mersi 804 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Opublikowano 12 kwietnia 2010 (edytowane) ej jak nazywała sie ta stronka, co był przedstawione wszystkie statsy broni itd? to było na takim wykresie z czerwonymi liniami, wiecie pewnie dzieki tomci Edytowane 12 kwietnia 2010 przez Merson Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Opublikowano 12 kwietnia 2010 ej jak nazywała sie ta stronka, co był przedstawione wszystkie statsy broni itd? to było na takim wykresie z czerwonymi liniami, wiecie pewnie prosze http://denkirson.xanga.com/722757523/bad-company-2/ Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Dzisiaj udało mi się zdobyć trofeum za 1 killa nożem,m60 i rpg-7,troche nerwów była ale już z głowy Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Szkoda, że nie nalicza jakoś punktów za robienie zasłony dymnej - wczoraj na Valparaiso robiłem ostrą zasłone (na linii drzew) i przeciwnicy nie ogarniali - w sumie jeden punkt nam tylko rozwalili ;] Ktos od nas z foruma chyba wtedy był akurat w przeciwnej druzynie(zapomniałem nicka - Litwin ?). Choć wiem, że ciężko by było zaimplementować takie naliczanie punktów (bo niby jak to ocenić?) W dalszym ciągu ucze sie map i tak naprawde to ze 2-3 znam dobrze ;< Tak btw recona - szkoda ze w statsach nigdzie nie ma statystyk Marksmat headshotów - np z jak daleka były trafienia i ile - to byłoby spoko. Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Tak btw recona - szkoda ze w statsach nigdzie nie ma statystyk Marksmat headshotów - np z jak daleka były trafienia i ile - to byłoby spoko. jak nie ma jak jest - narazie masz 47... http://bfbc2.statsverse.com/stats-insignias/ps3/Ukarzyciel Exemplary Marksman Combat47/100 sniper rifle Marksman Headshots problem pojawia się jak przekroczysz 100, to później nie będzie chyba gdzie tego zobaczyć ... Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 nono, to widziałem - ale później tego nie zobaczysz. Do tego chodziło mi o statsy z jak daleka były HSy itp Cytuj
Gość szpic Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Zmienmy nazwe na Glitch Company 2 to co dzis sie naogladalem skakanie z heli w miejsca gdzie nie da sie dojsc i non stop spamowanie nalotami Recony kampiance na palmach, drzewach Cytuj
Widget 306 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Na palmie to i ja stałem, ale jest sie widocznym dosyć. No powiedz mi, że na drzewo normalnie byś nie wszedł? ;p Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 na drzewo, na samą górę nie łamiąc gałęzi nikt by nie wszedł. a wyobraźcie sobie jakby zrobili kampowanie z drzew, że na przykład podchodzisz do drzewka, wciskasz kółko i tak zakamuflowany strzelasz siedząc w koronie drzewa :o Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Choć wiem, że ciężko by było zaimplementować takie naliczanie punktów (bo niby jak to ocenić?) Asysty powinno podobne dodawac jak w przypadku zaznaczania przeciwnikow. (kiedy jest sie blisko m-coma to dodatkowe punkty za atak itp. itd.) Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 drzewa to kiepskie miejsce na kampienie co innego wzgórza i półki skalne na które jedyny dostęp jest ze śmigłowca . Oj nieraz namęczyłem się by ściągnąć drania z takich miejsc Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 a ja odkryłem radość każdego kampera/snajpera marksman headshot najwyższy jaki uzyskałem to 265 na arica harbor jakimś cudem kilka razy pod rząd. W tych granicach po 6 strzałach lądujesz na czele stawki. Tylko że da się to zrobić przeważnie innemu kamperowi bo nie może się ruszać przez te 0,5 sekundy. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Marksman HSy to wypasiona rzecz - takowe mozna cisnąć na ruszających się przeciwnikach. Musisz wycelować po prostu tam gdzie on dopiero będzie. Choć powyżej 200 punktów to już ciężko. Dzięki MHS wiemy przy okazji jak daleko stał przeciwnik (MHS nalicza jeden punkt za każdy metr odległości powyżej 100m - więc MHS za 200 oznacza ze przeciwnik był 300 metrów od Ciebie). sadzenie HSów to miód dla mnie i dlatego właściwie gram reconem - zreszta po statsach moich widać, że 70% killów ze snajper to HSy ;] Cytuj
Blaise 3 614 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 W kilka tygodni nabiłeś więcej poziomu trophy niż ja od lutego, zeszłego roku Marksmany są fajne, ale kiedy gram reconem to głównie zaznaczam. Na Vailparaso jest genialna wysepka, ale nie powiem gdzie dokładnie. Też uważacie, że bronie inżynierów są słabe i najlepiej wziąć G3 ? Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Ja gram tylko G3 Odkąd dorwałem ta broń to wszystkie inne są dla mnie słabe ;d Cytuj
humanno 201 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 (edytowane) bornie dla inżynierów nie są słabe, ba, w bliskim dystansie są bardzo skuteczne bo szybkostrzelne. No i mają tłumiki co czesto nie jest bez znaceznia. U mnie najwięcej kill'ów nabite jest na aks-74u Krinkov Co do sniperów to wnerwiają mnie tylko na isla innosentes :confused: zazwyczej nie gram reconem ale wtedy robie wyjątek i jak mnie sciagnie jakiś uciążliwy krzakołaz to znając jego pozycję - zazwyczaj siedzą w krzakach myślac ze nikt nie wie gdzie są - bez problemu ściagam go head'em - "masz ciulu!" G3 wspominam z MW gdzie był 1no strzałowcem i byl zaj.e.bisty. W BF dopiero co go odblokowalem ale wrażenia pozytywne... nie mamy do niego żadnej optyki prawda? : ( Edytowane 13 kwietnia 2010 przez humanno Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 W kilka tygodni nabiłeś więcej poziomu trophy niż ja od lutego, zeszłego roku Marksmany są fajne, ale kiedy gram reconem to głównie zaznaczam. Na Vailparaso jest genialna wysepka, ale nie powiem gdzie dokładnie. Też uważacie, że bronie inżynierów są słabe i najlepiej wziąć G3 ? spotting to podstawa, właściwa pozycja tak aby widzieć mcom i można wspierać drużynę, przeważnie grając tą klasą nie dołączam do żadnego squadu tylko wybieram samotne łowy. Zrobię snajperki na złoto i wracam do bagna bo mi się ratio podnosi. co do inżyniera główna M2 Carl Gustav jest całkiem całkiem 8) uwielbiam scar i nie zamienię na nic innego Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Nie. Ale wg. mnie nie utrudnia to strzelania. Ma taki fajny dzyndzelek i można z powodzeniem celować nawet na dłuższy dystans Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Dziś w końcu zrobiłem wszystkie gwiazki brąz w pojazdach,teraz tylko jeszcze broń.W hardcore może grube akcje robić,wbić się na tyły wroga i ich pięknei ostrzeliwać,dzisiaj tak siedze za sosenką i strzelam,coś mnie podkusiło by się obejrzeć,a tam siedzi obok mnie 3 wrogich snajperów,chyba nie mogli uwierzyć że jestem wrogiem tak bezczelnym szybki jeden strzał ze snajperki w klate i od razu double kill a 3 z podręcznej. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 ja mam odwrotne wrazenia G3 to lipa jakich malo. Niecelne tak ze mnie szlag trafia, brak optyki Abakan & krinkov wymiataja Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Ja G3 uznaje tylko na Lagunie...Recon plus ta broń i chowanie się po krzakach Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Co do sniperów to wnerwiają mnie tylko na isla innosentes :confused: zazwyczej nie gram reconem ale wtedy robie wyjątek i jak mnie sciagnie jakiś uciążliwy krzakołaz to znając jego pozycję - zazwyczaj siedzą w krzakach myślac ze nikt nie wie gdzie są - bez problemu ściagam go head'em - "masz ciulu!" Na isla innosentes fajna zabawa jak się pobiegnie na to wzgórze i ponożuje reconów. Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 (edytowane) Na Iśle gramy praktycznie tylko snajperem...ja jednak mam zupełnie inną miejscówkę niż większość ludzi. Ostatnio na tej mapie miałem staty 27 na 0 Leciał Headshot za Headshotem Ale to pewnie dlatego,że nOObki grały Edytowane 13 kwietnia 2010 przez MYSZa7 Cytuj
humanno 201 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 (edytowane) nie czasem na tych malych skałkach-wysepkach przesiadujesz? tam czasami beszczelne drańce przycupną i spownkilling uprawiają, tylko widac takie np 2 główki co sie pojawiają i chowają za skałką przydałaby sie jeszcze jakaś mapka bardziej urban, jak africa, z humvee np. Nie byloby źle. 2 trophy mi zostalo do mojej 1szej zyciowej platyny - demolish i ten cholerny road kill helikopterem. Tak samo 2 pisny brakują, ale akurat niezbyt trudne. Chociaż rozjeżdzanie przeciwników sssie - nie trafisz czentralnie na maske humvee to sie slizgają po zderzakach jak gdyby nigdy nic.. Edytowane 13 kwietnia 2010 przez humanno Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Gra przekozak - po latah czczenia HALO w koncu znalazlem cos, co tak samo mnie porwalo. Jestem mega noobem, bo w Battlefielda gram po raz pierwszy raz, stad moje pytania: Do czego sluzy ten maly elektryczny pistolecik u inzyniera ? Po jakim czasie i jaka klasa moge odblokowac nalot ? Zatsanawiajace, ze czasami wychodza gry, do ktorych przydalyby sie ksiazeczki i akurat nigdy nic w nich nie ma... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi