisiaj chyba do tego jakiś nowy tryb wprowadzili bo goście zamiast bronić bazy ustawili się w linii i poszli w las jakby jakiegoś zaginionego dziecka szukali. Edytowane 13 marca 2010 przez rkBrain Cytuj
Texz 670 Opublikowano 13 marca 2010 Opublikowano 13 marca 2010 Dzisiaj chyba do tego jakiś nowy tryb wprowadzili bo goście zamiast bronić bazy ustawili się w linii i poszli w las jakby jakiegoś zaginionego dziecka szukali. "Press X to Jason", nie zdziwiłbym się gdyby przez HS wołali. Cytuj
pawliszak 0 Opublikowano 13 marca 2010 Opublikowano 13 marca 2010 cześć, biorę udział w konkursie, do wygrania własnie BF BC2, ale jako że nie gram w grę to nie znam odpowiedzi na pytania więc proszę o pomoc Kogo można uznać za 5 członka oddziału sierżanta Redforda? Jak można dostać się do tytułowego oddziału "Bad Company"? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 13 marca 2010 Opublikowano 13 marca 2010 (edytowane) dostac sie mozna za kare marlow -> kradziej helikoptera sweetwather -> wirus w sieci Haggart -> wysadzil cos serg -> ochotnik tyle pamietam z fabuly bc1 Edytowane 13 marca 2010 przez szpic Cytuj
AbraHAM 8 Opublikowano 13 marca 2010 Opublikowano 13 marca 2010 Ta gra dala ciala po calej lini, nie wiem jak posiadacze x360 maja ale , u mnie albo gra zwiesza sie z winy ps3 albo wywala z serwerow , EA gdzie jest patch !?!?! Cytuj
RedKyubi 0 Opublikowano 14 marca 2010 Opublikowano 14 marca 2010 Ja tam nie mam żadnych problemów z nią Cytuj
Widget 306 Opublikowano 14 marca 2010 Opublikowano 14 marca 2010 cześć, biorę udział w konkursie, do wygrania własnie BF BC2, ale jako że nie gram w grę to nie znam odpowiedzi na pytania więc proszę o pomoc Kogo można uznać za 5 członka oddziału sierżanta Redforda? Jak można dostać się do tytułowego oddziału "Bad Company"? Piątym członkiem zespołu pewnie tego hipisa w helikopterze można uznać, choć kampanii jeszcze nei skończyłem, nie wiem jak on sie nazywa, jakiś kryptonim miał. Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 14 marca 2010 Opublikowano 14 marca 2010 (edytowane) Każdy inaczej dostał się do parszywej kompanii. Marlowe - ktos na górze uznał, że powinien zasmakować trochę akcji Sarge - sam poprosił o przydział do Bad Company. Niektórzy uważają że oszalał. Sweetwater - armia miała mu opłacić studia za to że dołączył do kompanii Haggard- jest nadpobudliwy i tylko on cieszy się z bycia w złej kompanii. Wyczytałem to w instrukcji do gry ;p E: Piąty to pewnie ten hipis tak jak mówił Łidżet albo ten ich szef (mozna go zobaczyć tylko w niektórych filmikach w grze). Kampanie skończyłem ale pewności nie mam Edytowane 14 marca 2010 przez schab0795 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 14 marca 2010 Opublikowano 14 marca 2010 az z ciekawosci sprawdzilem instrukcje do bc2 dla mnie wazne jest ze kazdy trafil tutaj za kare ( oprocz Sarge ) w instrukcji do bc1 sa podane powody, w instrukcji do bc2 podany jest tylko powod dla sweetwater'a ( wirus ) Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 14 marca 2010 Opublikowano 14 marca 2010 A mozna zrobić tak że ktoś gra medykiem i ma M60 , ja go zabijam, "przebieram się" za niego i biorę to M60 potem zabijam kogoś M60, nożem i RPG-7 i wpada mi trophy Mission... Accomplished? Bo cały czas grałem tylko inżynierem a do M60 trzeba chyba 40tys. punktów medykiem zdobyc Cytuj
Mihau_ALU 82 Opublikowano 14 marca 2010 Opublikowano 14 marca 2010 schab, na M60 potrzeba 25 tys pkt. A czy mozna kogos M60 wziasc - tak. W teamie niech ktos wezmie i sie wysadzi ;p Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 14 marca 2010 Opublikowano 14 marca 2010 Nie czytam tematu, wiec może padło już to pytanie, ale czy ktoś powie mi dlaczego nie mogę pograć w demko multiplayera? Pisze mi, że nie mogę się połączyć z EA Online. Cytuj
mikro 48 Opublikowano 14 marca 2010 Opublikowano 14 marca 2010 Servery w demie wyłączono ~24 lutego. Teraz żeby pograć trzeba kupić full Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 14 marca 2010 Opublikowano 14 marca 2010 Nie czytam tematu, wiec może padło już to pytanie, ale czy ktoś powie mi dlaczego nie mogę pograć w demko multiplayera? Pisze mi, że nie mogę się połączyć z EA Online. Wyłączyli serwery po prostu Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 14 marca 2010 Opublikowano 14 marca 2010 Jak ktoś strzelać nie umie to i z taktyki dupa. Wszyscy niby na odpowiednich pozycjach a jak dochodzi do starcia to same czerwone znaczniki na mapie pozostają. Może to wina tego, że goście mieli 20 poziom i znacznie lepsze bronie z lunetami. Zwykły inżynier a ekwipunek miał jak jakiś (pipi)y snajper. Zoom, full-automatic i 30 naboi w magazynku. Z taką bronią to sam mógłbym robić za jednoosobowy skład ale ma za niski poziom. Jak ktoś strzelać nie umie to i z taktyki dupa. Wszyscy niby na odpowiednich pozycjach a jak dochodzi do starcia to same czerwone znaczniki na mapie pozostają. Może to wina tego, że goście mieli 20 poziom i znacznie lepsze bronie z lunetami. Zwykły inżynier a ekwipunek miał jak jakiś (pipi)y snajper. Zoom, full-automatic i 30 naboi w magazynku. Z taką bronią to sam mógłbym robić za jednoosobowy skład ale ma za niski poziom. A co do snajperów to są najgorzej wyważeni. Z początku trzeba przeładowywać po każdym strzale. Potem dostaje się taką broń, że ostrzał z czołgu nie wiele więcej się różni. Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 14 marca 2010 Opublikowano 14 marca 2010 Co z tego że dostaje semi auto, jak potrzeba 3 strzałów żeby połozyć typa. Cytuj
Mihau_ALU 82 Opublikowano 14 marca 2010 Opublikowano 14 marca 2010 Niestety snajperow skrzywdzili Heady tylko ratuja sytuacje ;p Ale zeby 2 razy walic z bolt'a ... Powinni byc przeciwnicy kladzeni na strzala ( chyba ze kazdy ma armor w perku ustawiony ). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi