cortezon 1 Opublikowano 19 maja 2010 Opublikowano 19 maja 2010 czy stats o matick ze*rało sie juz na dobre? mi od tygodnia nie aktualizuje. Jest jeszcze jakaś strona ze statystykami bo robię ostatnie trofeum Demolition i nie wiem ile mam już ofiar na koncie? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 19 maja 2010 Opublikowano 19 maja 2010 heh 2 tygodnie temu pekla mi plyta, dzis dostalem nowa od EA pogralem godzine i co? zaluje ze odfoliowalem, moglem pocisnac na allegro na dzien dobry przywital mnie patch. Potem juz tylko lepiej. 1 dolaczenie do gry = zwiecha wkoncu udalo sie dolaczyc to mnie rozlaczylo za chwile kolejna zwiecha, po paru probach wkoncu zagralem to ludzie z lagow sie teleportowali teraz do sedna sprawy: Wole juz stada medykow z m60 nic to co jest teraz. Polowa teamu to powaleni inzynierowie ktorzy napieprzaja Gustavem we wszystko co sie rusza Cytuj
Granat1987 1 Opublikowano 19 maja 2010 Opublikowano 19 maja 2010 heh 2 tygodnie temu pekla mi plyta, dzis dostalem nowa od EA pogralem godzine i co? zaluje ze odfoliowalem, moglem pocisnac na allegro na dzien dobry przywital mnie patch. Potem juz tylko lepiej. 1 dolaczenie do gry = zwiecha wkoncu udalo sie dolaczyc to mnie rozlaczylo za chwile kolejna zwiecha, po paru probach wkoncu zagralem to ludzie z lagow sie teleportowali teraz do sedna sprawy: Wole juz stada medykow z m60 nic to co jest teraz. Polowa teamu to powaleni inzynierowie ktorzy napieprzaja Gustavem we wszystko co sie rusza w MW2 takich problemów nie ma, zawiacha? czasami, jeden mały problem to tylko camper. Cytuj
silent22 0 Opublikowano 19 maja 2010 Opublikowano 19 maja 2010 witam powiedzcie mi jedną rzecz bo chciałem sciągnać map pack3 daje wpisywanie vip code i wyskakuje mi że kod użyty żebym nowy kupił, ktoś wie o co chodzi? Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 19 maja 2010 Opublikowano 19 maja 2010 masz nowke czy uzywke? jak uzywke to wszystko jasne i pozostaje tylko kupienie kodu. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 19 maja 2010 Opublikowano 19 maja 2010 witam powiedzcie mi jedną rzecz bo chciałem sciągnać map pack3 daje wpisywanie vip code i wyskakuje mi że kod użyty żebym nowy kupił, ktoś wie o co chodzi? map pack3? ten co to go jeszcze nie ma (upcoming)? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 maja 2010 Opublikowano 19 maja 2010 Przeżyje jak rakieta przelatuje przez heli,ale jak daje czwarty raz kose i odbija się od skał,zamiast wbić się w typa,a on robi jedno cięcie i mnie zabija to jest coś nie tak. Cytuj
cortezon 1 Opublikowano 20 maja 2010 Opublikowano 20 maja 2010 http://bfbcs.com/stats_ps3/ Masz u mnie browara Zostało mi tylko do zrobienia Demolition - ma ktoś sposób gdzie i jak najszybciej go wbić bez ustawki? Z tego co czytałem najlepiej Nelson Bay. Cytuj
silent22 0 Opublikowano 20 maja 2010 Opublikowano 20 maja 2010 (edytowane) witam powiedzcie mi jedną rzecz bo chciałem sciągnać map pack3 daje wpisywanie vip code i wyskakuje mi że kod użyty żebym nowy kupił, ktoś wie o co chodzi? map pack3? ten co to go jeszcze nie ma (upcoming)? Nie ma, nie wiedziałem, myślałem że jak jest opcja wpisania kodu to już jest do pobrania, przepraszam za zamieszanie. Oczywiście że mam nówkę pozdrawiam Edytowane 20 maja 2010 przez silent22 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 20 maja 2010 Opublikowano 20 maja 2010 (edytowane) @cortezon: proponuje ci to zrobic w TDM na mapce w afryce, ewentualnie na white pass Edytowane 20 maja 2010 przez Yakubu Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 20 maja 2010 Opublikowano 20 maja 2010 Tracer jest teraz czarnym koniem tej gry, w końcu można jak człowiek walczyć ze śmigłowcami. Wcześniej ta zabawka była najwiekszą pomyłką BC 2. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 20 maja 2010 Opublikowano 20 maja 2010 ostatnia klasa do zrobienia unlocków - inżynier, juz odblokowałem mu Pp-2000 to nie duzo zostało. ogólnie wszyscy narzekają, że z gustavami biegają inzynierowie a ja sieje pożoge rpgami. Nawet z kilkuset metrów da sie uwalić grupe reconów (bez wybuchowych perków). nie lubie inżyniera, ale po kilku rundach nauczyłem sie nim grać wreszcie - wczoraj z kilkoma polakami (później tylko z jednym, theanalogs) ostro pociskaliśmy druzyne wroga - epicka obrona punktu na arica harbor w Town i Base A - mniam ;] kuwa, tyle w to gram i nic mi sie nie nudzi ta gra, mimo ze ciagle tylko rush gram. Pewnie nuda zacznie sie wkradac jak odblokuje ostatnie bronie dla inzyniera i nie bedzie nic do odblokowywania Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 20 maja 2010 Opublikowano 20 maja 2010 To ja po pierwszym zachwycie moge stwierdzic ze pierwsza czesc byla dla mnie duzo lepsza Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 20 maja 2010 Opublikowano 20 maja 2010 To ja po pierwszym zachwycie moge stwierdzic ze pierwsza czesc byla dla mnie duzo lepsza ; To może wypunktuj dla takiego laika jak ja który nie grał w pierwszą cześć dlaczego Cytuj
leman 2 Opublikowano 20 maja 2010 Opublikowano 20 maja 2010 Witam mam takie małe pytanie... ;] Jest możliwośc gry kampani w 2 osoby (co-op) ? słyszałem że mają to wprowadzić, ale nie wiem czy wprowadzili Cytuj
PolChicken 6 Opublikowano 20 maja 2010 Opublikowano 20 maja 2010 Powie mi ktoś jak jest z tym DTS'em w BC2? Ampli pokazuje mi DD. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 20 maja 2010 Opublikowano 20 maja 2010 To ja po pierwszym zachwycie moge stwierdzic ze pierwsza czesc byla dla mnie duzo lepsza ; To może wypunktuj dla takiego laika jak ja który nie grał w pierwszą cześć dlaczego bo snajper mial "predatora" i wolalem zdobywac zloto Cytuj
Bog2e 0 Opublikowano 20 maja 2010 Opublikowano 20 maja 2010 Zakupiłem niedawno, skończyłem single i teraz chciałem pograć troszkę w multi ale za każdym razie disconectuje mnie po kilku minutach. Czy ktoś ma podobnie? W innych grach nie mam takiego problemu. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 21 maja 2010 Opublikowano 21 maja 2010 Było o tym kilka razy. Przeczytaj instrukcję i odblokuj odpowiednie porty. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 21 maja 2010 Opublikowano 21 maja 2010 no i odblokowałem wszystko dla wszystkich klas i nie wiem kim grac btw - statsverse znów działa ;] Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 21 maja 2010 Opublikowano 21 maja 2010 Powie mi ktoś jak jest z tym DTS'em w BC2? Ampli pokazuje mi DD. ja tak samo. a to miało mieć DTS? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 21 maja 2010 Opublikowano 21 maja 2010 wylaczcie dd w ustawieniach konsoli, a zostawcie dts Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 21 maja 2010 Opublikowano 21 maja 2010 http://polygamia.pl/Polygamia/1,96455,7915541,Z_czym_sie_je_tryb_Onslaught_w_Bad_Company_2_.html Trochę więcej szczegółów o trybie Onslaught i cena - 8,99 Euro. Cytuj
PolChicken 6 Opublikowano 21 maja 2010 Opublikowano 21 maja 2010 wylaczcie dd w ustawieniach konsoli, a zostawcie dts Wydaje mi się, że takie rozwiązanie to prowizorka. Przy takim ustawieniu demo Split/second też mi leciało w DTS. A jak jest z tymi profilami dźwięku w BC2. Mają one wpływ na jego jakość? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi