Pryxfus 820 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 (edytowane) http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/05/12/battlefield-bad-company-2-brings-onslaught-as-bfbc2-reaches-5-million.aspx Potwierdzenie sprzedaży 5 milionów sztuk plus zapowiedź nowego trybu "Onslaught" czyli kooperacja dla czterech graczy. SWEET :] BTW dostaną go tylko konsole :] Edytowane 12 maja 2010 przez Pryxfus Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 http://blogs.battlef...-5-million.aspx Potwierdzenie sprzedaży 5 milionów sztuk plus zapowiedź nowego trybu "Onslaught" czyli kooperacja dla czterech graczy. SWEET :] no cóż - brawo. wygląda to świetnie, myślę że paru znajomych z mojej listy niech się już gotuje Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 (edytowane) Patch 1.02 zainstalowany. Mecz zaliczony z M1 GARAND i nadal nie zalicza Killi. Nie ładnie DICE Jak ktoś już oglądał filmik z nowego trybu CO może zauważył nowy pojazd wodny z wyrzutnią wystrzelającą seryjnie rakiety Edytowane 12 maja 2010 przez marekjw2523 Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 ja nie moge nawet podpiąc innych gier pod konto, ani BF:Heroes ani 2134 mimo ze mam wszedzie ten sam mail i nazwe usera... w ogóle jaki skill z M136 AT4 http://www.youtube.com/watch?v=i2cFOx5NCWk BTW - da sie grac w BC2 z myszką? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 No też już wpadłem że kwadracik musi być przed pojazdem ale akcje ładne i piękna destrukcja. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Mi szczena opadła. Dziś wieczorem zabiera się za ćwiczenia w celowaniu Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Szkoda że nie ma możliwości oglądania i nagrania filmików po meczu,miałem kilka dobrych zestrzeleń heli przez RPG Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Jak by ktoś nie wiedział to już można kupować kamuflaże do BC2 ja już kupuję przez PSS więc może ktoś chętny do podziału 18 zł za Budle pack Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Jak by ktoś nie wiedział to już można kupować kamuflaże do BC2 ja już kupuję przez PSS więc może ktoś chętny do podziału 18 zł za Budle pack Ja był bym chętny. Cytuj
Ohayo 0 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Ma ktoś problemy z dźwiękiem? Tzn. mam ustawione War Tapes i czasem odgłosy zaczynają jakby lagować i przerywać, aż w końcu nic nie słychać. Na bank wina leży po stronie gry, bo amplituner działa w tym czasie na wyjściu z pieca, a i w XMB muzyka normalnie gra. Jedyne co można zrobić to wyłączyć/włączyć BF'a albo przestawić na jakiś inny tryb audio i czekać aż sytuacja wróci do normy. Jak by ktoś nie wiedział to już można kupować kamuflaże do BC2 ja już kupuję przez PSS więc może ktoś chętny do podziału 18 zł za Budle pack Chętnie się złożę ;3 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Mam Logitech z-5500 i też miałem kiedyś dziwne problemy z dźwiękiem ale był to jednorazowy przypadek więc chyba nie ma czym się przejmować. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Czy tylko mi konsola wiesza sie na tej grze?? coraz bardziej mnie wpienia ta gra Cytuj
cortezon 1 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Ma ktoś problemy z dźwiękiem? Tzn. mam ustawione War Tapes i czasem odgłosy zaczynają jakby lagować i przerywać, aż w końcu nic nie słychać. Na bank wina leży po stronie gry, bo amplituner działa w tym czasie na wyjściu z pieca, a i w XMB muzyka normalnie gra. Jedyne co można zrobić to wyłączyć/włączyć BF'a albo przestawić na jakiś inny tryb audio i czekać aż sytuacja wróci do normy. U mnie też raz na jakiś czas pojawiają się problemy z dźwiękiem (PS3 podłączone do ampli) - jedyne co da się zrobić to restart gry... Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Czy tylko mi konsola wiesza sie na tej grze?? coraz bardziej mnie wpienia ta gra Nie tylko tobie, problem był i jest nadal zgłaszany DICE ale bez rezultatów Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Czy tylko mi konsola wiesza sie na tej grze?? coraz bardziej mnie wpienia ta gra Nie tylko tobie, problem był i jest nadal zgłaszany DICE ale bez rezultatów chodzi wam o zwiechę przy saving...? czy o to, że wam wiesza i musicie restarta robic? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Czy tylko mi konsola wiesza sie na tej grze?? coraz bardziej mnie wpienia ta gra Nie tylko tobie, problem był i jest nadal zgłaszany DICE ale bez rezultatów chodzi wam o zwiechę przy saving...? czy o to, że wam wiesza i musicie restarta robic? mam to i to Cytuj
maztika 36 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 dzis standardowo 2 razy z meczu wyrzucilo + zwiech kompletny konsoli w outrze po bitwie. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Czy tylko mi konsola wiesza sie na tej grze?? coraz bardziej mnie wpienia ta gra u mnie zwiechy BC2 byly zwiastunem pozegnania z plytą( pekla) wiec moze one sa jakies lipne Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Czy tylko mi konsola wiesza sie na tej grze?? coraz bardziej mnie wpienia ta gra Nie tylko tobie, problem był i jest nadal zgłaszany DICE ale bez rezultatów chodzi wam o zwiechę przy saving...? czy o to, że wam wiesza i musicie restarta robic? mam to i to Proponuje uruchomić czyszczenie konsoli filmiki są na youtube..tez mi się wieszało i przeczyściłem konsole i przestało się wieszać Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 statsverse sie sypie (odświeża raz na 24h), strona badcompany w ogóle nie ogarnia i nie moge nabić veterana (mimo posiadania BF:Heroes i konta w BF:2142), ech beton. Ogólnie wczoraj swietnie mi sie grało, o dziwo, medykiem - ciągle 1-2 byłem ;] Wpadła mi tez wczoraj platyna, nie było to takie trudne. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 No mi do platyny brakuje zabicie 2 kumpli z listy i 8 killi w destruction 2.0,to drugie bedzie najgorsze. Cytuj
Lamkers 20 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 Ogólnie wczoraj swietnie mi sie grało, o dziwo, medykiem - ciągle 1-2 byłem ;] M60 + rzucanie apteczek + w miarę dobry skill zawsze wypycha medyków na górę listy, ammo czy naprawami nie jesteś w stanie nałapać tyle punktów co apteczkami Ja wczoraj odpaliłem BF'a po dłuższej przerwie i chyba przez dłuższy czas już przerwy nie zrobię Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 @ Litwin - no akurat z tym to mielismy przeciez juz 2 ustawki, czemu nie korzystałeś ? @ lamkers - apteczki w sumie dają rade jak sie squad leczy. ja np. bardzo duzo wskrzeszam ludków, jak widze na koło mnie trupy to rozwalam przeciwników i biegam jak debil z tym defibrylatorem fajne jest sadzenie hedów z defibrylatora - jeszcze bardziej upokarzające niż dostanie kosy w plecy ;] Cytuj
Lamkers 20 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 Hehe to fakt ja wczoraj zabrałem się za inżyniera w końcu, punktowo wychodzę słabo ale na to nigdy nie zwracałem uwagi, za to zdjęcie Black Hawka z RPG -- bezcenne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi