Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W końcu wymasterowałem na złoto,ale łatwo nie było.Biegał człowiek z przeczuciem że może się uda kogoś szybciej zobaczyć i wstrzelić,bo sam na sam to tylko z bliska były szanse.Inżynier i snajper jest już na złote,teraz medyk którym nie lubie grać :P

Opublikowano

ja na razie pokrylem srebrem 4 klasy + kilka sztuk na zloto. Najgorzej ebdzie z tymi shotgunami, ale powyzej brązu robil nie ebde, nie ma co sie zmuszać :P wlasnie na stats o matci widze ze najwyzsze ratio [1.0] mam przy snajperze (malo gram) i ...inżynierze. Wrocilem wczoraj po zorbioeniu sreberek do AKS i jest git. Wnerwia mnie troche ten skill rating - co jakies 3 mecze mam komunikat o wzroście albo spadku, ostatnio mialem spadek o..3 pkt :/ i na ch** mi taki komunikat?

Opublikowano (edytowane)

A ktoś może ma jeszcze z dema bc2 dog tagi ?bo ja mam coś ok. 30:)zabitych mam dopiero 100 ale pokazuję mi fragi jeszcze te z dema.

ach te bugi...

Edytowane przez lil_imik
Opublikowano (edytowane)

Wkurza mnie to wyrzucanie,super mi dziś szło medykiem(nie lubie nim grac),miałem ponad 20 killi i już prawie złoto w M60 i mnie wywaliło.Mi z bety nic nie zaliczyło :/

Edytowane przez Litwin25
Opublikowano

A takie pytanko, wie ktoś może od czego zależy możliwość "przekręcenia się" na Buggy jako pasażer, tak żeby być odwróconym w kierunku jazdy? Bo czasami nie ma z tym problemu a czasem ni hu hu. Może kolejny bug albo zależność od czegoś tylko od czego :P

A z podnoszeniem broni przy m-comach to jest naprawdę wkur***.

Opublikowano

A takie pytanko, wie ktoś może od czego zależy możliwość "przekręcenia się" na Buggy jako pasażer, tak żeby być odwróconym w kierunku jazdy? Bo czasami nie ma z tym problemu a czasem ni hu hu. Może kolejny bug albo zależność od czegoś tylko od czego :P

Czasami plecak przeszkadza .

Opublikowano

Czasami plecak przeszkadza .

prawda. dodatkowo ważna jest broń, której używasz. np. ze snajperką się nie przekręcisz, ale ja zmienisz broń na pistolet i już jest okej. głównie od tego to zależy.

wymasterowałem wreszcie wszystkie klasy. odznak czhyba nie zrobię - niektóre to jakaś masakra :whistling:

Opublikowano

ja na razie pokrylem srebrem 4 klasy + kilka sztuk na zloto. Najgorzej ebdzie z tymi shotgunami, ale powyzej brązu robil nie ebde, nie ma co sie zmuszać :P wlasnie na stats o matci widze ze najwyzsze ratio [1.0] mam przy snajperze (malo gram) i ...inżynierze. Wrocilem wczoraj po zorbioeniu sreberek do AKS i jest git. Wnerwia mnie troche ten skill rating - co jakies 3 mecze mam komunikat o wzroście albo spadku, ostatnio mialem spadek o..3 pkt :/ i na ch** mi taki komunikat?

O co chodzi z tym skill rating,za co to jest liczone? Ja żadnych komunikatów nie zauważyłem,chyba że jestem tak cieńki że sprawa zostaje z litości przemilczana:)

Opublikowano (edytowane)

O co chodzi z tym skill rating,za co to jest liczone? Ja żadnych komunikatów nie zauważyłem,chyba że jestem tak cieńki że sprawa zostaje z litości przemilczana:)

Szkoda nawet to czytać po prostu to olej nic wartego uwagi. A dlaczego tobie się to nie wyświetla podejrzewam że masz za niską rangę i od cała tajemnic.

Litwin nie tylko od tego to zależy ale dajmy sobie spokój z tą pierdołą

Edytowane przez marekjw2523
Gość szpic
Opublikowano

wystarczy miec przez 3-4 mecze ratio na poziomie 1.5-2.5 to bedziesz mial skill w okolicach 195/200

Opublikowano

skill level to dziwna sprawa. mam go średnio w przedziale od 150 do 198/199 (200 nigdy nie miałem).

ile killi daną bronią musze mieć żeby dostać platynę? mam już szereg złotych gwiazdek... one się kiedyś skończą?

Opublikowano

skill level to dziwna sprawa. mam go średnio w przedziale od 150 do 198/199 (200 nigdy nie miałem).

ile killi daną bronią musze mieć żeby dostać platynę? mam już szereg złotych gwiazdek... one się kiedyś skończą?

1000 killi jedna bronią czyli 10 złotych gwiazdek

Opublikowano (edytowane)

co nie zmienia faktu, że dalej M60 da radę:

- zwiększona skuteczność krótkich serii LMG w zoomie - czyli teraz to już w ogóle będzie sianie pożogi

co do fajnych rzeczy wreszcie zwiększą damage pistoletów i wreszcie może będzie mieć sens granie z innymi specjalizacjami poza celowaniem i zwiększonym damage.

Wygląda fajnie.

mam pytanie o co chodzi ze skrzyniami w tym punkcie?

podniesiona maks. ilość sensorów ruchu z 2 na 3 oraz zwiększono szybkość ich pobierania ze skrzyń

ps. i wreszcie zwiększyli damage AA!

Edytowane przez waldusthecyc
Opublikowano

mam pytanie o co chodzi ze skrzyniami w tym punkcie?

podniesiona maks. ilość sensorów ruchu z 2 na 3 oraz zwiększono szybkość ich pobierania ze skrzyń

Recon bedzie mial teraz 3 sensory ruchu i szybciej beda sie pobieraly ze skrzynek z ammo,ktore rzuca Assault

Opublikowano

No to wiadomo było przecież o tym patchu dawno, tylko nie było daty wprowadzenia go. Polska lista zmian też już się tu pojawiła, więc co za nowość (prócz tych ogłoszonych ekskluzywnie - tj tych zaczynających sie od zmian na UZI)?

Fajnie, że nam zbalansują gre, ale w dalszym ciągu nie dostajemy naprawionych serwerów (to wywalanie znikąd), brak autobalansowania drużyn, brak naliczania punktów dla m1a1 i garanda, brak naliczania punktów po smierci i wiele innych mniej lub bardziej potrzebnych (chocby ta bzdura z otwartym spadachronem podczas biegania ;).

Niektóre z nich juz zostały zapowiedziane, że naprawia w nastepnym patchu... ale na PC póki co.

Ech, niech tam nie spoczywaja na laurach ;]