ImperatorPL 0 Opublikowano 29 marca 2010 Opublikowano 29 marca 2010 Mogliby zwiększyć liczbę punktów za zdobycie flag na conqueście bo nie mam zbyt wielkiej motywacji żeby je przejmować . Oby mapki były darmowe w końcu na karcie Vip pisze: THIS VIP CODE ENTITLES YOU TO UPCOMING DOWNLOADABLE MAPS!. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 marca 2010 Opublikowano 29 marca 2010 (edytowane) Africa Harbor też doczeka się trybu Conquest, a tak offtopic widzę że na tym forum oraz na allegro ruszyła akcja sprzedaży z drugiej ręki wersji BC2 . Ja swoją wersje sprzedam pewnie jak wyjdzie BC3 Bo choć kiedyś gra zacznie się nudzić to zawsze będę miał od czasu do czasu miał ochotę ją odpalić Edytowane 29 marca 2010 przez marekjw2523 Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 29 marca 2010 Opublikowano 29 marca 2010 Nie martw sie Zielu u mnie tez zostanie do BC3:) ale faktem jest ze o ile na poczatku prawie wszyscy na mojej liscie grali w tygodniu tak teraz tylko w weekendy, chociaz moze to wina tego ze gram wieczorami (ale zawsze mam Red'a i Kobzinio ktorzy graja wiec jest dobrze:)) - dzis wracam do gry weekend zmarnowany na nauki przedmalzenskie:P Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 marca 2010 Opublikowano 29 marca 2010 Nowy trailer trybów jest świetny Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 29 marca 2010 Opublikowano 29 marca 2010 Czy ten caly kod bedzie dawal cokolwiek poza dostepem do mapek, jak cos wyjdzie w przyszlosci? Bo nie wiem czy to taka straszna roznica przy kupnie ;D Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 30 marca 2010 Opublikowano 30 marca 2010 coś maleńka ta mapka, za to będzie rzeźnia 8) Cytuj
mersi 804 Opublikowano 30 marca 2010 Opublikowano 30 marca 2010 kiedy będą dostępny ten vip pack 2? wiem że miał być dzisiaj ale jak patrzyłem przed chwilą w sklepiku dalej jest on zablokowany może po południu? Cytuj
humanno 201 Opublikowano 30 marca 2010 Opublikowano 30 marca 2010 czy mi sei zdaje czy na oficjalnej stronie [ang] BF odpuscili sobie te profile ze statystykami :| bo jakso nie widze juz tej zakladki. Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 30 marca 2010 Opublikowano 30 marca 2010 (edytowane) hoho, nieźle że do conquestu w Arica Harbor wybrali mój ulubiony wycinek mapy Jeśli chodzi o statsy na oficjalnej stronie to trzeba się zalogować a następnie w adres przeglądarki wkleić http://badcompany2.ea.com/stats edit: był przed chwilą update na stronie że mapy dostępne Edytowane 30 marca 2010 przez oTOMo Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 30 marca 2010 Opublikowano 30 marca 2010 (edytowane) Trochę dziwnie rozmieszczone według mnie te punkty na tej mapie. Już widzę snajperów z x12 na skałach na północy (zaraz koło bazy północnej) Będą tam mieli doskonały widok na wszystkie 3 punkty. Z drugiej strony ... ja nie gram Conquesta Edytowane 30 marca 2010 przez Sobies Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 30 marca 2010 Opublikowano 30 marca 2010 VIP Map Pack 2 już dostępny. Jeśli ktoś wpisał kod VIP po zakupie gry, nie musi NIC robić. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 30 marca 2010 Opublikowano 30 marca 2010 Jeśli chodzi o statsy na oficjalnej stronie to trzeba się zalogować a następnie w adres przeglądarki wkleić http://badcompany2.ea.com/stats a juz dziala, mam link w ulubionych i 1 mi nie weszło , ale juz jest ok, co nie zmienia faktu ze aktualizacja statów byla milion lat temu. Podobnie jak sygnatura w stats-o-matic. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 30 marca 2010 Opublikowano 30 marca 2010 łoooohohohoho nóż na drugim miejscu? Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 30 marca 2010 Opublikowano 30 marca 2010 łoooohohohoho nóż na drugim miejscu? u mnie jest na pierwszym potem długooooooo nic i c4 Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 30 marca 2010 Opublikowano 30 marca 2010 Laguna Presa jest zle przemyślana grałem na niej 3 pełne rundy, 2DEF, 1ATT i ani razu nie udało się rozbić 2 m-comów, zawsze się konczyły tickety w pierwszej fazie walki. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 30 marca 2010 Opublikowano 30 marca 2010 U mnie na pierwszym M16 (ok. 650 killi) ,później M95(ok.400 killi) Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 30 marca 2010 Opublikowano 30 marca 2010 Spoko, naprawią M60, to potem szybko zmienią się preferencje Ja mam duży dylemat - z jednej strony AN 94, świetna broń, duża siła, brak praktycznie odrzutu - i świetny feeling ogółem gdy biega się z tą bronią. Niestety, ale też trzeba mieć dobrego "cela", bo nietrafienie serią jest może być mocno karalne. Na dodatek, by zdjąć kilku ludków obok siebie, to trzeba się nieźle nawciśkać R1 Niemniej na długie dystanse jest to broń dosyć prezycyjna, a z bliska trzy "tapnięcia" R1 i gość leży. Z drugiej strony M16A1, której naboje mają mniejszy damage od AN 94 ale w dużej mierze prowizorycznie, bo nadrabia to trzecim nabojem w burst'cie. Odrzut nie jest aż tak duży, a szybkostrzelność jest prawie jak w auto. Nietrafienie wroga można skorektować i zdążyć go ubić kolejną serią, nim się odwróci. No i dużo ludzi biega z tą bronią, co czyni ją mniej awangardową. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 30 marca 2010 Opublikowano 30 marca 2010 Granat 40MM ?! No ok nóż, M60 (nawet mnie nie dziwi) ale 40MM Grenade? Niemożliwe... Ja się nie spotkałem żeby ktoś tyle tym strzelał. Sam lubię grać assaultem ale na 2500kili tym czymś zabiłem kilka razy... Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 marca 2010 Opublikowano 30 marca 2010 (edytowane) I dla tego nie przepadam za tego typu broniami. Z racji tego że jestem leworęczny wygodniej by mi było wciskać L1 niż R1, dlatego żałuje że nie można tak odwrotnie ustawić w opcjach. Co do mapy RUSH Laguna Prese i narzekania na nią to nie mogę się zgodzić mapa jest świetna i sprawia dużo zabawy. Jestem miło zaskoczony a Harbor w trybie Conquest jeszcze nie sprawdzałem Edytowane 30 marca 2010 przez marekjw2523 Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 30 marca 2010 Opublikowano 30 marca 2010 Co do nowej mapy w rush to obiema rękami sie podpisuję, jest fantastyczna ilość dróg dojścia do m-comów taktyk na obronę jest chyba największa ze wszystkich obecnie dostępnych map. Przy drugim ograniu jako atakujący bez problemów pierwsze 2 bazy, potem jest trudniej ale nie ma takiego szału żeby tego nie zrobić. Na pewno łatwiej niż w isla innocents. Ktoś coś wie o poprawieni bugu z garandem? Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 30 marca 2010 Opublikowano 30 marca 2010 Ja również bardzo polubiłem nową mapę. Jest duża, rozległa, kręta, ma dość spore różnice wzniesień i wiele możliwości taktycznych. Jako broniący trzeba mieć oczy dookoła głowy a ciasne przestrzenie, mnogość budynków i drzew napędzają adrenaliny. Ale dobra ekipa jest w stanie odeprzeć atak już na pierwszej bazie. Z kolei jako atakujący dobrze jest podzielić zasoby na "tyły" (zwiadowcy i medycy) i "przody" (piechota, medycy i mechanicy) i nawzajem się ubezpieczać i informować jak wygląda sytuacja bo w tych krzakach to łatwo zgubić przemykających wrogów Najłatwiej chyba zdjąć drugą bazę bo jest dość odsłonięta zarówno na atak czołgowy jak i moździerze rzucane z góry. Za to w trzeciej bazie fajnie się można z lewej strony zakraść do broniących i zdejmować ich albo z daleka snajperką albo z bliska nożem Cytuj
dżar 166 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Ja również bardzo polubiłem nową mapę. Jest duża, rozległa, kręta, ma dość spore różnice wzniesień i wiele możliwości taktycznych. Już widzę ilość Reconów, fuck ; | Cytuj
Boomcio 4 056 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Jeżeli strzelam tylko z pistoletów ,to odblokowuję kolejne według listy w dolnej części zestawienia? Chodzi mi o odblokowanie thompsona .Pozdro! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi