Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Featured Replies

Opublikowano
  W dniu 8.06.2010 o 11:48, MaroS napisał(a):

A i zauważyłem że po updacie do 1.04 dodano trofea z onslaught

te trofea byly juz widziane w 1.03

ale potem jak sciagnieciu skinow znikly i nie byly widoczne.

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 629,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• beka z tej gry i black opsow. jak sie biegnie w battlfieldzie to tylko tupanie slychac TUP TUP TUP. ta snajperka to jakas porazka. ludzie grajacy w bc2 to noskillowcy ktorzy rekompensuja to sobie mowi

• To z tego że polska społeczność CoD zdążyła się już zorientować że tryby HC sprzyjają słabszym graczom. Widocznie teraz czas na BF community hehe. Co do tej sytuacji którą podałeś to nie jest to żade

• dobre dobre - lubię takich kozaków. Ja też mam reguły, tylko trochę bardziej rygorystyczne: - jak grasz ze mną masz obowiązek dobrze się bawić - wolno kląć i opowiadać historie z życia wzięte - jak

Opublikowano

No to chociaż by były jeszcze z 10 sekund po respie,ile razy ginełem po podłożeniu 6 c4 i musiałem od nowa.

Opublikowano

z racji tego ze gra taniała zamierzam sie w nia zaopatrzyc i mam do was pytanie:

czy wybierac poszczególne misje z singla i w tych misjach urzywac broni których np. zdobywamy pod koniec gry a na poczatku ich nie mielismy (wybieranie wczesniej zdobytych broni w jakiejkolwiek misji w single).

Opublikowano
  W dniu 8.06.2010 o 18:04, QTF napisał(a):

z racji tego ze gra taniała zamierzam sie w nia zaopatrzyc i mam do was pytanie:

czy wybierac poszczególne misje z singla i w tych misjach urzywac broni których np. zdobywamy pod koniec gry a na poczatku ich nie mielismy (wybieranie wczesniej zdobytych broni w jakiejkolwiek misji w single).

Można powtarzać misje z singla, ale przed misją nie dobierasz loadout'a (z tego co pamiętam misję zazwyczaj zaczynasz z tym, z czym skończyłeś poprzednią, natomiast podczas misji spotykasz supply crate'y, w których możesz wybrać dowolne 2 bronie (bo tyle można nosić przy sobie maksymalnie) z tych, które wcześniej już zebrałeś.

Edytowane przez Shakal

Opublikowano

Witam posiadaczy PS3. Mam pytanie, jak jest z tym moździerzem czy po aktualizacji (z 11.05) nadal można rozwalić czołg jednym nalotem? I ile trwa ładowanie się nalotu? Dzięki pozdro

Opublikowano

Mógłby mi ktoś napisać o co chodzi z tymi kodami VIP które upoważniają do pobierania map za free.

Jak sie je zdobywa itp.

Opublikowano

Kod Vip zdobywa sie poprzez zakup nowej kopii gry (kod jest w pudelku) lub poprzez ingame store ;)

Opublikowano

Czasami mi się wydaje że na pecha nie ma rady,dziś w 1 meczy kolo z 16 levelem sprzedał mi 2 razy kose i to w takich głupich sytuacjach-jak przeładowywałem lub jak się rozglądałem.

Opublikowano

szybkie pytanie czy wszystko co jest w edycji limitowanej można odblokować póżniej w singlu?

Opublikowano

Zauważyłem że teraz rozpędzony quad z którego spada zabity kierowca może zabić tez nas,wcześniej tego nie było.Dzisiaj 2 głupie sytuacje,raz z granatnika zniszczyłem nie dymiącego T-90(mógłbym domyślać sie że był zniszczony,ale wczoraj na Lagunie kolo zniszczył mi Bradleya nówke 1 granatem.),a druga to taka że rywalom zostało z18 ludzi my mamy 2 mcomy i nagle pojawia się napis że przegraliśmy

Opublikowano
  W dniu 9.06.2010 o 12:00, QTF napisał(a):

szybkie pytanie czy wszystko co jest w edycji limitowanej można odblokować póżniej w singlu?

"limitka" daje kod na broń do multi, nie singla. Można ją odblokować w multi przez zdobycie odpowiedniej ilości punktów daną klasą (w ciągu pierwszego dnia grania). Czyli jeśli masz wybór i jest różnica w cenie - bierz normalną :)

Opublikowano
  W dniu 9.06.2010 o 13:13, oTOMo napisał(a):
  W dniu 9.06.2010 o 12:00, QTF napisał(a):

"limitka" daje kod na broń do multi, nie singla. Można ją odblokować w multi przez zdobycie odpowiedniej ilości punktów daną klasą (w ciągu pierwszego dnia grania). Czyli jeśli masz wybór i jest różnica w cenie - bierz normalną :)

czytając opisy dowiedzialem sie ze pojazdy sa wytrzymalsze i jakies dodatkowe bronie do pojazdów również sie dosaje:

Edycja limitowana w porównaniu do edycji zwykłej zawiera odblokowane od razu 4 ulepszenia pojazdów oraz 2 klasyczne karabiny znane z gry Battlefield 1943. (W wersji zwykłej dostępne ulepszenia należy odblokwać w miarę postępów w grze )

- ulepszenie pancerza dla wszystkich pojazdów, zmiejszające uszkodzenia od pocisków wybuchowych i penetrujących,

- dodatkowy zestaw ofersywny ? montowane na pojeździe alternatywne źródło ognia do obsługi przez kierowcę pojazdu, znacznie zwiększające jego możliwości bojowe

- czujnik ruchu ? elektroniczny zestaw czujników wykrywający obecność wrogich jednostek w pobliżu pojazdu

- pistolet z lokaliztorem ? strzelający magnetycznymi strzałkami do oznaczania wrogich pojazdów. Dzięki niemu drużyna może śledzić , namierzać i naprowadzać rakiety na wrogi pojazd.

- karabin M1A1 ? niezawodny choć ciężki karabin. Zabójcza broń z rękach weteranów

- pistolet M1911 ? celny broń, ceniony za siłę swych pocis

Opublikowano
  W dniu 9.06.2010 o 13:22, QTF napisał(a):

czytając opisy dowiedzialem sie ze pojazdy sa wytrzymalsze i jakies dodatkowe bronie do pojazdów również sie dosaje:

Edycja limitowana w porównaniu do edycji zwykłej zawiera odblokowane od razu 4 ulepszenia pojazdów oraz 2 klasyczne karabiny znane z gry Battlefield 1943. (W wersji zwykłej dostępne ulepszenia należy odblokwać w miarę postępów w grze )

- ulepszenie pancerza dla wszystkich pojazdów, zmiejszające uszkodzenia od pocisków wybuchowych i penetrujących,

odblokowujesz to w czzasie gry

- dodatkowy zestaw ofersywny ? montowane na pojeździe alternatywne źródło ognia do obsługi przez kierowcę pojazdu, znacznie zwiększające jego możliwości bojowe

ostatni up do pojazdow, max 2 dni gry

- czujnik ruchu ? elektroniczny zestaw czujników wykrywający obecność wrogich jednostek w pobliżu pojazdu

nie wiem jak jest ale to mam caly czas jak wsiadam do auta a mam podstawowa wersje

- pistolet z lokaliztorem ? strzelający magnetycznymi strzałkami do oznaczania wrogich pojazdów. Dzięki niemu drużyna może śledzić , namierzać i naprowadzać rakiety na wrogi pojazd.

odblokujesz to, do niedawna calkowicie bez uzyteczny. teraz sie to zmienilo dopiero.

- karabin M1A1 ? niezawodny choć ciężki karabin. Zabójcza broń z rękach weteranów

tutaj nie pamietam czy to thomson ( odblokujesz go grajac ) czy to tez garand( wystarczy do konta zarejestrowac jakas wczesniejsza gre np bc1 i zagrac jakis mecz online tam )

- pistolet M1911 ? celny broń, ceniony za siłę swych pocis

do odblokowania

Edytowane przez szpic

Opublikowano

Może nie jest to temat idealny na tego typu rozważania ale ostatnimi czasu wali mnie w twarz jedno. Coraz częściej wszelakie edycje kolekcjonerskie tracą na znaczeniu bo ich dodatki zostają wydane później jako DLC itp. Tak mamy z BF: BC2, podobnie z AC2 było chyba itp. Unikalne stroje z RDR też mają się pojawić do ściągnięcia niedługo. Wychodzi na to że jedyne co dają wersje kolekcjonerskie to dodatki papierowe, a osobiście nie jestem aż takim maniakiem by płacić 100zł więcej za artbooka i trzy pocztówki.

Opublikowano

no ale ta limitka bc nie była typową limitką, była w tej samej cenie co zwykła (otrzymywali ją co zamówili preorder)

Opublikowano
  W dniu 9.06.2010 o 17:57, MaroS napisał(a):

no ale ta limitka bc nie była typową limitką, była w tej samej cenie co zwykła (otrzymywali ją co zamówili preorder)

limitka byla dostepna w chyba w kazdym sklepie za 10zl wiecej.

Opublikowano

Bezczelnością jest np.UFC2010,możesz kupić pełną wersje za 199 a wersje z DLC za 209 :P

Opublikowano
  W dniu 9.06.2010 o 18:03, szpic napisał(a):
  W dniu 9.06.2010 o 17:57, MaroS napisał(a):

limitka byla dostepna w chyba w kazdym sklepie za 10zl wiecej.

Większość sklepów nie podbijała ceny, ale w empiku "limitka" była 30zł droższa.

edit: udało się komuś wbić do gry dziś? Bo ponoć w sklepie jest już zapowiedź vip map pack 4

edit 2: wyczytałem, że nie pokazała się zapowiedź map pack 4 :)

Edytowane przez oTOMo

Opublikowano

Wyłączyli PS Store o 18:45 i nie udało mi się sprawdzić,ale z do południa nie było zapowiedzi.

Opublikowano

ee? dopiero co wyszedł map pack 3 a już chcą zapowiadać 4? hmmmmm.....

Opublikowano

Kupiłem sobie grę wczoraj i oto moje spostrzeżenia.

Zaczołem Single na HArd i nie spodziewałem sie że żeby przejsc wiekszosc lokacji to bedzie trzeba znależc jedna opcje eliminacji przeciwników bo reszta jest do niczego bo zaraz giniesz. Jesli nie wstrzelisz sie w z góry założony schemat to leżysz i zaczynasz od nowa - (pipi)owe to. Pozatym nie wiem jak można tak z(pipi) sprawe i w co 2 levelu co chwila SKACZE mi jasność ekranu w grze. Rusze celownik w góre jest jaśniej w dół - ciemno... WTF? i tak przez caly level (heart of the darkness) co chwile ckasze mi jasnosc, a to przy wchodzeniu do domu a to przy pochylaniu sie. Też tak macie? Można coś z tym zrobić? Ogólnie do gry trzeba sie przyzwyczaić bo nie jest to FPS do którego usiądziesz z marszu i zaczniesz rozpierdaLAćć. Trzeba poznac dokładnie wytrzymałość bohatera bo tej jest strasznie trudno dobrze okreslic podczas walki - czasami jest czerwono a czasami ginie do razu z bialym ekranem...

Opublikowano

Jednak nie ma tych celowników do np. M14,myślałem ze teraz to udostępnią.Squad Rush nie podchodzi mi,może dlatego ze zawsze grałem 2 na 4.