Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wlasnie, a czy zalicza killa jesli ktos reanimowal naszą ofiare? Ticketa nie ubywa, ale nie wiem jak to sie ma do statystyk, wydaje mi sie ze zalicza killa/death, skoro wyswietal sei ze dostajemy punkty, to chyba juz ich nie odejmuje z naszego konta..

Opublikowano

Czy po reanimowaniu w statach kwalifikowany zostaje jako zgon ?

wlasnie, a czy zalicza killa jesli ktos reanimowal naszą ofiare? Ticketa nie ubywa, ale nie wiem jak to sie ma do statystyk, wydaje mi sie ze zalicza killa/death, skoro wyswietal sei ze dostajemy punkty, to chyba juz ich nie odejmuje z naszego konta..

Kliia/deada normalnie zalicza. Reanimacja oddaje tickety ale nie zabiera statystyk ;p

Opublikowano

Ja też ma pytanko do Battlefieldowej braci.Czy z apteczki lub amunicji którą zostawimy na placu boju korzysta tylko nasza drużyna, czy przeciwna też?

zarówno z apteczki jak i amunicji korzystają wszyscy. tylko punkty nalicza jak korzystają z twojej drużyny

Opublikowano

Przecież nie naliczanie punktów po zgonie mieli dopiero wprowadzić nawet nie wiedziałem że wprowadzili to w czyn :(. Ale nadal zostawili że widzimy swojego przeciwnika który nas załatwił choć coraz częściej sądzę że lepiej by było gdyby tak właśnie zrobili choć od czego jest tryb HC.

Opublikowano

Takie małe pytanie techniczne,

Konsola zaliczyła mi wczoraj YLOD. Czy statystyki są zapisywane na serwerze, czy trzeba będzie grac od początku?

Pytam tylko o multi bo singla to jeszcze nie ruszałem.

Opublikowano

Nie naliczanie punktów po zgonie to głupota z tym się zgodzę ciekawe jak jest gdy giniemy razem z przeciwnikiem przecież często mam takie przypadki

Dokładnie, inny przypadek walisz z mortara, budynek się zawala, ty w między czasie giniesz i nie dostajesz pkt.

Opublikowano

Miałem okazje zawalic 8 osób naraz w budynku posypało się spora ilością punktów by na koniec całej akcji zgasło światło :) autentyk. Widocznie łącze tego nie wytrzymało ;) a na poważnie to zaliczyło mi tę akcję ? Wydaję mi się że raczej nikłe szanse bo w sumie nie zdążyło nigdzie tego zapisać.

Opublikowano

@Bushisan: klikasz w moją sygnaturke,później klikasz na samej górze Stats-o-Matic! BFBC2, później szukasz siebie, achievements i patrzysz na demolition man ilu masz zaliczonych

Opublikowano (edytowane)

mi raz udało mi zawalić budynek z 4 typkami w środku czyli demolish killsami, tylko że 3 z 4 to byli moi :lol:

Edytowane przez Merson
Opublikowano

@Bushisan: klikasz w moją sygnaturke,później klikasz na samej górze Stats-o-Matic! BFBC2, później szukasz siebie, achievements i patrzysz na demolition man ilu masz zaliczonych

tak BTW, to porąbane te statystyki - dalej mi pokazuje 45k punktów, podczas gdy już dawno przebiłem 140k... dłuuugo mu zajmuje aktualizacja

Opublikowano (edytowane)

To standard ;).Mnie ost. przykuło na 12 godzin to jedyny tytuł gdzie średnia gampleyu przekraczająca 4 h dziennie nie potrafie się ani troche do niej zniechęcić. Dziwi mnie dość niska średnia 88,90 na gamerankings, przyrównując chocby czas z jakim potrafi mnie przyssać .Praca, obowiązki, towarzystwo coraz bardziej uwidacznia swój dalszy plan :o , a miodność BC2 jak dla mnie jest na 102 ! :good: także idę ...grać

Edytowane przez Bushisan
Opublikowano

Dziś osiągnąłem 22 rangę, od której to niby za wyjście z gry w czasie walki odejmowane są punkty. Dla sprawdzenia specjalnie opuściłem grę, żeby zobaczyć jak dużo mi odbierze punktów - i nic. To się aktualizuje jakoś później ?