Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Featured Replies

Opublikowano

Właśnie z nudów na stats-o-matic przęglądałem sobie profil InViNciBLe_RaW. Można wpaść w kompleksy ;d

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 636 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• beka z tej gry i black opsow. jak sie biegnie w battlfieldzie to tylko tupanie slychac TUP TUP TUP. ta snajperka to jakas porazka. ludzie grajacy w bc2 to noskillowcy ktorzy rekompensuja to sobie mowi

• To z tego że polska społeczność CoD zdążyła się już zorientować że tryby HC sprzyjają słabszym graczom. Widocznie teraz czas na BF community hehe. Co do tej sytuacji którą podałeś to nie jest to żade

• dobre dobre - lubię takich kozaków. Ja też mam reguły, tylko trochę bardziej rygorystyczne: - jak grasz ze mną masz obowiązek dobrze się bawić - wolno kląć i opowiadać historie z życia wzięte - jak

Opublikowano

i nawet jak sie jest reconem i uzywa defibrylatora to pkt sie dostaje to klasy recon ;) mozna tak bardzo szybko dojsc do lepszych broni

Opublikowano

Ostatnio na YT ujrzałem miłą scenke

E: Zainteresowałem się tym i powiem że czasem widziałem gości chcących coś zrobić z beczką :biggrin:

Edytowane przez RedKyubi

Opublikowano

Właśnie z nudów na stats-o-matic przęglądałem sobie profil InViNciBLe_RaW. Można wpaść w kompleksy ;d

hehehe taki paker niego bo lata tylko helikopterem, zobacz sobie tego typka: http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/liveween jakie ratio ma :)

dokładnie atacama desert to jedyne miejsce gdzie można go spotkać, zmienia się plansza i wychodzi z gry

Opublikowano

Lekka zwała że kolo "specjalizuje"się w 1 mapie,z czasem to się nudzi :P Zdobyłem dzisiaj 1 atack,1 defend order,teraz tylko jeszcze 2 piny,obrona 4 flag(rozumiem że tutaj musze zabić conajmniej 4 przeciwników przy różnych flagach?) i 3 rozjechania helikopterkiem.

Edytowane przez Litwin25

Opublikowano

Lekka zwała że kolo "specjalizuje"się w 1 mapie,z czasem to się nudzi :P Zdobyłem dzisiaj 1 atack,1 defend order,teraz tylko jeszcze 2 piny,obrona 4 flag(rozumiem że tutaj musze zabić conajmniej 4 przeciwników przy różnych flagach?) i 3 rozjechania helikopterkiem.

chyba nawet moze byc przy 1 fladze, to dosc latwy pin. Mnie równiez pozostaly 3 road kille, dziadostwo bo jak nie wjedziesz super centralnie w kolesia to przeniknie przez maske, ja staralems ie to zrobic humvee ale chyba faktycznie lepiej uav [co wcale nie znaczy ze nie przenikają] ale przynajmniej nie zginiemy po nieudanej probie.

Opublikowano

To nie odosobniony przypadek grałem nie raz przeciwko kolesiom z 50 lv i za każdym razem wychodzili po grze na jednym typie mapy, więc szacunku na pewno nie mam.

Opublikowano

Mam w(pipi),bo trzeba mocno wlecieć tym uav w typa,wczoraj zaczaiłem się z aplecami,praktycznie śmigła latały po nim,ale że skradałem się powoli to mi nie zaliczyło.

Opublikowano

działają wam podstrony z pinami i achivmentami na statsOmatic? ja mam jzu 2gi dzien error 404. działa tylko strona infantry.

Opublikowano

Trzeba w linku na końcu dodać swój nick.

ale lipa, ale to faktycznie działa, dzięki.

Opublikowano

W końcu zrobiłem to potrójne rozjechanie,1 hamerem i 2 z zaskoczenia czołgiem,w następnym meczu w myśl zasady że jak ci zależy to idzie powoli,rozjechałem aż 4 na raz wbijajac się w drzewa do"a"na tej mapce co zaczynamy na spadochronie w dzień i zajarany gram dalej i mnie rozłączyło...i wchodze w statsy po meczu i nie mam tego zaliczone,dosłownie rece opadają.A od tego momentu mineły już 2 mecze.

Opublikowano

Litwin, może załóż jakiegoś bloga ze spisem których pinów Ci brakuje ;]

Opublikowano

Już nie brakuje.Ratio poszło w dół ale udało mi się to zrobić,teraz już mogę grać na zabawy,wcześniej ten 1 pin mnie wkurzał.

Opublikowano

buu, a mnie brakuje zniszczenia 4 m-comów i długo pewnie tego jeszcze nie zrobię :/

A dla wszystkich broniących honoru m60 polecam zajrzeć na http://denkirson.xanga.com/722757523/bad-company-2/ i zobaczyć jak bardzo ten karabin odstaje od pozostałych broni medyka. No i porównać do VSS recona - mają jednakowe statsy :)

Opublikowano

Dla tych co lubią sobie wstawić sygnaturkę ze statystykami z BFBC2 na http://bfbcs.com/graphics pojawiło się ich sporo.

e, jak dla mnie bieda, na s'o'm najfajniejsze jakie widziałem so far.

Opublikowano

buu, a mnie brakuje zniszczenia 4 m-comów i długo pewnie tego jeszcze nie zrobię :/

dodaj mnie do znajomych, wieczorem zagramy razem i zrobimy ten pin nie jest tak trudno na arica harbor

Opublikowano

gdzie najlepiej trzasnąc 3 road kille? Potrzebuje porady, przerzucilem sie na Atacama desert, ale bida jak na razie. Tylko nie mowcie ze najlepiej uav... w DM są na którejś planszy jakies pojazdy?

Opublikowano

A dla wszystkich broniących honoru m60 polecam zajrzeć na http://denkirson.xanga.com/722757523/bad-company-2/ i zobaczyć jak bardzo ten karabin odstaje od pozostałych broni medyka.

Ale M60 jest najwolniejszy mój XM8 LMG go zniszczy zanim wystrzeli 2 pocisk. 8)

M60 fajne lecz gdy jest po twojej stronie.

Edytowane przez macioaldo

Opublikowano

4 road kille najlepiej zrobić uav'em, na kampiących snajperach.

Opublikowano

Ja swoje zrobiłem ciężarówką na Port Valdez, wystarczy porożjezdżać ludków biegnących do m-coma, zwłaszcza jak jeszcze ktoś ukradnie Apache'a i sieje pożogę. Druga możliwość trudniejsza, bo Hummerem na Arica Harbor - tylko za dużo czołgów.

Dziś wpadł pierwszy, złoty dogtag. Jakiś gość z [HBK] padł ofiarą mojego noża, o nicku MacMilano21.

Włoski dogtag jak każdy inny ;p

Opublikowano

Humanno mi się udało na tej mapce z bety,najpierw UAV na wzgórzu,gdzie kampią snajperzy obrońców,zestrzelili mnie więc wsiałem w hummera i udało mi się typa przy "B" rozjechać i na koniec gdy m-comy są w wagonie i wraku busa,stanąłem sobie dalej abramsem i jak wyczaiłem typka to rura i na niego :P.Jednak najlepszą akcje miałem na tej mapce to w dzień zaczynamy na spadochronie,wjechałem do "A" T-90 ściałem wszystkie drzewa i wpadły 4 kille :P Szkoda tylko że mnie wtedy wywaliło.W ogóle też macie tak że wyskakuje wam błąd połączenia,wywala was i cofa statystki?

Opublikowano

gdzie najlepiej trzasnąc 3 road kille? Potrzebuje porady, przerzucilem sie na Atacama desert, ale bida jak na razie. Tylko nie mowcie ze najlepiej uav... w DM są na którejś planszy jakies pojazdy?

w Arica harbour jest bradley

tak samo na Isla ....