Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Featured Replies

Opublikowano

http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/05/12/battlefield-bad-company-2-brings-onslaught-as-bfbc2-reaches-5-million.aspx

Potwierdzenie sprzedaży 5 milionów sztuk plus zapowiedź nowego trybu "Onslaught" czyli kooperacja dla czterech graczy. SWEET :]

BTW dostaną go tylko konsole :]

Edytowane przez Pryxfus

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 629,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• beka z tej gry i black opsow. jak sie biegnie w battlfieldzie to tylko tupanie slychac TUP TUP TUP. ta snajperka to jakas porazka. ludzie grajacy w bc2 to noskillowcy ktorzy rekompensuja to sobie mowi

• To z tego że polska społeczność CoD zdążyła się już zorientować że tryby HC sprzyjają słabszym graczom. Widocznie teraz czas na BF community hehe. Co do tej sytuacji którą podałeś to nie jest to żade

• dobre dobre - lubię takich kozaków. Ja też mam reguły, tylko trochę bardziej rygorystyczne: - jak grasz ze mną masz obowiązek dobrze się bawić - wolno kląć i opowiadać historie z życia wzięte - jak

Opublikowano

Patch 1.02 zainstalowany. Mecz zaliczony z M1 GARAND i nadal nie zalicza Killi. :(

Nie ładnie DICE

Jak ktoś już oglądał filmik z nowego trybu CO może zauważył nowy pojazd wodny z wyrzutnią wystrzelającą seryjnie rakiety :turned:

Edytowane przez marekjw2523

Opublikowano

No też już wpadłem że kwadracik musi być przed pojazdem :P ale akcje ładne i piękna destrukcja.

Opublikowano

Szkoda że nie ma możliwości oglądania i nagrania filmików po meczu,miałem kilka dobrych zestrzeleń heli przez RPG :D

Opublikowano

Jak by ktoś nie wiedział to już można kupować kamuflaże do BC2 :) ja już kupuję przez PSS więc może ktoś chętny do podziału 18 zł za Budle pack

Opublikowano

Jak by ktoś nie wiedział to już można kupować kamuflaże do BC2 :) ja już kupuję przez PSS więc może ktoś chętny do podziału 18 zł za Budle pack

Ja był bym chętny.

Opublikowano

Ma ktoś problemy z dźwiękiem? Tzn. mam ustawione War Tapes i czasem odgłosy zaczynają jakby lagować i przerywać, aż w końcu nic nie słychać. Na bank wina leży po stronie gry, bo amplituner działa w tym czasie na wyjściu z pieca, a i w XMB muzyka normalnie gra. Jedyne co można zrobić to wyłączyć/włączyć BF'a albo przestawić na jakiś inny tryb audio i czekać aż sytuacja wróci do normy.  

Chętnie się złożę ;3

Opublikowano

Mam Logitech z-5500 i też miałem kiedyś dziwne problemy z dźwiękiem ale był to jednorazowy przypadek więc chyba nie ma czym się przejmować.

Opublikowano

Ma ktoś problemy z dźwiękiem? Tzn. mam ustawione War Tapes i czasem odgłosy zaczynają jakby lagować i przerywać, aż w końcu nic nie słychać. Na bank wina leży po stronie gry, bo amplituner działa w tym czasie na wyjściu z pieca, a i w XMB muzyka normalnie gra. Jedyne co można zrobić to wyłączyć/włączyć BF'a albo przestawić na jakiś inny tryb audio i czekać aż sytuacja wróci do normy.

U mnie też raz na jakiś czas pojawiają się problemy z dźwiękiem (PS3 podłączone do ampli) - jedyne co da się zrobić to restart gry...

Opublikowano

Czy tylko mi konsola wiesza sie na tej grze?? coraz bardziej mnie wpienia ta gra :(

Nie tylko tobie, problem był i jest nadal zgłaszany DICE ale bez rezultatów

Opublikowano
Czy tylko mi konsola wiesza sie na tej grze?? coraz bardziej mnie wpienia ta gra :(

chodzi wam o zwiechę przy saving...? czy o to, że wam wiesza i musicie restarta robic?

Opublikowano

chodzi wam o zwiechę przy saving...? czy o to, że wam wiesza i musicie restarta robic?

mam to i to

Opublikowano

dzis standardowo 2 razy z meczu wyrzucilo + zwiech kompletny konsoli w outrze po bitwie.

Opublikowano

u mnie zwiechy BC2 byly zwiastunem pozegnania z plytą( pekla) wiec moze one sa jakies lipne

Opublikowano

mam to i to

Proponuje uruchomić czyszczenie konsoli filmiki są na youtube..tez mi się wieszało i przeczyściłem konsole i przestało się wieszać

Opublikowano

statsverse sie sypie (odświeża raz na 24h), strona badcompany w ogóle nie ogarnia i nie moge nabić veterana (mimo posiadania BF:Heroes i konta w BF:2142), ech beton.

Ogólnie wczoraj swietnie mi sie grało, o dziwo, medykiem - ciągle 1-2 byłem ;]

Wpadła mi tez wczoraj platyna, nie było to takie trudne.

Opublikowano

No mi do platyny brakuje zabicie 2 kumpli z listy i 8 killi w destruction 2.0,to drugie bedzie najgorsze.

Opublikowano

Ogólnie wczoraj swietnie mi sie grało, o dziwo, medykiem - ciągle 1-2 byłem ;]

M60 + rzucanie apteczek + w miarę dobry skill zawsze wypycha medyków na górę listy, ammo czy naprawami nie jesteś w stanie nałapać tyle punktów co apteczkami ;) Ja wczoraj odpaliłem BF'a po dłuższej przerwie i chyba przez dłuższy czas już przerwy nie zrobię ;)

Opublikowano

@ Litwin - no akurat z tym to mielismy przeciez juz 2 ustawki, czemu nie korzystałeś ? ;)

@ lamkers - apteczki w sumie dają rade jak sie squad leczy. ja np. bardzo duzo wskrzeszam ludków, jak widze na koło mnie trupy to rozwalam przeciwników i biegam jak debil z tym defibrylatorem :D

fajne jest sadzenie hedów z defibrylatora - jeszcze bardziej upokarzające niż dostanie kosy w plecy ;]

Opublikowano

Hehe to fakt :) ja wczoraj zabrałem się za inżyniera w końcu, punktowo wychodzę słabo ale na to nigdy nie zwracałem uwagi, za to zdjęcie Black Hawka z RPG -- bezcenne :D