Gawlick 7 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 (edytowane) Od premiery konsoli mam po wi-fi 25 mega i zero jakichkolwiek problemów (na PS3 pokazuje mi 9). Czill. Edytowane 31 lipca 2010 przez Gawlick Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 (edytowane) Wczoraj to rozgrywałem z paroma osobami rozgrywkę życia od 20.30 do 01.00 w nocy ani jedną grę nie przegraliśmy Pozdrawiam wszystkich z którymi wczoraj grałem . Może w końcu dadzą jakieś mapy przed vietnamem bo do grudnia daleko:confused:. Edytowane 31 lipca 2010 przez marekjw2523 Cytuj
BuLcZaS 0 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 (edytowane) Witam często gram w BC2 ale nie mam z kim za bardzo. Szukam ludzi do gry moje ID:BuLcZaS zapraszajcie śmiało . Niestety nie posiadam HS jestem w trakcie kupowania Edytowane 31 lipca 2010 przez BuLcZaS Cytuj
Rudiok 3 367 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 Ja tylko świeżo po zainstalowaniu ostatniego firmware do konsoli miałem problemy z lagami i wywalaniem (z EA, nie z PSN). Z samym podłączeniem do PSN już dawno nie miałem problemów a też łączę się przez wi-fi. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 Zacząłem doceniać AUG-a, chyba poprawili mu skuteczność. Naprawdę niezła spluwa, bardzo niedoceniona przeze mnie. IMO lepsza nawet niż M416, które nie wiem czemu tak jest wybierane często, jakoś do mnie nie przemawia. F2000 to nadal słaba broń. Nie wiem też skąd to zamiłowanie do MG36, zanim przyłoży się oko do lunety, to mija zbyt dużo czasu Cytuj
Diverso 0 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 Dla mnie i tak najlepsze jest M16. Szkoda tylko, że po patchu chyba ją osłabili. Wcześniej 3 serie wystarczały do zabicia, teraz czasem to za mało i dochodzi do sytuacji w których wywalę 3 serie i przestaje strzelać bo ktoś już powinien paść, ale oczywiście nie pada i standardowo mnie zabija. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 Bo kałachy i jego pochodne są mocniejsze(taki abakan),te amerykańskie nie są zbyt mocne. Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 1 sierpnia 2010 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Na jakiej mapie w singlu znajdę AKS-74u lub Scar? Potrzebuję do trophies. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Nie wiem też skąd to zamiłowanie do MG36, zanim przyłoży się oko do lunety, to mija zbyt dużo czasu aaa bo mało kto gra MG36 z lunetą (chyba) - tutaj max red dot inaczej broń jest zbyt wolna. co do lagów - nie odczuwam problemów a mam głupią neo 1MB po wifi z routera Asmaxa co do broni asfalta - świetny jest faktycznie abakan (to będzie moja trzecia platynka jak nic), M16 zupełnie mi np. nie leży mimo, że styl strzelania jest ten sam. no i zaczynam doceniać miny - na ARICA HARBOUR to miażdży przeciwnika Cytuj
przegraj_kowal 0 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Na jakiej mapie w singlu znajdę AKS-74u lub Scar? Potrzebuję do trophies. Masz w singlu opcję w menu,ktora sie zwie Collectibles czy cos takiego i masz pokazane wszystkie bronie,jakie znalazles,a takze na jakich poziomach sa ukryte pozostale Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Opublikowano 2 sierpnia 2010 no, wreszcie zakupiłem Headseta, który przyjdzie w środę, więc od tego momentu bede siekał i darł morde do mikrofonu, pozdro 500 ;P a w ogóle zauważyłem, że chyba przestaje umieć grac innymi klasami - tylko medyk na engineera wskakuje czasem jak cos jeździ i inni nie zabijają, albo jak widze helikopter to z RPGa nawalam i ładnie ściągam. jakoś inne bronie mało magazynka mają ;]]] Cytuj
Gość szpic Opublikowano 3 sierpnia 2010 Opublikowano 3 sierpnia 2010 jak wam sie White pass moze podobac. przecie to najgorsze (pipi) jakie moglo spotkac tryb rush ps idzie jakos raportowac wiadomosci? Normalnie bym to wybaczyl ale gosc nie dosc ze napisal do mnie "poebana (pipi)a" to jeszcze na kazdej z kolejnych 6 map mial -1000 dzieki mordowaniu swoich na respie... Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Opublikowano 3 sierpnia 2010 To mu pojedź a nie będziesz raportował,dużo jest takich osłów,szczególnie z uk. Cytuj
Vril_Dox 152 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Ja raz trafiłem na jakiegoś psychola co na zakończenie rusha miał około -7500 pkt. Nic nie robił tylko wysadzał m-commy na valpariaso. Idiotów nie sieją Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Tutaj możecie raportować innych graczy. Cytuj
Diverso 0 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Najlepiej komuś pojechać i zerwać łączność, to ich najbardziej boli xd Cytuj
Rudiok 3 367 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Jeszcze lepiej najpierw walnąć heada z defibrylatora, potem wysłać jakąś ładną wiadomość i wyjść z gry Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 no ludzie sie dziwią jak giną od defi ;]] Ostatnio miałem taką akcje, że widziałem zwłoki ziomka ze squadu, wysuwam się zza kamienia i uzywam Defiblyratora - a akurat na zwłokach siedział przeciwnik - jednym uderzeniem zabiłem kolesia i wskrzesiłem swojego zioma ;D A wczoraj fajne bonusy mi sie postackowały - na white pass jako defenderzy, wbiegłem grzecznie na piętro, rzuciłem granatem w mcoma i tym jednym granacikiem zdobyłem 350 pkt - dodały mi sie punkty za obrone, za zabicie, za vengance, savior i cos jeszcze Kozbinio i Yano sie dziwili skąd tyle ich po 10 sekundach gry ;] PS. Headset przyszedł :> Cytuj
Paweł_PS 0 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Szkoda, że tak malo ludzi używa headseta w celu rozmowy i lepszego zgrania z wlasnym teamem. Chyba nigdy mi się nie zdażyło, żebym z kims normalnie porozmawiał. A że najczęściej nie moge określić, kiedy będę miał czas na gre, więc rózne ustawki odpadają Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 no to masz pecha paweł bo nasza ekipa napieprza caly czas przez HS, zarowno w celach informacji gdzie jest przeciwnik i jaki jest plan walki, oraz w mniej goracych sytuacjach gadamy o pierdołach Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 w planach dzisiejszych - rozbijanie wrogów i moja prelekcja na temat 'jak to jest być testerem' XD Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 w planach dzisiejszych - rozbijanie wrogów i moja prelekcja na temat 'jak to jest być testerem' XD EEE a jaka godzina prelekcji? Takie bonusy punktowe miażdżą - nieraz potrafiłem być w połowie i na koniec na odwal się puściłem dwa granaty (asfalt ma nieograniczą ilość) i po 200pkt za jeden @Yano - przy takim paplaniu przez HS to za niedługo będziemy musieli to uporządkować - jakieś bloki, czas antenowy czy cuś PS. Gdzie mogę zgarnąć 4 kille z noża? Macie jakieś podpowiedzi? Bo ja z kosą to lama jestem Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 4 kille nożem są dziwne,raz mi wpada 10 a raz 1,ale są do zrobienia.Ja raz miałem w pierwszej akcji 2000 tys. punktów,humerem z c4 wysadziłem czołg a później pkt za wysadzenie mcoma Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 no to masz pecha paweł bo nasza ekipa napieprza caly czas przez HS, zarowno w celach informacji gdzie jest przeciwnik i jaki jest plan walki, oraz w mniej goracych sytuacjach gadamy o pierdołach Ta Yanek paplanie o pierdołach ,pale murzyna i niespodziewanym zniknieniu kompana. Fajnie czasami tak się powygłupiać z innymi ,ale wczoraj szlag mnie trafił przez tych pierdo.lonych kamperów i poprostu musiałem wyjść. Cytuj
walek 96 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 PS. Gdzie mogę zgarnąć 4 kille z noża? Macie jakieś podpowiedzi? Bo ja z kosą to lama jestem Na Nelson Bay (w rush'u). Grajac obroncami (przy tych dwoch pierwszych m-coma'ach), czmychnij prawa flanka na tyly wroga, i tam baw sie w nozownika. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi