schabek 5 334 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Właśnie z nudów na stats-o-matic przęglądałem sobie profil InViNciBLe_RaW. Można wpaść w kompleksy ;d Cytuj
Gość szpic Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 i nawet jak sie jest reconem i uzywa defibrylatora to pkt sie dostaje to klasy recon mozna tak bardzo szybko dojsc do lepszych broni Cytuj
mersi 804 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Właśnie z nudów na stats-o-matic przęglądałem sobie profil InViNciBLe_RaW. Można wpaść w kompleksy ;d hehehe taki paker niego bo lata tylko helikopterem, zobacz sobie tego typka: http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/liveween jakie ratio ma Cytuj
RedKyubi 0 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 (edytowane) Ostatnio na YT ujrzałem miłą scenke E: Zainteresowałem się tym i powiem że czasem widziałem gości chcących coś zrobić z beczką :biggrin: Edytowane 18 kwietnia 2010 przez RedKyubi Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Właśnie z nudów na stats-o-matic przęglądałem sobie profil InViNciBLe_RaW. Można wpaść w kompleksy ;d hehehe taki paker niego bo lata tylko helikopterem, zobacz sobie tego typka: http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/liveween jakie ratio ma dokładnie atacama desert to jedyne miejsce gdzie można go spotkać, zmienia się plansza i wychodzi z gry Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 (edytowane) Lekka zwała że kolo "specjalizuje"się w 1 mapie,z czasem to się nudzi Zdobyłem dzisiaj 1 atack,1 defend order,teraz tylko jeszcze 2 piny,obrona 4 flag(rozumiem że tutaj musze zabić conajmniej 4 przeciwników przy różnych flagach?) i 3 rozjechania helikopterkiem. Edytowane 18 kwietnia 2010 przez Litwin25 Cytuj
humanno 201 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Lekka zwała że kolo "specjalizuje"się w 1 mapie,z czasem to się nudzi Zdobyłem dzisiaj 1 atack,1 defend order,teraz tylko jeszcze 2 piny,obrona 4 flag(rozumiem że tutaj musze zabić conajmniej 4 przeciwników przy różnych flagach?) i 3 rozjechania helikopterkiem. chyba nawet moze byc przy 1 fladze, to dosc latwy pin. Mnie równiez pozostaly 3 road kille, dziadostwo bo jak nie wjedziesz super centralnie w kolesia to przeniknie przez maske, ja staralems ie to zrobic humvee ale chyba faktycznie lepiej uav [co wcale nie znaczy ze nie przenikają] ale przynajmniej nie zginiemy po nieudanej probie. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Lekka zwała że kolo "specjalizuje"się w 1 mapie,z czasem to się nudzi Zdobyłem dzisiaj 1 atack,1 defend order,teraz tylko jeszcze 2 piny,obrona 4 flag(rozumiem że tutaj musze zabić conajmniej 4 przeciwników przy różnych flagach?) i 3 rozjechania helikopterkiem. To nie odosobniony przypadek grałem nie raz przeciwko kolesiom z 50 lv i za każdym razem wychodzili po grze na jednym typie mapy, więc szacunku na pewno nie mam. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Mam w(pipi),bo trzeba mocno wlecieć tym uav w typa,wczoraj zaczaiłem się z aplecami,praktycznie śmigła latały po nim,ale że skradałem się powoli to mi nie zaliczyło. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 działają wam podstrony z pinami i achivmentami na statsOmatic? ja mam jzu 2gi dzien error 404. działa tylko strona infantry. Cytuj
Bogus_law 0 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Trzeba w linku na końcu dodać swój nick. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Trzeba w linku na końcu dodać swój nick. ale lipa, ale to faktycznie działa, dzięki. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 W końcu zrobiłem to potrójne rozjechanie,1 hamerem i 2 z zaskoczenia czołgiem,w następnym meczu w myśl zasady że jak ci zależy to idzie powoli,rozjechałem aż 4 na raz wbijajac się w drzewa do"a"na tej mapce co zaczynamy na spadochronie w dzień i zajarany gram dalej i mnie rozłączyło...i wchodze w statsy po meczu i nie mam tego zaliczone,dosłownie rece opadają.A od tego momentu mineły już 2 mecze. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Litwin, może załóż jakiegoś bloga ze spisem których pinów Ci brakuje ;] Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Już nie brakuje.Ratio poszło w dół ale udało mi się to zrobić,teraz już mogę grać na zabawy,wcześniej ten 1 pin mnie wkurzał. Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Opublikowano 19 kwietnia 2010 buu, a mnie brakuje zniszczenia 4 m-comów i długo pewnie tego jeszcze nie zrobię A dla wszystkich broniących honoru m60 polecam zajrzeć na http://denkirson.xanga.com/722757523/bad-company-2/ i zobaczyć jak bardzo ten karabin odstaje od pozostałych broni medyka. No i porównać do VSS recona - mają jednakowe statsy Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Dla tych co lubią sobie wstawić sygnaturkę ze statystykami z BFBC2 na http://bfbcs.com/graphics pojawiło się ich sporo. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Dla tych co lubią sobie wstawić sygnaturkę ze statystykami z BFBC2 na http://bfbcs.com/graphics pojawiło się ich sporo. e, jak dla mnie bieda, na s'o'm najfajniejsze jakie widziałem so far. Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Opublikowano 19 kwietnia 2010 buu, a mnie brakuje zniszczenia 4 m-comów i długo pewnie tego jeszcze nie zrobię dodaj mnie do znajomych, wieczorem zagramy razem i zrobimy ten pin nie jest tak trudno na arica harbor Cytuj
humanno 201 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Opublikowano 19 kwietnia 2010 gdzie najlepiej trzasnąc 3 road kille? Potrzebuje porady, przerzucilem sie na Atacama desert, ale bida jak na razie. Tylko nie mowcie ze najlepiej uav... w DM są na którejś planszy jakies pojazdy? Cytuj
macioaldo 0 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Opublikowano 19 kwietnia 2010 (edytowane) A dla wszystkich broniących honoru m60 polecam zajrzeć na http://denkirson.xanga.com/722757523/bad-company-2/ i zobaczyć jak bardzo ten karabin odstaje od pozostałych broni medyka. Ale M60 jest najwolniejszy mój XM8 LMG go zniszczy zanim wystrzeli 2 pocisk. 8) M60 fajne lecz gdy jest po twojej stronie. Edytowane 19 kwietnia 2010 przez macioaldo Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Opublikowano 19 kwietnia 2010 4 road kille najlepiej zrobić uav'em, na kampiących snajperach. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Ja swoje zrobiłem ciężarówką na Port Valdez, wystarczy porożjezdżać ludków biegnących do m-coma, zwłaszcza jak jeszcze ktoś ukradnie Apache'a i sieje pożogę. Druga możliwość trudniejsza, bo Hummerem na Arica Harbor - tylko za dużo czołgów. Dziś wpadł pierwszy, złoty dogtag. Jakiś gość z [HBK] padł ofiarą mojego noża, o nicku MacMilano21. Włoski dogtag jak każdy inny ;p Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Opublikowano 19 kwietnia 2010 Humanno mi się udało na tej mapce z bety,najpierw UAV na wzgórzu,gdzie kampią snajperzy obrońców,zestrzelili mnie więc wsiałem w hummera i udało mi się typa przy "B" rozjechać i na koniec gdy m-comy są w wagonie i wraku busa,stanąłem sobie dalej abramsem i jak wyczaiłem typka to rura i na niego .Jednak najlepszą akcje miałem na tej mapce to w dzień zaczynamy na spadochronie,wjechałem do "A" T-90 ściałem wszystkie drzewa i wpadły 4 kille Szkoda tylko że mnie wtedy wywaliło.W ogóle też macie tak że wyskakuje wam błąd połączenia,wywala was i cofa statystki? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 19 kwietnia 2010 Opublikowano 19 kwietnia 2010 gdzie najlepiej trzasnąc 3 road kille? Potrzebuje porady, przerzucilem sie na Atacama desert, ale bida jak na razie. Tylko nie mowcie ze najlepiej uav... w DM są na którejś planszy jakies pojazdy? w Arica harbour jest bradley tak samo na Isla .... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi