RedKyubi 0 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Dziś może wreszcie zagram po przerwie, LM niezachwyca tak jak BC2 Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Co do rozjeżdżania latającymi - widze, że poprawili to względem Bety, bo tam można było UAVem robić roadkille ;] Nadal można. Ja zrobiłem. No ja próbowałem to mi UAV przez postac przelatywał o-O Cytuj
humanno 201 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 (edytowane) Co do rozjeżdżania latającymi - widze, że poprawili to względem Bety, bo tam można było UAVem robić roadkille ;] Nadal można. Ja zrobiłem. czy roadkill UAVem zalicza jako trophy? [road kill using any choper] ano dołączyłem się, potem gdzieś uciekłeś ;] wy.j.*ebało mnie nie wiem dlaczego. Jeśli to było dokładnie 0:00 to wlasnie podłączali mnei szybszego neta ;P ale wczesniej tez mi sie zdarzało takie connection lost, ale do servera tylko, nie ogolnie do neta.. Edytowane 8 kwietnia 2010 przez humanno Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 czy roadkill UAVem zalicza jako trophy? [road kill using any choper] tak, mi zaliczyło Cytuj
dżar 166 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 A ja dzisiaj miałem dziwne jajo. Gram sobie grzecznie, nagle wpada lvl 20 i wyskakuje na górze info,że odblokowałem NS200 wtf Wchodzę w klasy, rzeczywiście jest. Wziąłem go, pograłem, pobawiłem się i pod sam koniec rundy (pipi) disconnect, jak włączyłem następną grę już miałem odblokowane to co trzeba ale i tak lol. Dziwnych jajec ciąg dalszy. Dzisiaj sytuacja IDENTYCZNA (zamiast mieć 20lv miałem znowu 19) tyle,że tym razem NS2000 już został mi na stałe. Widziałem też ludzi biegających z G3 na 20 lvlu, wtf to jakiś masowy bug jest czy coś? (nie żeby mi to przeszkadzało, nsa kocham) Cytuj
macioaldo 0 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Mam tak samo odblokowałem "USAS-12 AUTO" a miałem 21lvl kończę gre ide na obiad włączam znowu a tu 19lvl i broń odblokowana. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 No wczoraj mi się udało typa"przelecieć" UAV-em.Dziś padł rekord w jednym meczu udało mi się 10 typa zasztyletować Cytuj
Gość szpic Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Dziwnych jajec ciąg dalszy. Dzisiaj sytuacja IDENTYCZNA (zamiast mieć 20lv miałem znowu 19) tyle,że tym razem NS2000 już został mi na stałe. Widziałem też ludzi biegających z G3 na 20 lvlu, wtf to jakiś masowy bug jest czy coś? (nie żeby mi to przeszkadzało, nsa kocham) mogl zabrac od truposza? Cytuj
flubin666 0 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 potrzebuje pomocy!!! gram sobie w singla od 3 dni i dziś przechodziłem misje "SANGRE DEL TORO" kłopot jest taki: pod koniec misji jadę sam kładem do wyznaczonago punktu znajduje rozwalony statek handlowy blokujący mi dojście do celu i... ..no i nie wiem co robić dalej! proszę jakiegoś doświadczonego gracza o pomoc Cytuj
Gość Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 za którymś kontenerem który jest na wraku stoją beczki. Strzel i voila Cytuj
flubin666 0 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 DZIĘKI! OCELOT RZĄDZISZ!!! Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 (edytowane) Ok kolejna faza LM skończona więc teraz czas na BF:BC2 . Jedno mnie wkurza od pewnego czasu na forum EA moderatorzy jakoś dziwnie się nie odzywają, czyżby olewka graczy po sprzedaży odpowiedniej ilości kopii, albo już wiedzą na co narzekają gracze i działają nad kolejnym patch. Jak dla mnie są dziwne nie które petycje graczy od taka w której chcą usunięcia dźwięku gdy w trybie Conquest kończy się czas. Jak dla mnie mogli dać więcej takich smaczków np. gdy ginie pierwszy żołnierz broniący powinna przez np minute rozbrzmiewać syrena alarmowa Edytowane 8 kwietnia 2010 przez marekjw2523 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 (edytowane) no nie wierze, że tam jakaś beczka była. ja próbowałem się rozpędzic i wskoczyc na ten krzywoleżący kontener. nigdy mi się nie udawało, więc się nie (pipi)iłem i dystans pokonałem biegnąc Edytowane 8 kwietnia 2010 przez Yakubu Cytuj
dżar 166 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Dziwnych jajec ciąg dalszy. Dzisiaj sytuacja IDENTYCZNA (zamiast mieć 20lv miałem znowu 19) tyle,że tym razem NS2000 już został mi na stałe. Widziałem też ludzi biegających z G3 na 20 lvlu, wtf to jakiś masowy bug jest czy coś? (nie żeby mi to przeszkadzało, nsa kocham) mogl zabrac od truposza? 3 razy pod rząd? xD Coś wątpię, imo jakiś dziwaczny bug i tyle...szkoda tylko,że nie działał jak się na początku samym męczyłem =/ Cytuj
humanno 201 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 no nie wierze, że tam jakaś beczka była. ja próbowałem się rozpędzic i wskoczyc na ten krzywoleżący kontener. nigdy mi się nie udawało, więc się nie (pipi)iłem i dystans pokonałem biegnąc tez chwile sie tam zaciąłem, ale jak widać ze sie motamy w tym miejscu to dostajemy komunikat od jednego z ekipy informujący właśnie ze gedzie tam byly przewożone materiały łatwopalne, wtedy od razu znajduje sie te beczki. Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Ile godzin zajmuje przejście kampanii ?? więcej niż 8h????? Cytuj
humanno 201 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Ile godzin zajmuje przejście kampanii ?? więcej niż 8h????? cieżko powiedzieć, nie ma chyba licznika czasu w kampani chyba, ale jest to cos okolo 8h, ja gralem na hardzie i wydaje mi sie ze bylo to cos okolo 8-9h bezstresowego grania. Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Dokładnie bezstresowa gra na hardzie ;p powiedział bym nawet że w bfbc2 hard to jak normal w cod 4 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Dokładnie bezstresowa gra na hardzie ;p powiedział bym nawet że w bfbc2 hard to jak normal w cod 4 ale i tak ogromny skok w stosunku do BC 1 BC1 to byl 1 fps grany na padzie orzeze mnie. I problemy mialem tam w 1 miejscu tylko Cytuj
Shakal 0 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Ale trzeba przyznać, że nawet na tak prostym hardzie wyjście "na Jana" jest zakończone szybkim zgonem (ogólnie to chyba jedna dłuższa seria przeciwnika i leżysz). Cytuj
humanno 201 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 (edytowane) patch patch, PATCH KU*wa! przyklad na świeżo - attackers - kilka ticketów zostało, wpadam z 1 kolo z teamu do pomieszczenia gdzie mcom, podkladam ladunek - przyjezdza czolg i mnie zamiata, koles siedzi, juz sie nie respawnuje tylko czekam. Widze ze zostal 1 ticket. Widze jak biegnie cala ekipa wrogów do tego pomieszczenia. Słysze jak wchodzi juz ta muzyczka na koniec rundy ale ale! muzyczka sie urywa i słysze eksplozje i "obj. alpha destroyed!" i zaraz po tym napis your team lost.... ps. widok rozpędzonego humvee wpadającego na miny i szybującego z rozpędu jeszcze spory kawałek - bezcenne. Za modernwarefare2 zapłacisz kartą master card.. za dodatki tez... Edytowane 8 kwietnia 2010 przez humanno Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Dzisiaj fajny meczyk z redkyubi,udało mi się go w heli ustrzelić Cytuj
RedKyubi 0 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 I miałeś takie szczęście że ja się tam pojawiłem chwilę przed twoim strzałem :biggrin: Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 No celowałem w pilota :Pa wpadło w ciebie Cytuj
humanno 201 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 (edytowane) a ja moze odnowie temat pinu Squad Member - Obtain one attack and one defend order, bo czytam i jednoznacznie nie bylo odpowiedziane, da sie to zrobić w rushu? w ciagu 1 rundy? Ktoś musi wydać rozkaz obrony czy to my mamy go wydac? "- Defend a flag, and attack a flag. You can also do this with crates." [calkiem spoko przewodnik po pinach http://www.ps3trophies.com/forums/battlefield-bad-company-2/20632-battlefield-bad-company-2-insignias-pins-guide.html ] ale info są sprzeczne , gdzie indziej piszą ze to tylko w conquest. Edytowane 9 kwietnia 2010 przez humanno Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi