Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok wlasnie bylem swiadkiem najdziwniejszej gry. 12 vs 12 nelson bay 1 baza zniszczona w 15 sekund.

po minucie nie bylo 2 bazy 5 minut nie ma 3 bazy : O

dopiero przy 3 bazie 1 raz zobaczylem przeciwnika.

koniec gry u nas najlepszy gracz 200 pkt u nich 1800

c4 rulez :)

otóż to - wpada dwóch pacjentów na MCOM, C4 wrzucają, fire i po zawodach... bywa.

Gość szpic
Opublikowano

z ciekawosci spytam czy tez macie taki dziwny bug mianowicie;

a) jedziecie sobie spokojnie czolgiem i nagle giniecie od strzalu snajpera?. Mialem juz pare razy takie cos i zawsze zabil mnie gosc z vintoreza

b) jak wyjdziecie poza plansze jest odliczanie 10-9 - kill

nie liczy od 8 do 0

Opublikowano (edytowane)

MAP PACK 4

Conquest

----------------

Nelson Bay

Port Valdez

Rush

----------------

White Pass

Atacama Desert

Squadrush

----------------

Laguna Presa

Laguna Alta

Squad Deathmatch

----------------

Nelson Bay

Panama Canal

http://img706.imageshack.us/gal.php?g=bfbc2gametotalbfru1.jpg

+ jakaś nowa bryka, jest w przed ostatnim obrazku

Edytowane przez Merson
Opublikowano

TAAAAK - TEN MAP PACK ZARZADZI :D

Moja ulubiona mapa z conquesta - White Pass, bedzie wreszscie w Rushu.

No i do tego Atacama - tez swietna wiadomosc, dla BC2 brakowalo w rushu mapy w stylu tradycyjnego battlefield, zawsze to bedzie jakas odmiana.

Wiadomo kiedy go wypuszcza?

Opublikowano

Chyba te mapy zostały dodane z ostatnim patchem na pc. Podejrzewam że to będzie podzielone na 2 vip packi, bo do tej pory dodawali po 2 mapy, ale zobaczymy.

Pojazd to CAV który jest już dodany do statystyk a Nelson Bay ma być w ciągu dnia i mieć więcej pojazdów.

Opublikowano

Świetnie,nowe mapy!Już się nie mogę doczekać,żeby je zobaczyć! <_<

Czy my kiedyś dostaniemy jakieś prawdziwie nowe mapy,czy jeszcze przez rok mają zamiar udostepniac inne tryby na starych mapach?

tak jak piszesz...zapewne juz maja te wszystkie mapy gotowe od dnia premiery

Opublikowano

chyba z tym mappackiem już będą odblokowane wszystkie tryby na wszystkich mapach, więc będą musieli dać jakieś nowe mapki, no a potem to tylko Vietnam pack.

Opublikowano

Na Atacamie już nic nie polata,wsiadłem za to obrotowe działo i masakra,UAV i Mi za jednym razem spadły w dół :P Coś mam kryzys,brakuje mi tylko 3 leveli do maksa ale kompletnie nie chce mi sie grać w BF-a

Opublikowano (edytowane)

Wygląda na to, że Map Pack 4 zapowiedziany przez Mersona zostanie podzielony na cztery części. Pewnie raz będą udostępniane nowe mapki do grania dużymi składami, a raz na czteroosobowe ekipy.

Edytowane przez Pryxfus
Opublikowano

ej to jest ten MAP PACK4 czy nie? Bo najpierw piszecie, że jest, a potem, że będzie podzielony, itp (czyli że niby go jeszcze nie ma).

Ja ostatnio postanowiłem powalczyć z C4 i MCOMami i sprawdzić czy LITWIN miał rację. I miał :teehee:

Wpadasz, rzucam razem z kumatym kolegą mnóstwo C4 (pozdro danielskii) (pipi) i po zawodach. Można mapę w 3 minuty skończyć (tylko te sucicide jak się nie zgramy bolą hehehe)

Litwin - gdyby dodali przyrządy celownicze do G3 to już bez sensu jest nawet M60 wybierać... wtedy nie ma większej armaty na mapie (poza czołgiem i sprzętem inżyniera ale to się nie liczy :turned:)

Opublikowano

Nie przesadzajmy :P Żadna broń nie zrobi z ciebie killera jak nie masz skilla :P Poza tym jest głośna więc łatwo kolesia namierzyć,pozwólmy graczom decydować jaką bronią grają a nie że z góry odbierają możliwość dobrania optyki do G3.