Litwin81 1 155 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 W końcu wymasterowałem na złoto,ale łatwo nie było.Biegał człowiek z przeczuciem że może się uda kogoś szybciej zobaczyć i wstrzelić,bo sam na sam to tylko z bliska były szanse.Inżynier i snajper jest już na złote,teraz medyk którym nie lubie grać Cytuj
humanno 201 Opublikowano 6 maja 2010 Opublikowano 6 maja 2010 ja na razie pokrylem srebrem 4 klasy + kilka sztuk na zloto. Najgorzej ebdzie z tymi shotgunami, ale powyzej brązu robil nie ebde, nie ma co sie zmuszać wlasnie na stats o matci widze ze najwyzsze ratio [1.0] mam przy snajperze (malo gram) i ...inżynierze. Wrocilem wczoraj po zorbioeniu sreberek do AKS i jest git. Wnerwia mnie troche ten skill rating - co jakies 3 mecze mam komunikat o wzroście albo spadku, ostatnio mialem spadek o..3 pkt i na ch** mi taki komunikat? Cytuj
lil_imik 0 Opublikowano 6 maja 2010 Opublikowano 6 maja 2010 (edytowane) A ktoś może ma jeszcze z dema bc2 dog tagi ?bo ja mam coś ok. 30:)zabitych mam dopiero 100 ale pokazuję mi fragi jeszcze te z dema. ach te bugi... Edytowane 6 maja 2010 przez lil_imik Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 maja 2010 Opublikowano 6 maja 2010 (edytowane) Wkurza mnie to wyrzucanie,super mi dziś szło medykiem(nie lubie nim grac),miałem ponad 20 killi i już prawie złoto w M60 i mnie wywaliło.Mi z bety nic nie zaliczyło Edytowane 6 maja 2010 przez Litwin25 Cytuj
Fru 4 Opublikowano 6 maja 2010 Opublikowano 6 maja 2010 A takie pytanko, wie ktoś może od czego zależy możliwość "przekręcenia się" na Buggy jako pasażer, tak żeby być odwróconym w kierunku jazdy? Bo czasami nie ma z tym problemu a czasem ni hu hu. Może kolejny bug albo zależność od czegoś tylko od czego A z podnoszeniem broni przy m-comach to jest naprawdę wkur***. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 6 maja 2010 Opublikowano 6 maja 2010 Co do dogtagow z bety - to nie bug, tylko kazdy kto mial bete na dysku do czasu uruchomienia pelnej wersji, przechodzily mu. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 maja 2010 Opublikowano 6 maja 2010 No to 100 dog tagów poszło się kochać Cytuj
Boomcio 4 056 Opublikowano 6 maja 2010 Opublikowano 6 maja 2010 A takie pytanko, wie ktoś może od czego zależy możliwość "przekręcenia się" na Buggy jako pasażer, tak żeby być odwróconym w kierunku jazdy? Bo czasami nie ma z tym problemu a czasem ni hu hu. Może kolejny bug albo zależność od czegoś tylko od czego A z podnoszeniem broni przy m-comach to jest naprawdę wkur***. Czasami plecak przeszkadza . Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 maja 2010 Opublikowano 6 maja 2010 Bugi są i będą ale i tak tą grę Kochamy... choć coraz bardziej mnie irytuje postawa DICE bo ile razy można pytać o Patch i dodatkowe DLC Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 maja 2010 Opublikowano 6 maja 2010 A takie pytanko, wie ktoś może od czego zależy możliwość "przekręcenia się" na Buggy jako pasażer, tak żeby być odwróconym w kierunku jazdy? Bo czasami nie ma z tym problemu a czasem ni hu hu. Może kolejny bug albo zależność od czegoś tylko od czego A z podnoszeniem broni przy m-comach to jest naprawdę wkur***. Czasami plecak przeszkadza . prawda. dodatkowo ważna jest broń, której używasz. np. ze snajperką się nie przekręcisz, ale ja zmienisz broń na pistolet i już jest okej. głównie od tego to zależy. wymasterowałem wreszcie wszystkie klasy. odznak czhyba nie zrobię - niektóre to jakaś masakra Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 maja 2010 Opublikowano 6 maja 2010 A dla mnie zdobywanie odznak i pinów to była czysta przyjemność ostatnio robię każdą broń na złoto choć z nie którymi to na ryby a nie na wojnę Cytuj
jaca71 4 Opublikowano 6 maja 2010 Opublikowano 6 maja 2010 ja na razie pokrylem srebrem 4 klasy + kilka sztuk na zloto. Najgorzej ebdzie z tymi shotgunami, ale powyzej brązu robil nie ebde, nie ma co sie zmuszać wlasnie na stats o matci widze ze najwyzsze ratio [1.0] mam przy snajperze (malo gram) i ...inżynierze. Wrocilem wczoraj po zorbioeniu sreberek do AKS i jest git. Wnerwia mnie troche ten skill rating - co jakies 3 mecze mam komunikat o wzroście albo spadku, ostatnio mialem spadek o..3 pkt i na ch** mi taki komunikat? O co chodzi z tym skill rating,za co to jest liczone? Ja żadnych komunikatów nie zauważyłem,chyba że jestem tak cieńki że sprawa zostaje z litości przemilczana:) Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 maja 2010 Opublikowano 6 maja 2010 Jak wychodzisz z meczu przed końcem to ci skill spada,w ogólnej tabeli masz kolumne obok zgonów. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 maja 2010 Opublikowano 6 maja 2010 (edytowane) O co chodzi z tym skill rating,za co to jest liczone? Ja żadnych komunikatów nie zauważyłem,chyba że jestem tak cieńki że sprawa zostaje z litości przemilczana:) Szkoda nawet to czytać po prostu to olej nic wartego uwagi. A dlaczego tobie się to nie wyświetla podejrzewam że masz za niską rangę i od cała tajemnic. Litwin nie tylko od tego to zależy ale dajmy sobie spokój z tą pierdołą Edytowane 6 maja 2010 przez marekjw2523 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 6 maja 2010 Opublikowano 6 maja 2010 wystarczy miec przez 3-4 mecze ratio na poziomie 1.5-2.5 to bedziesz mial skill w okolicach 195/200 Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 skill level to dziwna sprawa. mam go średnio w przedziale od 150 do 198/199 (200 nigdy nie miałem). ile killi daną bronią musze mieć żeby dostać platynę? mam już szereg złotych gwiazdek... one się kiedyś skończą? Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 Nareszcie http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/05/05/consoling-the-unbalanced.aspx## Cytuj
Maggort 21 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 skill level to dziwna sprawa. mam go średnio w przedziale od 150 do 198/199 (200 nigdy nie miałem). ile killi daną bronią musze mieć żeby dostać platynę? mam już szereg złotych gwiazdek... one się kiedyś skończą? 1000 killi jedna bronią czyli 10 złotych gwiazdek Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 o kurde to trza się pospieszyć z platyną do m60... niecałe 200 killi zostało Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 Spoko, spoko. To dalej będzie mocna broń tyle, że nie najmocniejsza. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 Ja mam juz medyka na złoto,więc mogą zmniejszać Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 (edytowane) co nie zmienia faktu, że dalej M60 da radę: - zwiększona skuteczność krótkich serii LMG w zoomie - czyli teraz to już w ogóle będzie sianie pożogi co do fajnych rzeczy wreszcie zwiększą damage pistoletów i wreszcie może będzie mieć sens granie z innymi specjalizacjami poza celowaniem i zwiększonym damage. Wygląda fajnie. mam pytanie o co chodzi ze skrzyniami w tym punkcie? podniesiona maks. ilość sensorów ruchu z 2 na 3 oraz zwiększono szybkość ich pobierania ze skrzyń ps. i wreszcie zwiększyli damage AA! Edytowane 7 maja 2010 przez waldusthecyc Cytuj
przegraj_kowal 0 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 mam pytanie o co chodzi ze skrzyniami w tym punkcie? podniesiona maks. ilość sensorów ruchu z 2 na 3 oraz zwiększono szybkość ich pobierania ze skrzyń Recon bedzie mial teraz 3 sensory ruchu i szybciej beda sie pobieraly ze skrzynek z ammo,ktore rzuca Assault Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 No to wiadomo było przecież o tym patchu dawno, tylko nie było daty wprowadzenia go. Polska lista zmian też już się tu pojawiła, więc co za nowość (prócz tych ogłoszonych ekskluzywnie - tj tych zaczynających sie od zmian na UZI)? Fajnie, że nam zbalansują gre, ale w dalszym ciągu nie dostajemy naprawionych serwerów (to wywalanie znikąd), brak autobalansowania drużyn, brak naliczania punktów dla m1a1 i garanda, brak naliczania punktów po smierci i wiele innych mniej lub bardziej potrzebnych (chocby ta bzdura z otwartym spadachronem podczas biegania . Niektóre z nich juz zostały zapowiedziane, że naprawia w nastepnym patchu... ale na PC póki co. Ech, niech tam nie spoczywaja na laurach ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi