CoATI 1 051 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 uuuu dzis trafil mi sie piekny meczyk na port valdez :> jako obrona wbilem sie z jakims-kims do apache'a i zrobilismy maly sajgon z przerwami na naprawe heli w pierwszej bazie[zostaly ostatnie 2 m-comy]. wynik: 25 moich fragow i pewnie tyle samo od pilota ;] [w koncu udalo sie nas skutecznie zestrzelic xD] ehhh gdy sie trafi kumaty team to gra sie idealnie ;] Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 tak z ciekawości spytam czy ktoś kupił sobie nowe kombinezony? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 jak wyglada potem wybor uniformu? jest jakies nowe menu? ubranka maja wplyw na statsy? czy to tylko... nowe ubranko + odpowiednie trophy?? Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 jak w grze masz wybór ass,eng,med,rec to masz dodatkowo asault+, medic+ etc a ubranka nie mają wpływu na statsy, dają Ci tylko "kamuflaż wizualny" ale na niektórych mapach są gorsze od standardowych. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 (edytowane) Przy wyborze rodzaju żołnierza masz teraz: Assault Assault + Engineer Engineer + Medic Medic + Recon Recon + Ci z plusem to nowe wdzianka, nowe mundury USA są ciemniejsze, bardziej pasują do leśnych mapek, mundury nie mają wpływu na statsy. Dla nowych broni są nowe piny (za ubicie 8 wrogów w rundzie i 5 z rzędu) oraz insygnia za zabicie 100 przeciwników. BTW Nowy Tracer pędzi jak laser, wreszcie jest czym bronic się przed helikopterami :] Edytowane 13 maja 2010 przez Pryxfus Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 A ten DLC jakies nowe bronie dodaje? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 dlc jest przypisany do konta tak jak vip code? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 (edytowane) Ja już dzieliłem ten dodatek by było taniej więc nie ma problemu. Co do Tracerów to przesadzili z szybkością i to bardzo Świeży News !!! "Mogę Wam zdradzić iż kilka map otrzyma zmianę oświetlenia i pory dnia w stosunku do wersji znanej z multiplayera. Nie wiem czy wszystkie, bo widziałem dwie, ale... efekt jest świetny. Ponadto w Onslaught dostępne będą pojazdy (po obu stronach), a jedna z maszyn.... Was zaskoczy. Zwłaszcza mocno polega na pojazdach Atacama Desert (tak mówi info prasowe, mapy nie było na pokazie), mogę za to potwierdzić, że Nelson Bay jest raczej dla piechurów. Nasze drużynowe potyczki zapisywane są w globalnych rankingach, dzięki czemu wciąż możemy walczyć o lepszy wynik - swój lub pobicie innych" Edytowane 13 maja 2010 przez marekjw2523 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 Nie podobają mi sie te nowe ciuchy,jedyny plus że w radzieckiej armii lekarz ma zieloną czapke.Dziś zrobiłem tak jak na filmiku,wystrzeliwujesz sporo z przodu i nacelowujesz na heli,nie ma szans by uciekł,wyjątkiem jest apacz,tutaj trzeba rpg lub gustava. Cytuj
Shakal 0 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 Świeży News !!! "Mogę Wam zdradzić iż kilka map otrzyma zmianę oświetlenia i pory dnia w stosunku do wersji znanej z multiplayera. Nie wiem czy wszystkie, bo widziałem dwie, ale... efekt jest świetny. Ponadto w Onslaught dostępne będą pojazdy (po obu stronach), a jedna z maszyn.... Was zaskoczy. Zwłaszcza mocno polega na pojazdach Atacama Desert (tak mówi info prasowe, mapy nie było na pokazie), mogę za to potwierdzić, że Nelson Bay jest raczej dla piechurów. Nasze drużynowe potyczki zapisywane są w globalnych rankingach, dzięki czemu wciąż możemy walczyć o lepszy wynik - swój lub pobicie innych" Prawdę mówiąc nadal nie wiem dokładnie o co biega w tym Onslaughcie, czy to będzie kooperacja na zasadzie 1 drużyna przeciw NPC, czy przeciwko żywym graczom? Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 fajne jest sadzenie hedów z defibrylatora - jeszcze bardziej upokarzające niż dostanie kosy w plecy ;] szczerze powiedziawszy to po patchu (PC) i zepsuciu noża w przypadku medyka defibrylator jest częściej używany niż kosa, bo przy trafieniu daje 100% szansę na zabicie Wnioskuję, że mój skill podskoczył, bo wczoraj w trakcie jak niszczyłem zastępy przy pomocy mojego ulubionego combo CG+N2000 zostałem określony mianem nooba i mofo który nie potrafi celować (a rakiety wchodziły w cel jak w masło - nawet na drugim końcu Arica Harbor) :potter: Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 oł... przed chwila wywalilo mnie z serwera, patrze na statsy i wszystko wyzerowane [tylko bronie zostaly odblokowane]. naszczescie po restarcie gry wszystko wróciło do normy ufff Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 Ja jak widze że gra rwie i bedzie wywalać to sam wychodze,szkoda gry i statystyk. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 (edytowane) Nie bójta sie...statystyki się nie usuną ...przynajmniej jak nie będziecie grać... Edytowane 14 maja 2010 przez MYSZa7 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 Polecam http://gamecorner.pl/gamecorner/1,98280,7869062,Bad_Company_2___najbardziej_wkurzajace_typy_graczy.html Cytuj
Gość szpic Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 Partyzant czyli przyczajony tygrys, ukryty smok to ja a wy? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 jakbym miał wybierac to Carolus Gustavus Rex - ale bez przesady, normalnie z smg biegam, tylko jak do kogoś pruję a on się chowa za ścianą to mu zawsze niespodziankę zrobię Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 Szkoda że nie dali patentu że jak ktoś zrobi platyne w broni,to może sobie kamuflaż gratis wybrać. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 (edytowane) Co oznaczają ze złote (złote?) ikonki borni kiedy zaliczymi zgon (broń z której polegliśmy). Wczoraj widac bylo na tym pasku co wtedy wyskauje, np LMG ..SA, ale M95 SM i broń nie była biała tylko złota, albo jakaś taka. Zapewne to sprawka patcha ale nie wiem co to oznacznie sygnalizuje. Edytowane 14 maja 2010 przez humanno Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 To są te specjalne bronie z DLC.Po ograniu wszystkich broni jest dla mnie tylko jedna-PP2000 Avtomat z lunetą,cudna broń,cicha,duży zasięg,szybkostrzelna. Cytuj
maztika 36 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 tez ciagle gram pp2000 i nawet nie wiedzialem, ze tam lunete mozna dopasowac? x4? zaraz sprawdze Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 (edytowane) No z czterokrotnym zoomem.Mam już każdą broń na złoto,nawet podręczną W końcu moge wziąść się za kosy znowu i na platyne wszystkie gnaty inżyniera zrobić Edytowane 14 maja 2010 przez Litwin25 Cytuj
humanno 201 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 To są te specjalne bronie z DLC.Po ograniu wszystkich broni jest dla mnie tylko jedna-PP2000 Avtomat z lunetą,cudna broń,cicha,duży zasięg,szybkostrzelna. ale że w jakim sensie specjalne. Cytuj
bombay 0 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 Znalazłem sposób na uprzykrzanie gry base kamperom. Gdy w moim składzie widzę cwaniaczka który czai się na helikopter biorę inżyniera z G3, staję nad krzaczkiem lub płotkiem za którym skitrał du.ps.ko, i zaczynam walić seriami zdradzając jego obecność obrońcom. Jeśli już biegnie do nowiusieńkiego, wspaniałego choppera którym nabije nieuczciwie tysiące punktów, wyciągam RPG i BUM. Wiadomości z bluzgami sfrustrowanych lamerskich małych burgerów są miodem dla mych uszu. slodkie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi