Opublikowano 2 kwietnia 201015 l wlasnie, a czy zalicza killa jesli ktos reanimowal naszą ofiare? Ticketa nie ubywa, ale nie wiem jak to sie ma do statystyk, wydaje mi sie ze zalicza killa/death, skoro wyswietal sei ze dostajemy punkty, to chyba juz ich nie odejmuje z naszego konta..
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l Ja też ma pytanko do Battlefieldowej braci. Czy z apteczki lub amunicji którą zostawimy na placu boju korzysta tylko nasza drużyna, czy przeciwna też?
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l Czy po reanimowaniu w statach kwalifikowany zostaje jako zgon ? wlasnie, a czy zalicza killa jesli ktos reanimowal naszą ofiare? Ticketa nie ubywa, ale nie wiem jak to sie ma do statystyk, wydaje mi sie ze zalicza killa/death, skoro wyswietal sei ze dostajemy punkty, to chyba juz ich nie odejmuje z naszego konta.. Kliia/deada normalnie zalicza. Reanimacja oddaje tickety ale nie zabiera statystyk ;p
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l Ja też ma pytanko do Battlefieldowej braci.Czy z apteczki lub amunicji którą zostawimy na placu boju korzysta tylko nasza drużyna, czy przeciwna też? zarówno z apteczki jak i amunicji korzystają wszyscy. tylko punkty nalicza jak korzystają z twojej drużyny
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l Strasznie wkur.wiające jest, że gra nie nalicza punktów za to co zrobiliśmy po zgonie. Załóżmy że uzbrajamy ładunek przy M-Comie po czym bronimy go, a tu 5 sekund przed wybuchem dead i 100 pkt. idzie się je.bać.
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l no nie gadaj, że nie nalicza punktów po zgonie ile razy miałem, że coś mi wpada: jakieś kille, asysty itp. i tego (pipi) nie nalicza? zbicie w (pipi)
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l Na moje nie nalicza punktów, bo nie dodają się do statystyk, ale np. do pinów/gwiazd dodają się punkty. Np. zniszczyłeć 4 M-Comy, 2 razy zginąłeś jak wybuchały - dostajesz tylko 200 pkt, ale M-Com attacker Pin też.
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l Przecież nie naliczanie punktów po zgonie mieli dopiero wprowadzić nawet nie wiedziałem że wprowadzili to w czyn . Ale nadal zostawili że widzimy swojego przeciwnika który nas załatwił choć coraz częściej sądzę że lepiej by było gdyby tak właśnie zrobili choć od czego jest tryb HC.
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l No ale przecież to głupie - czemu ma nie naliczać punktów po zgonie? Napier.dalasz jak zły przy M-Comie, zabijasz 3 typa granatem i gów.no - 0 punktów. To bez sensu, zwłaszcza że mnie gra często nalicza randomowo punkty za asysty.
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l Nie naliczanie punktów po zgonie to głupota z tym się zgodzę ciekawe jak jest gdy giniemy razem z przeciwnikiem przecież często mam takie przypadki
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l Takie małe pytanie techniczne, Konsola zaliczyła mi wczoraj YLOD. Czy statystyki są zapisywane na serwerze, czy trzeba będzie grac od początku? Pytam tylko o multi bo singla to jeszcze nie ruszałem.
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l Nie naliczanie punktów po zgonie to głupota z tym się zgodzę ciekawe jak jest gdy giniemy razem z przeciwnikiem przecież często mam takie przypadki Dokładnie, inny przypadek walisz z mortara, budynek się zawala, ty w między czasie giniesz i nie dostajesz pkt.
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l Miałem okazje zawalic 8 osób naraz w budynku posypało się spora ilością punktów by na koniec całej akcji zgasło światło autentyk. Widocznie łącze tego nie wytrzymało a na poważnie to zaliczyło mi tę akcję ? Wydaję mi się że raczej nikłe szanse bo w sumie nie zdążyło nigdzie tego zapisać.
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l @Bushisan: klikasz w moją sygnaturke,później klikasz na samej górze Stats-o-Matic! BFBC2, później szukasz siebie, achievements i patrzysz na demolition man ilu masz zaliczonych
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l mi raz udało mi zawalić budynek z 4 typkami w środku czyli demolish killsami, tylko że 3 z 4 to byli moi Edytowane 2 kwietnia 201015 l przez Merson
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l @Bushisan: klikasz w moją sygnaturke,później klikasz na samej górze Stats-o-Matic! BFBC2, później szukasz siebie, achievements i patrzysz na demolition man ilu masz zaliczonych tak BTW, to porąbane te statystyki - dalej mi pokazuje 45k punktów, podczas gdy już dawno przebiłem 140k... dłuuugo mu zajmuje aktualizacja
Opublikowano 3 kwietnia 201015 l Wczoraj mnie gra grubo wciągneła,od 21do4 nad ranem Ale przynajmniej wpadło 30 kos
Opublikowano 3 kwietnia 201015 l To standard .Mnie ost. przykuło na 12 godzin to jedyny tytuł gdzie średnia gampleyu przekraczająca 4 h dziennie nie potrafie się ani troche do niej zniechęcić. Dziwi mnie dość niska średnia 88,90 na gamerankings, przyrównując chocby czas z jakim potrafi mnie przyssać .Praca, obowiązki, towarzystwo coraz bardziej uwidacznia swój dalszy plan :o , a miodność BC2 jak dla mnie jest na 102 ! także idę ...grać Edytowane 3 kwietnia 201015 l przez Bushisan
Opublikowano 3 kwietnia 201015 l Dziś osiągnąłem 22 rangę, od której to niby za wyjście z gry w czasie walki odejmowane są punkty. Dla sprawdzenia specjalnie opuściłem grę, żeby zobaczyć jak dużo mi odbierze punktów - i nic. To się aktualizuje jakoś później ?
Opublikowano 3 kwietnia 201015 l Ku.rwa dwa razy mnie pod rząd wyje.bało, i przepadło dużo punktów z dłużych sesji. Was też tak?
Opublikowano 3 kwietnia 201015 l Ja tak nie miałem ani razu. Raz mi tylko wyzerowało staty na kilkadziesiąt minut