RedKyubi 0 Opublikowano 19 marca 2010 Opublikowano 19 marca 2010 Mnie też dziwi taka gra :confused: Cytuj
humanno 201 Opublikowano 19 marca 2010 Opublikowano 19 marca 2010 I co im to da? Chyba jedynie tragiczne K/D ratio... ratio jedna sprawa a wygranie meczu druga. Nie raz przytrafialo mi sie tak ze bomba juz miała ekspolodować a w ostatniej sec ktoś dobijał ostatniego fraga i game over. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 19 marca 2010 Opublikowano 19 marca 2010 Na konsolach na mapie Paraiso jest ten sam bug z domkiem. Wystarczą dwa uderzenia nożem, żeby budynek z M-COMem się zawalił. Cytuj
Gość Opublikowano 19 marca 2010 Opublikowano 19 marca 2010 Ja mam takie pytanie. Grając online (w singlu oczywiście też) mam wrażenie, że konsola wspomaga mnie dosyć konkretnym auto aim. Nie wiem o co kaman,ale wchodzę do BF2 z MW2 i tam odczucie auto aima było mniejsze. Zwidy? Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 19 marca 2010 Opublikowano 19 marca 2010 W opcjach masz funkcję auto-aim Domyślnie jest ona włączona Cytuj
Gość Opublikowano 19 marca 2010 Opublikowano 19 marca 2010 (edytowane) ok, ale jak to się ma do grania online? tzn. czy jest to jakoś karane, a jak nie, to gdzie tu logika? Edytowane 19 marca 2010 przez Gość Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 19 marca 2010 Opublikowano 19 marca 2010 (edytowane) ok, ale jak to się ma do grania online? tzn. czy jest to jakoś karane, a jak nie, to gdzie tu logika? Hmmm ja nie odczuwam żadnego auto-aim w online,ale w singlu wręcz przeciwnie.Ale nawet jeśli jest to pewnie ma na celu ułatwienie rozgrywki...szczególnie tym słabszym ;p Edytowane 19 marca 2010 przez MYSZa7 Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 19 marca 2010 Opublikowano 19 marca 2010 W multi auto aim jest chyba wyłączony, ale na 100% pewny nie jestem. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 19 marca 2010 Opublikowano 19 marca 2010 w demo byl defaultowo włączony bo był tak samo w opcjach, wydaje mi sie ze w multi to tez działało bo nie zawsze pamietalem zeby to wylaczyc teraz wylaczylem go jak tylko ruszyłem z pełną wersją. Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 20 marca 2010 Opublikowano 20 marca 2010 Coś się chyba ruszyło ze statystykami graczy na oficjalnej stronie http://badcompany2.ea.com - jest już dział "soldier" i leaderboards i działa strona http://badcompany2.ea.com/soldier. No i nie jest napisane "please wait 276 min" tylko "4 hours 8 min". Ooo, i jeszcze polska wersja strony to nie odnośnik to biednego bfbc2.pl tylko przetłumaczony oryginał: http://badcompany2.ea.com/pl Co prawda kodowanie polskich znaków kuleje, ale i tak nieźle. A, dobry jest na tej polskiej stronie dział "komunita" w menu "forum" - przenosi na czeską grupę facebooka Cytuj
stachu456 0 Opublikowano 20 marca 2010 Opublikowano 20 marca 2010 Mnie to zaraz wywala na tą polską stronę ale bez soldier, leaderboards itd ... Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 20 marca 2010 Opublikowano 20 marca 2010 Mnie to zaraz wywala na tą polską stronę ale bez soldier, leaderboards itd ... hmm, na polskiej nie ma soldier ani leaderboards, tylko na zagranicznych Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 20 marca 2010 Opublikowano 20 marca 2010 (edytowane) moze zagramty jakis mecz uzytkownikow forum psxe?jak sa chetni to sie wpisywac.godzine ustalimy pozniej 1. zaqair12356 2. brikp 3. ohayoJP Ustawiajcie się w temacie o online żeby tu nie robić burdelu. dokładnie tak. grg Edytowane 20 marca 2010 przez Grigori Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 20 marca 2010 Opublikowano 20 marca 2010 Nieźle sobie wymyślili te kody VIP. Od każdej gry w drugim obiegu będą zgarniać dodatkowe 47 zł. Do tego jeszcze płatne DLC dojdą. Te mapy, które ukażą się 30/03 to lipa. Arica Harbor (która już jest) do trybu Conquest i jakaś nowa mapa chyba (albo przeniesiona do trybu Rush). Za darmo chyba, co nie? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 marca 2010 Opublikowano 21 marca 2010 (edytowane) 30 Marca dojdą tylko tryby do znanych już map, później kamuflaże a dopiero potem nowe mapy, także trochę poczekamy na nowe mapy. Co do gry z drugiego obiegu to jeśli VIP dostanie jeszcze jakieś mapy za free w co wątpię to nie opłaca się kupić gry z drugiej ręki. Na allegro używka kosztuje 150 zł plus przesyłka więc jeśli ktoś chce kupić kartę VIP to gra go będzie kosztowała więcej niż w sklepie . Wczoraj dopiero zobaczyłem że na pewnej stronie mogę sobie sprawdzić dokładne statystyki a nawet piszę ile brakuje np. do trofea "DemolitionMan" także świetna sprawa. Muszę się pochwalić, niedługo zdobędę PLATYNOWĄ GWIAZDĘ czołgiem Edytowane 21 marca 2010 przez marekjw2523 Cytuj
humanno 201 Opublikowano 21 marca 2010 Opublikowano 21 marca 2010 ładują sie wam te statsy w zakladce /soldier na stronie ? ja mam ciągle: Don't be alarmed at seeing zero for all your stats! We are getting your stats for the first time. Please wait for 0 sec Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 21 marca 2010 Opublikowano 21 marca 2010 (...) Wczoraj dopiero zobaczyłem że na pewnej stronie mogę sobie sprawdzić dokładne statystyki a nawet piszę ile brakuje np. do trofea "DemolitionMan" także świetna sprawa. Muszę się pochwalić, niedługo zdobędę PLATYNOWĄ GWIAZDĘ czołgiem daj namiary Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 21 marca 2010 Opublikowano 21 marca 2010 (edytowane) ładują sie wam te statsy w zakladce /soldier na stronie ? ja mam ciągle: Don't be alarmed at seeing zero for all your stats! We are getting your stats for the first time. Please wait for 0 sec Ja polecam przeglądać staty na Facebooku... http://apps.facebook.com/badcompanytwo/?ref=ts Edytowane 21 marca 2010 przez MYSZa7 Cytuj
humanno 201 Opublikowano 21 marca 2010 Opublikowano 21 marca 2010 (edytowane) ładują sie wam te statsy w zakladce /soldier na stronie ? ja mam ciągle: Don't be alarmed at seeing zero for all your stats! We are getting your stats for the first time. Please wait for 0 sec Ja polecam przeglądać staty na Facebooku... http://apps.facebook.com/badcompanytwo/?ref=ts a dzieki, wszystko jest.. ale na stronie badcompany2 duzo fajniej to wygląda ale tam sie nie wczytują.. ale wydze ze na facebooku troche wiecej statystyk jest. A staty w grze uwzględnają dogtagi z dema?? bo mam 79 , a na tronie tylko 13. Edytowane 21 marca 2010 przez humanno Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 marca 2010 Opublikowano 21 marca 2010 Co do strony battelfilde: bad company 2 i własnych statystyk to mi również nie działa. Więc mam ich gdzieś. A co do tej strony co Bartek prosił to wciśnijcie moją sygnaturkę i tam wyświetla wszystko. Polecam !!! Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 21 marca 2010 Opublikowano 21 marca 2010 Jak strzelać z UAV ? bo czasami te małe (pipi) strzela z karabinu a ja trochę grałem tym to jedynie rakiety mogę puścić. Mam też inny problem, dobiłem do levelu 13 i w specjalizacji jest od tego levelu ulepszenie zbroi ale nie mogę wybrać bo pisze mi że mam level 2 Uruchomiałem grę od nowa dziś/wzoraj dalej to samo...ilość bugów ze statystykami i gadżetami przyprawia mnie o mdłości ;/ Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 21 marca 2010 Opublikowano 21 marca 2010 (edytowane) Jak strzelać z UAV ? bo czasami te małe (pipi) strzela z karabinu a ja trochę grałem tym to jedynie rakiety mogę puścić. (...) w trzeciej specjalności wybierz ALTERNATE WEAPON Targeting system upgrade for vehicles and helicopters that adds secondary weapons. Edytowane 21 marca 2010 przez ziemia1 Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 21 marca 2010 Opublikowano 21 marca 2010 (edytowane) Jak strzelać z UAV ? bo czasami te małe (pipi) strzela z karabinu a ja trochę grałem tym to jedynie rakiety mogę puścić. Musisz mieć odblokowaną i wybraną specjalizację "alt weapon" dla pojazdów. Wtedy strzelasz R2. -- Pozdrawiam, Rudiok Edytowane 21 marca 2010 przez Rudiok Cytuj
RedKyubi 0 Opublikowano 21 marca 2010 Opublikowano 21 marca 2010 Ja przy swych statsach z sygnaturki w rubryce od D2.0 nic nie mam, żadnej liczby :confused: Może dlatego że trophy już poszło Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 21 marca 2010 Opublikowano 21 marca 2010 ja mam trophy i w statach jest 23 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi