Gość szpic Opublikowano 17 kwietnia 2010 Opublikowano 17 kwietnia 2010 (edytowane) Co do M60 to broń jest przegięta ale (pipi) nie przesadzajcie. Byli snajperzy - źle. Są medycy z M60 - też c(pipi). Sam lubię pograć tą bronią i nie widzę żeby aż tak dużo ludków mnie zabijało nią. To widac ze nie trafiles na tych cwokow. Dzieki nim mam ochote polamac plyte z gra. Wejdzie sobie 4 ludzi z 1 tagiem chodza w 4 medykow z m60 i wychodzi z tego cos takiego ze przeciwmy team nie wychodzi z RESPA. tak mialem przed chwilą, musialem ps3 wylaczyc bo juz mnie kur**** brala jak widzialem akcje typu rodze sie i dostaje kulke w leb z m60, potem odchodza akcje typu koneic gry mam 50 pkt i ejstem 2 w tabeli... ps te DICE ma jakies forum ktore czytaja? Bo mam ochote cos im napisac... mam dosc. BC2 wywalone, wracam do Crasha3 przynajmniej sie nie ebde w(pipi)ial caly czas Edytowane 17 kwietnia 2010 przez szpic Cytuj
humanno 201 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Opublikowano 17 kwietnia 2010 (edytowane) Mi też się trafił kilka razy tego typu przypał, niby w naszym teamie, ale ciągle rzucał nam granaty pod nogi, strzelał w plecy, biegał przed lufą zasłaniając cel i ostrzeliwał krzaki żeby było widać gdzie jesteśmy... Szpieg od siedmiu boleści Szkoda, że nie ma opcji jakiegoś prawego sierpowego dla członka teamu jak cię wkurzy jest opcja - jesli grasz na hc. Jestem zdania ze zawsze powinna byc opcja kick player poddawana pod glosowanie, tylko nie wiem jakby to bylo rozwiazane przy podziale na squady, wszyscy ze strony nie mogli by glosowac bo to by bylo bez sensu, pewnie nigdy bye nie przechodzilo. Btw ja tez trafiłem ostatnio na idiote z c4. Pewnie łowcy demolution kills trophy... kiedys dorwalem takiego idiote i za nim biegalem nie dając mu grać, zawsze mozna tez zapodać mu żarówe z tracera na czoło. motyw, że jako deff, po utracie 1szego checkpointu, mamy dostęp do mapy aż po respawn attack. to przeginka, zwlaszcza na Isla inno. gdzie przez 2 checkopinty ich respawn sie nie przesuwa. Chcesz posiedzieć centralnie na respwan point'cie? żaden problem.. na co oni (pipi)a czekają z tym patchem, malo rzeczy juz jest do poprawki? ps. na stats-o-matic nie działa mi dziś nic poza stroną główną Edytowane 17 kwietnia 2010 przez humanno Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Co do M60 to broń jest przegięta ale (pipi) nie przesadzajcie. Byli snajperzy - źle. Są medycy z M60 - też c(pipi). Sam lubię pograć tą bronią i nie widzę żeby aż tak dużo ludków mnie zabijało nią. To widac ze nie trafiles na tych cwokow. Dzieki nim mam ochote polamac plyte z gra. Wejdzie sobie 4 ludzi z 1 tagiem chodza w 4 medykow z m60 i wychodzi z tego cos takiego ze przeciwmy team nie wychodzi z RESPA. tak mialem przed chwilą, musialem ps3 wylaczyc bo juz mnie kur**** brala jak widzialem akcje typu rodze sie i dostaje kulke w leb z m60, potem odchodza akcje typu koneic gry mam 50 pkt i ejstem 2 w tabeli... ps te DICE ma jakies forum ktore czytaja? Bo mam ochote cos im napisac... Jeśli tak jest to nie mam pytań. Ja jeszcze nigdy na takich kolesi nie trafiłem Ale dla mnie bronie medyka są wszystkie przesadzone. Co jest tak za(pipi)istego w M60 czego nie ma w M249? W M249 mamy magazynek na 200 kulek. Nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek grając tą bronią musiałbym przeładowywac. Prędzej mnie zabiją. Dzisiaj jak byłem na Laguna Presa w Rush to włączyłem sobie recona z GOLdem i to też jest przeginka. Jak sobie pomyśle co ci których zabijałem mówili o mnie to usmiech mi sie na usta ciśnie. Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Strzelam z garanta nabija mi thomsona,wale z thomsona nie nabija mi garanta?Jak to zrobić? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 17 kwietnia 2010 Opublikowano 17 kwietnia 2010 (edytowane) Strzelam z garanta nabija mi thomsona,wale z thomsona nie nabija mi garanta?Jak to zrobić? Ku(pipi)wa było mówione wiele razy nie da się dopóki nie wyjdzie latka SZUKAJ nie boli Ba stronę temu odpowiadałem na to pytanie Edytowane 17 kwietnia 2010 przez zaq123456 Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Tylko bez inwektyw kolo,bo szukałem i było że nabijają się wzajemnie,a u mnie jest tylko jeden nabijany. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Opublikowano 17 kwietnia 2010 (edytowane) Dzisiaj pierwszy raz moja drużyna zatrzymała atakujących na Nelson Bay przy drugich domkach. Zasada jest prosta trzeba wyjść do przodu i strzelać bez ustanku. Druga linia strzela z działek stacjonarnych wspomagana przez dwóch snajperów. Pierwsza linia zaczyna się przy budce granicznej, biegnie przez drogę nad rzeką i kończy na jednym z M-COMów gdzie jest działko stacjonarne na piętrze. Głównie klasa medic i assault. Jak ludzie zaczynają kampić w domkach to prędzej czy później moździerze zrobią swoje. Gre też odpaliłem po trzech tygodniach wczoraj. Co do naliczania punktów to nie ma problemu ale lagi są ciągle. Raz miałem tak że przez 30sek próbowałem wejść do pomieszczenia przez drzwi i nie mogłem ;d Ale mimo to gra jest wspaniała. Nigdy nie miałem lagów w tej grze. Tu chodzi o to, że po śmierci nie nalicza punktów chociaż adnotacje wyskakują na ekranie. Podkładam minę. Zabija mnie jakiś koleś. "Double kill", "Vehicle destroy". Super. Tylko gdzie są moje punkty? Edytowane 17 kwietnia 2010 przez rkBrain Cytuj
humanno 201 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Opublikowano 17 kwietnia 2010 nie wiem co ludzie widzą w tej armcie m95 sniper, malo gram reconem ale 1 stwierdzam - dla mnie rzadzi w tej kategorii GOL bez 2ch zdań, niczym tak nie wceluje jak nim, dzisaj głowy dziurawiłem aż miło, czasami sie dziwie jak czesto hs wpadają, nie tylko sniperem. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Tylko bez inwektyw kolo,bo szukałem i było że nabijają się wzajemnie,a u mnie jest tylko jeden nabijany. to źle szukałeś było mówione prze zemnie 2 razy przez innych z kilkanaście nie naliczają się obustronnie.Proponuje dodać to do Faq żeby nie było głupich pytań po raz 1000 Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Dla mnie ze snajperek tylko m24,reszta,szczególnie te z tłumikiem mi nie podchodzą. Cytuj
macioaldo 0 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 (edytowane) Nigdy nie miałem lagów w tej grze. Tu chodzi o to, że po śmierci nie nalicza punktów chociaż adnotacje wyskakują na ekranie. Podkładam minę. Zabija mnie jakiś koleś. "Double kill", "Vehicle destroy". Super. Tylko gdzie są moje punkty? Gdy nie żyjesz to punkty sie nie naliczają. Jest w FAQ. Edytowane 18 kwietnia 2010 przez macioaldo Cytuj
stachu456 0 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Punkty się nie naliczają ale na szczęście destroy wehicle, kill enemy do statystyk chociaż wchodzi Co do M95. Wiele ludzi nie wie, że jest to jedyna snajperka która zabiera energie helikopterom. 5-6 strzałów z M95 i black howk leży Cytuj
MYSZa7 8 960 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 M60 jest przegięte...i to pozytywnie jak dla mnie Genialnie się nim gra Jasne,że czasami się w(pipi)iam że mnie coś za szybko zabijają z niej,ale cóż ja też to robię więc jest git Cytuj
Grabol 0 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Przyjemność po zdjęciu pilota śmigłowca headshotem ze snajperki bezcenna. Dwukrotnie mi się udało! Swoją drogą to czy nalicza wtedy punkty także za zniszczenie maszyny czy tylko samego pilota? Cytuj
MYSZa7 8 960 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Tylko za samego pilota...też mi się udało i miałem tylko punkty za killa i headshota Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Mnie się udało i pilota i pasażera z działka,zresztą mnie raz kolo z działka zdjął carem Cytuj
Gość szpic Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 tylko pilota. Jak ktos jest w heli z nim i jest kumaty to wyciagnie heli z tego jeszcze Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Nigdy nie miałem lagów w tej grze. Tu chodzi o to, że po śmierci nie nalicza punktów chociaż adnotacje wyskakują na ekranie. Podkładam minę. Zabija mnie jakiś koleś. "Double kill", "Vehicle destroy". Super. Tylko gdzie są moje punkty? Gdy nie żyjesz to punkty sie nie naliczają. Jest w FAQ. Ale to bez sensu jest. Po podłożeniu min mogę zginąć 20 razy. Chodzi tylko o to, żebym w momencie wybuchu był na mapie. To samo jest z asystami. Postrzeliłem gościa. Zginąłem dwa razy i po respawnie dostałem te 40 punktów. Gdybym nie żył w momencie zabicia tego gościa to bym ich nie dostał. Bzdura. Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Dziwne,garant cały czas się nalicza tylko ciągle jest 25 kills to next.Dziś uważniej przyjrzałem się punktacji i przepadło/nie zaliczyło mi ok.200 pkt. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 pytanie do specjalystów: jak można łączyć klasy? widziałem już inżyniera z defibrylatorem oraz snajpera z karabinem LMG Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Ja raz tak zrobiłem. Ale grałem snajperem z M60. Po prostu podbiegłem do zabitego i wziąłem od niego M60 naciskając kółko. Potem wsiadłem na quada i zobaczyłem że mam strój recona. Zsiadłem i potwierdziło się ze mam snajpera z M60 Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 A to czasem nie sa te bronie z general weapons, czy jak to tam jest, dodane do danej klasy? Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 ale jak inżynier zdobył defibrylator ? Cytuj
mersi 804 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 pytanie do specjalystów: jak można łączyć klasy? widziałem już inżyniera z defibrylatorem oraz snajpera z karabinem LMG nie da się łączyć klas, jedynie co to inżynier mógł wziąść rzeczy medyka gdy ktoś go zabił, i go np. reanimować Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Jak podniesiesz nowy kit, to nie zmienia się skórka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi