Gość szpic Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 A i zauważyłem że po updacie do 1.04 dodano trofea z onslaught te trofea byly juz widziane w 1.03 ale potem jak sciagnieciu skinow znikly i nie byly widoczne. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 No to chociaż by były jeszcze z 10 sekund po respie,ile razy ginełem po podłożeniu 6 c4 i musiałem od nowa. Cytuj
QTF 8 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 z racji tego ze gra taniała zamierzam sie w nia zaopatrzyc i mam do was pytanie: czy wybierac poszczególne misje z singla i w tych misjach urzywac broni których np. zdobywamy pod koniec gry a na poczatku ich nie mielismy (wybieranie wczesniej zdobytych broni w jakiejkolwiek misji w single). Cytuj
Shakal 0 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 (edytowane) z racji tego ze gra taniała zamierzam sie w nia zaopatrzyc i mam do was pytanie: czy wybierac poszczególne misje z singla i w tych misjach urzywac broni których np. zdobywamy pod koniec gry a na poczatku ich nie mielismy (wybieranie wczesniej zdobytych broni w jakiejkolwiek misji w single). Można powtarzać misje z singla, ale przed misją nie dobierasz loadout'a (z tego co pamiętam misję zazwyczaj zaczynasz z tym, z czym skończyłeś poprzednią, natomiast podczas misji spotykasz supply crate'y, w których możesz wybrać dowolne 2 bronie (bo tyle można nosić przy sobie maksymalnie) z tych, które wcześniej już zebrałeś. Edytowane 8 czerwca 2010 przez Shakal Cytuj
Roofiii 6 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 Witam posiadaczy PS3. Mam pytanie, jak jest z tym moździerzem czy po aktualizacji (z 11.05) nadal można rozwalić czołg jednym nalotem? I ile trwa ładowanie się nalotu? Dzięki pozdro Cytuj
QTF 8 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 Mógłby mi ktoś napisać o co chodzi z tymi kodami VIP które upoważniają do pobierania map za free. Jak sie je zdobywa itp. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 Kod Vip zdobywa sie poprzez zakup nowej kopii gry (kod jest w pudelku) lub poprzez ingame store Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 Czasami mi się wydaje że na pecha nie ma rady,dziś w 1 meczy kolo z 16 levelem sprzedał mi 2 razy kose i to w takich głupich sytuacjach-jak przeładowywałem lub jak się rozglądałem. Cytuj
QTF 8 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 szybkie pytanie czy wszystko co jest w edycji limitowanej można odblokować póżniej w singlu? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 Zauważyłem że teraz rozpędzony quad z którego spada zabity kierowca może zabić tez nas,wcześniej tego nie było.Dzisiaj 2 głupie sytuacje,raz z granatnika zniszczyłem nie dymiącego T-90(mógłbym domyślać sie że był zniszczony,ale wczoraj na Lagunie kolo zniszczył mi Bradleya nówke 1 granatem.),a druga to taka że rywalom zostało z18 ludzi my mamy 2 mcomy i nagle pojawia się napis że przegraliśmy Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 szybkie pytanie czy wszystko co jest w edycji limitowanej można odblokować póżniej w singlu? "limitka" daje kod na broń do multi, nie singla. Można ją odblokować w multi przez zdobycie odpowiedniej ilości punktów daną klasą (w ciągu pierwszego dnia grania). Czyli jeśli masz wybór i jest różnica w cenie - bierz normalną Cytuj
QTF 8 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 szybkie pytanie czy wszystko co jest w edycji limitowanej można odblokować póżniej w singlu? "limitka" daje kod na broń do multi, nie singla. Można ją odblokować w multi przez zdobycie odpowiedniej ilości punktów daną klasą (w ciągu pierwszego dnia grania). Czyli jeśli masz wybór i jest różnica w cenie - bierz normalną czytając opisy dowiedzialem sie ze pojazdy sa wytrzymalsze i jakies dodatkowe bronie do pojazdów również sie dosaje: Edycja limitowana w porównaniu do edycji zwykłej zawiera odblokowane od razu 4 ulepszenia pojazdów oraz 2 klasyczne karabiny znane z gry Battlefield 1943. (W wersji zwykłej dostępne ulepszenia należy odblokwać w miarę postępów w grze ) - ulepszenie pancerza dla wszystkich pojazdów, zmiejszające uszkodzenia od pocisków wybuchowych i penetrujących, - dodatkowy zestaw ofersywny ? montowane na pojeździe alternatywne źródło ognia do obsługi przez kierowcę pojazdu, znacznie zwiększające jego możliwości bojowe - czujnik ruchu ? elektroniczny zestaw czujników wykrywający obecność wrogich jednostek w pobliżu pojazdu - pistolet z lokaliztorem ? strzelający magnetycznymi strzałkami do oznaczania wrogich pojazdów. Dzięki niemu drużyna może śledzić , namierzać i naprowadzać rakiety na wrogi pojazd. - karabin M1A1 ? niezawodny choć ciężki karabin. Zabójcza broń z rękach weteranów - pistolet M1911 ? celny broń, ceniony za siłę swych pocis Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 Szkoda że i tak nie naliczało Thomsona Cytuj
Gość szpic Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 (edytowane) czytając opisy dowiedzialem sie ze pojazdy sa wytrzymalsze i jakies dodatkowe bronie do pojazdów również sie dosaje: Edycja limitowana w porównaniu do edycji zwykłej zawiera odblokowane od razu 4 ulepszenia pojazdów oraz 2 klasyczne karabiny znane z gry Battlefield 1943. (W wersji zwykłej dostępne ulepszenia należy odblokwać w miarę postępów w grze ) - ulepszenie pancerza dla wszystkich pojazdów, zmiejszające uszkodzenia od pocisków wybuchowych i penetrujących, odblokowujesz to w czzasie gry - dodatkowy zestaw ofersywny ? montowane na pojeździe alternatywne źródło ognia do obsługi przez kierowcę pojazdu, znacznie zwiększające jego możliwości bojowe ostatni up do pojazdow, max 2 dni gry - czujnik ruchu ? elektroniczny zestaw czujników wykrywający obecność wrogich jednostek w pobliżu pojazdu nie wiem jak jest ale to mam caly czas jak wsiadam do auta a mam podstawowa wersje - pistolet z lokaliztorem ? strzelający magnetycznymi strzałkami do oznaczania wrogich pojazdów. Dzięki niemu drużyna może śledzić , namierzać i naprowadzać rakiety na wrogi pojazd. odblokujesz to, do niedawna calkowicie bez uzyteczny. teraz sie to zmienilo dopiero. - karabin M1A1 ? niezawodny choć ciężki karabin. Zabójcza broń z rękach weteranów tutaj nie pamietam czy to thomson ( odblokujesz go grajac ) czy to tez garand( wystarczy do konta zarejestrowac jakas wczesniejsza gre np bc1 i zagrac jakis mecz online tam ) - pistolet M1911 ? celny broń, ceniony za siłę swych pocis do odblokowania Edytowane 9 czerwca 2010 przez szpic Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 Może nie jest to temat idealny na tego typu rozważania ale ostatnimi czasu wali mnie w twarz jedno. Coraz częściej wszelakie edycje kolekcjonerskie tracą na znaczeniu bo ich dodatki zostają wydane później jako DLC itp. Tak mamy z BF: BC2, podobnie z AC2 było chyba itp. Unikalne stroje z RDR też mają się pojawić do ściągnięcia niedługo. Wychodzi na to że jedyne co dają wersje kolekcjonerskie to dodatki papierowe, a osobiście nie jestem aż takim maniakiem by płacić 100zł więcej za artbooka i trzy pocztówki. Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 no ale ta limitka bc nie była typową limitką, była w tej samej cenie co zwykła (otrzymywali ją co zamówili preorder) Cytuj
Gość szpic Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 no ale ta limitka bc nie była typową limitką, była w tej samej cenie co zwykła (otrzymywali ją co zamówili preorder) limitka byla dostepna w chyba w kazdym sklepie za 10zl wiecej. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 Bezczelnością jest np.UFC2010,możesz kupić pełną wersje za 199 a wersje z DLC za 209 Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 (edytowane) no ale ta limitka bc nie była typową limitką, była w tej samej cenie co zwykła (otrzymywali ją co zamówili preorder) limitka byla dostepna w chyba w kazdym sklepie za 10zl wiecej. Większość sklepów nie podbijała ceny, ale w empiku "limitka" była 30zł droższa. edit: udało się komuś wbić do gry dziś? Bo ponoć w sklepie jest już zapowiedź vip map pack 4 edit 2: wyczytałem, że nie pokazała się zapowiedź map pack 4 Edytowane 9 czerwca 2010 przez oTOMo Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 Wyłączyli PS Store o 18:45 i nie udało mi się sprawdzić,ale z do południa nie było zapowiedzi. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 ee? dopiero co wyszedł map pack 3 a już chcą zapowiadać 4? hmmmmm..... Cytuj
QTF 8 Opublikowano 10 czerwca 2010 Opublikowano 10 czerwca 2010 Kupiłem sobie grę wczoraj i oto moje spostrzeżenia. Zaczołem Single na HArd i nie spodziewałem sie że żeby przejsc wiekszosc lokacji to bedzie trzeba znależc jedna opcje eliminacji przeciwników bo reszta jest do niczego bo zaraz giniesz. Jesli nie wstrzelisz sie w z góry założony schemat to leżysz i zaczynasz od nowa - (pipi)owe to. Pozatym nie wiem jak można tak z(pipi) sprawe i w co 2 levelu co chwila SKACZE mi jasność ekranu w grze. Rusze celownik w góre jest jaśniej w dół - ciemno... WTF? i tak przez caly level (heart of the darkness) co chwile ckasze mi jasnosc, a to przy wchodzeniu do domu a to przy pochylaniu sie. Też tak macie? Można coś z tym zrobić? Ogólnie do gry trzeba sie przyzwyczaić bo nie jest to FPS do którego usiądziesz z marszu i zaczniesz rozpierdaLAćć. Trzeba poznac dokładnie wytrzymałość bohatera bo tej jest strasznie trudno dobrze okreslic podczas walki - czasami jest czerwono a czasami ginie do razu z bialym ekranem... Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 czerwca 2010 Opublikowano 10 czerwca 2010 Jednak nie ma tych celowników do np. M14,myślałem ze teraz to udostępnią.Squad Rush nie podchodzi mi,może dlatego ze zawsze grałem 2 na 4. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi