Opublikowano 21 marca 201015 l Nie wiem jak wt ale ja pomału zaczynam myśleć na team'em takim typowym do szybkiego i efektywnego grania. Potrzebna by była ekipa która gra ciągle razem, razem atakuje i broni. Wszyscy z hs'ami i pełen support dla każdej osoby Wiem że to jak na razie gdybanie ale jeśli ktoś ma jakieś sugestie to pisać. chciałbym by gra stała się grą drużynową a nie grą od Activision
Opublikowano 21 marca 201015 l Muszę się pochwalić, niedługo zdobędę PLATYNOWĄ GWIAZDĘ czołgiem Juz udało mi się wbić platynkę czołgiem. Dostaniesz za to 10000 pkt Ciekawa rzecz wyskoczyła mi dziś po jednej z rozgrywek jak byłem pierwszy, a mianowicie, że mój skill level zostaje zredukowany do 0 po czym zachęcili mnie do dalszej gry
Opublikowano 21 marca 201015 l 30 Marca dojdą tylko tryby do znanych już map, później kamuflaże a dopiero potem nowe mapy, także trochę poczekamy na nowe mapy. Co do gry z drugiego obiegu to jeśli VIP dostanie jeszcze jakieś mapy za free w co wątpię to nie opłaca się kupić gry z drugiej ręki. Na allegro używka kosztuje 150 zł plus przesyłka więc jeśli ktoś chce kupić kartę VIP to gra go będzie kosztowała więcej niż w sklepie . Wczoraj dopiero zobaczyłem że na pewnej stronie mogę sobie sprawdzić dokładne statystyki a nawet piszę ile brakuje np. do trofea "DemolitionMan" także świetna sprawa. Muszę się pochwalić, niedługo zdobędę PLATYNOWĄ GWIAZDĘ czołgiem Zielu jaka to strona? A i ile trzeba kili np. pizdoletem żeby zdobyć platynową gwiazdę? Ja mam jakimś karabinkiem 200 kill i mam narazie podwójne złoto oO
Opublikowano 21 marca 201015 l A i ile trzeba kili np. pizdoletem żeby zdobyć platynową gwiazdę? Ja mam jakimś karabinkiem 200 kill i mam narazie podwójne złoto oO musisz mieć 10 razy złotko czyli chyba ok 1000 killi Edytowane 21 marca 201015 l przez ImperatorPL
Opublikowano 21 marca 201015 l WTF?! Chyba jednak zostane przy robieniu złotej gwiazdki dla każdej broni ;p Edytowane 21 marca 201015 l przez schab0795
Opublikowano 21 marca 201015 l z cyklu każdy lubi boogie, dziś przy rozbrajaniu ładunku pasek załadował sie do konca i nie zniknął a bomba dalej tykała :confused: na szczescie zdążyłem puścić i jeszcze raz rozbroić i zadziałało.
Opublikowano 21 marca 201015 l 1 poziom i zero punktow? Strach zagrac bo jesli to jakis problem techniczny to nowe wyniki moga stac sie obowiazujacymi.
Opublikowano 21 marca 201015 l ktos tu wczesniej w temacie pisał o podobnej sytuacji, ale juz dosc dawno nie che mi sie tego szukać. Jaśli bylby to problem techniczny to chyba nie bylo by komunikatu z zachętą do dalszej gry, wygląda to na jakieś zamierzone posunięcie, ale ciezko mi sie wypowiadac bo to nie mnie sie przytrafiło.. Edytowane 21 marca 201015 l przez humanno
Opublikowano 21 marca 201015 l Wiekszosc osob na planszach nie ma nawet 1 poziomu wiec cos siadlo u nich i podobno nad tym pracuja. Raz mi wraca ranga ale w grze do wyboru sa podstawowe bronie. Za chwile statystyki znowu sie zeruja. Przy okazji wskoczylo info, ze mi skill spadl do zera.
Opublikowano 21 marca 201015 l U mnie też wszystko wyzerowane ale dog tags są i w leaderboards też mam punkty, tylko statystyki są zerowe. Ciekawe co oni tam robią?
Opublikowano 21 marca 201015 l Wiekszosc osob na planszach nie ma nawet 1 poziomu wiec cos siadlo u nich i podobno nad tym pracuja. Raz mi wraca ranga ale w grze do wyboru sa podstawowe bronie. Za chwile statystyki znowu sie zeruja. Przy okazji wskoczylo info, ze mi skill spadl do zera. Mi z kolei dziś po zalogowaniu odblokowało losowo niektóre bronie i upgrade'y, do których nie miałem jeszcze wystarczającej ilości punktów -- Pozdrawiam, Rudiok
Opublikowano 21 marca 201015 l Mocna rzecz. Nie żebym się czepiał, ale ten filmik był już tutaj linkowany ze dwa razy Hmm... wydaje mi się że mam coś nie tak z odznaką za zdobycie 5 nemesis i 5 payback pinów. Zdobyłem dzisiaj 2 nemesisy a licznik dalej pokazuje mi że mam tylko 2 (mam 2 już od jakiegoś czasu) Edytowane 21 marca 201015 l przez Rik
Opublikowano 21 marca 201015 l Z tego co tu ogólnie wyczytałem wnioskuję, że niepotrzebnie usunęli słowo BETA z tytułu.
Opublikowano 22 marca 201015 l Wiekszosc osob na planszach nie ma nawet 1 poziomu wiec cos siadlo u nich i podobno nad tym pracuja. Raz mi wraca ranga ale w grze do wyboru sa podstawowe bronie. Za chwile statystyki znowu sie zeruja. Przy okazji wskoczylo info, ze mi skill spadl do zera. Miałem wczoraj to samo, do tego problem z zalogowaniem się do serwera...
Opublikowano 22 marca 201015 l mi nie nalicza killi za m1a1 mial ktos taki problem? ja mam taki problem, niby mam 11 a mam min 50. ps ma ktos film jak kosa znisczyc budynek na valaparoso? Pryxfus ten link pokazuje isla Inocentes a ktos pisal ze tez da sie tak zrobic na valapariso .... Edytowane 22 marca 201015 l przez szpic
Opublikowano 22 marca 201015 l mi nie nalicza killi za m1a1 mial ktos taki problem? ja mam taki problem, niby mam 11 a mam min 50 musisz nabijać garandem, to będzie zaliczało m1a1 taki miły bug
Opublikowano 22 marca 201015 l U mnie też wszystko wyzerowane ale dog tags są i w leaderboards też mam punkty, tylko statystyki są zerowe. Ciekawe co oni tam robią? Czasami wystarczy się wylogować z PS Network. Dla przypomnienia: "trójkąt"/Sign off w PS Network. Co niektórzy włączali ponownie konsole bo nie wiedzieli jak to zrobić. To rozwalanie budynku nożem powinno być jak najszybciej "załatane". Edytowane 22 marca 201015 l przez rkBrain
Opublikowano 22 marca 201015 l To nic, najbardziej mnie wkurzył pomysł że gdy zginiemy to już nie zobaczymy naszego oprawcy a co za tym idzie nie poinformujemy nasz skład o pozycji napastnika.:angry2: