Kazuun 221 Opublikowano 13 czerwca 2010 Opublikowano 13 czerwca 2010 te most kill on chyba liczy z calej mapy tzn jako obronca i atakuajcy. jako obronca zrobimy np 20 z m416 a atakujacy ledwo 8 z m16 to pokaze m416 przynajmniej tak wynika z moich obserwacji Nie grywam w Rusha, skupiam się na SDM. Jak mi pokażesz rundę w której zabijasz 221 razy kogoś samym granatem (mimo że limit rundy ustawiony na 50 killsów per team xD) to masz u mnie kratę czego sobie zażyczysz xD Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 13 czerwca 2010 Opublikowano 13 czerwca 2010 te most kill on chyba liczy z calej mapy tzn jako obronca i atakuajcy. jako obronca zrobimy np 20 z m416 a atakujacy ledwo 8 z m16 to pokaze m416 przynajmniej tak wynika z moich obserwacji Nie grywam w Rusha, skupiam się na SDM. Jak mi pokażesz rundę w której zabijasz 221 razy kogoś samym granatem (mimo że limit rundy ustawiony na 50 killsów per team xD) to masz u mnie kratę czego sobie zażyczysz xD Niesamowity fart dziś miałem,typ mnie zabił(snajper) więc pomiędzy odrodzeniem wybrałem snajpera by go ściągnąć i kątem oka widze że medyk wskakuje za skałki na pierwszej bazie w Port Valdez,tam gdzie schodzi się z góry,tuż przy bramie bazy.Wziełem mortara i nacelowałem drzewko koło nich,jakieś było moje źdźiwienie gdy pokazywało mi po kolei kille i doszło do 6!!! To mój największy Multiple kill Ponoć głupi mają farta czy jakoś, jak niesie porzekadło xD Nie no ofc żarcik so no offence Takie akcje sa najlepsze... liczysz na kila ewentualnie a tu streak Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 czerwca 2010 Opublikowano 13 czerwca 2010 (edytowane) To czemu mam ich tak mało Zaczyna mnie już wkurzać ten bug ze ślizganiem się noża Dziś typ sprzedał mi kose,oczywiście wziełem to honorowo i zaczełem go ścigać by się zrewanżować,patrze kampi w krzakach,podbiegam i kosa a ona ślizg,drugiej szansy nie miałem bo mnie snajper zdjął. Edytowane 13 czerwca 2010 przez Litwin25 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 Po tygodniu nie obecność zauważyłem że jest nowy patch i nowa broń 1. Nowa broń stacjonarna 2. Nowy pojazd taki jak był w singlu 3. Nowa Broń przeciwlotnicza I moje pytanie gdzie one się znajdują ? Cytuj
fal 0 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 Prawdopodobnie będą w onslaught mode. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 Czyli sobie nie pogram Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 Czyli sobie nie pogram widzę, że nie tylko ja nie lubię strzelać do AI dwie rzeczy przemawiają na korzyść tego dodatku: niska cena i zmienione pory dnia na mapach. Swoją drogą, jak już każdą mapę wykorzystują w kilku trybach i reklamują jako map pack to mogliby też dodać ich wariacje oświetleniowe, zawsze jakaś zmiana. A na marginesie dodam, że znowu mam zajawkę na tę grę Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 DLC Wietnam... no no to mnie zaskoczyli - ciekawe czy dodatek tyczyć się będzie singla czy multiplayera... Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 To ma być kampania dla jednego gracza, szkoda, bo liczyłem na multi. Chociaż pewnie nie jest to wykluczone. BC2 rozrasta się na niezłe monstrum :] Ta gra to dobrze zainwestowane pieniądze. Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 (edytowane) To ma być kampania dla jednego gracza, szkoda, bo liczyłem na multi. Chociaż pewnie nie jest to wykluczone. BC2 rozrasta się na niezłe monstrum :] Ta gra to dobrze zainwestowane pieniądze. Dice mówi o tym dodatku wyłącznie w kontekście multi: "The expansion pack contains 4 brand new maps built in Frostbite including the popular Conquest and Rush game modes as well as Vietnam specific weapons, vehicles, persistence, unlocks as well as new awards, achievements and trophies." (http://blogs.battlefield.ea.com/) Edit: swoją drogą mapy w dżungli już teraz walą na kilometr wietnamem Cały ten map pack wygląda poniekąd jak odpowiedź na Black Ops. Edytowane 15 czerwca 2010 przez oTOMo Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 No to ku.rwa zaje.biście :] Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 jak dlamnie to świetna wiadomość jestem pewien na 99% że dice zrobi remake map z bf vietnam ponieważ w tle leci ta sama muzyka co w bf vietnam i na samym końcu słyszymy komunikat ze stacji propagandowej taki sam jak na jednej z map w bf vietnam "Hue".Bf v był zaraz po bc 2 najlepsza czescia jaka wyszla Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 probowal sie ktos logowac do gunclub.ea.com? Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 Ta i dostałem "gratis" M24 do Medal of Honor Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 Też się zalogowałem i liczę że tylko to wystarczy by dostać klucz do bety...choć i tak pewnie nie kupię MH bo multi będzie pewnie podobny a dla singla nie wydam kasy Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 Też się zalogowałem i liczę że tylko to wystarczy by dostać klucz do bety...choć i tak pewnie nie kupię MH bo multi będzie pewnie podobny a dla singla nie wydam kasy Ja za cholere sie nie moge zalogowac caly czas kaze mi sie logowac Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 (edytowane) Wystarczy w logowaniu się podać maila którego się użyło gry rejestrowało się w EA dostałem snajperkę do MH ale na wcześniejsze beta chyba się nie załapię bo musiałbym zamówić PRE-ORDERA Edytowane 15 czerwca 2010 przez marekjw2523 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 ja sie nie moge zalogowac. twierdzi ze nia mam konta ea. na stronie ea.com loguje mnie bez problemu... Cytuj
mersi 804 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 eee tam. M24 mozna sobie podarowac, taka se snajperka Cytuj
faraon 0 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 Witam panowie, mam gre na ps3 ale niestety w jęz ang. Istnieje możliwość ściągnięcia z neta spolszczenia? Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 Witam panowie, mam gre na ps3 ale niestety w jęz ang. Istnieje możliwość ściągnięcia z neta spolszczenia? NIE!! Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 19 czerwca 2010 Opublikowano 19 czerwca 2010 Witam panowie, mam gre na ps3 ale niestety w jęz ang. Istnieje możliwość ściągnięcia z neta spolszczenia? NIE!! A może być tak bardziej rozwinął odpowiedź i napisał że na PS3 nie ma polskiej wersji tylko na X0... Ea zrobiła nas w kakao tak samo jak z chwaleniem sie że mapy maja być za darmo... i do dzisiaj żadnej nowej mapy tylko same płatne dodatki hehe ehh te EA. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 19 czerwca 2010 Opublikowano 19 czerwca 2010 Witajcie mam pytanie. Poluje w All weapons bronze star. aby to dostac musze miec tez braz z garanda i thomsona? i pytanie czy licza do tego tez sie granatnik szturmowca i shotgun pod lufa? Cytuj
faraon 0 Opublikowano 19 czerwca 2010 Opublikowano 19 czerwca 2010 Witam panowie, mam gre na ps3 ale niestety w jęz ang. Istnieje możliwość ściągnięcia z neta spolszczenia? NIE!! A może być tak bardziej rozwinął odpowiedź i napisał że na PS3 nie ma polskiej wersji tylko na X0... Ea zrobiła nas w kakao tak samo jak z chwaleniem sie że mapy maja być za darmo... i do dzisiaj żadnej nowej mapy tylko same płatne dodatki hehe ehh te EA. Dzięki bardzo, myślałem że jest wersja polska, a ja dostałem anglika pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi