Opublikowano 4 sierpnia 201014 l A jak to jest z tymy nieśmiertelnymi? Gość dostanie serie i nic a ja po 2-3 kulkach od niego padam ale na kamerze śmierci gość ma 0% życia.
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l czesto sie zdazaja niesmiertelni dzis gosc sie skampil na srodku bazy miedzy skrzyniami. Byla seria z karabinu, granaty, nalot. Nic. gosc dalej tam siedzial i sobie strzelal. Wybil cala druzyne nasza pobiegl na mcom dal 8 c4 wysadzil i wrocil do nory. Jak biegl tez sie nie dalo go zabic bo byl w 3 miejscach naraz
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l mam nadzieje ze wyjdzie jakis update jeszcze ktory poprawi noz,niesmiertelnych,insygnie itp. Edytowane 4 sierpnia 201014 l przez zaq123456
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l W dniu 4.08.2010 o 13:17, Paweł_PS napisał(a): Szkoda, że tak malo ludzi używa headseta w celu rozmowy i lepszego zgrania z wlasnym teamem. Chyba nigdy mi się nie zdażyło, żebym z kims normalnie porozmawiał. A że najczęściej nie moge określić, kiedy będę miał czas na gre, więc rózne ustawki odpadają No to gra się z Polakami, znajomymi w squadach. 90% ludzi ode mnie z listy posiada headsety, choć ja np. rzadko z niego korzystam.
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l Ciekawy jestem czy też zauważyliście pewną rzecz w grze ( a nawiet wiele rzeczy ). DICE i EA, ja się pytam, dlaczego bronie są odbiciami lustrzanymi??? Czy ktoś coś w fazie programowania pochrzanił i tak już zostało i przeszło bez zauważenia? Czy może to "jakiś spacjalny zabieg" i "chwyt marketingowy"? hehe.
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l ja nie zauwazylem ale to moze sie wiazac z prawami autorskimi albo jakimis innymi prawami
Opublikowano 4 sierpnia 201014 l Ja wczoraj się na HC wbiłem (po długiej nieobecności) i nie było tak źle. Gra jest szybsza, trzeba mieć oczy dookoła głowy, ale punkty ładnie lecą Szkoda tylko, że Gustav jest taką uber-bronią - double i triple kille wpadają jeden za drugim a dzięki rozrzutowi nawet nie trzeba specjalnie celować. Fajne to do nabijania punktów, ale na dłuższą metę nużące.
Opublikowano 5 sierpnia 201014 l Witam Panowie mam pytanko odnosnie jednej misji singiel tam gdzie dojezdza sie solo samochodem albo kladem, gdzie jest droga zastawiona wrakami statkow czy tez kontenerami...Zrobilem tak ze cos tam rozwalilem i nastepniewskakuje do srodka i dalej nie wiem co trza zrobic...:/Chodze tam w 3 kierunki i za chiny nie moge sie nigdzie dostac...Co tam trza zrobic? Pozdr
Opublikowano 5 sierpnia 201014 l Musisz strzelić w beczki na kontenerach. Potem przejechać po nowej drodze zrobionej przez kontenery. Edytowane 5 sierpnia 201014 l przez jaca71
Opublikowano 6 sierpnia 201014 l Tyle kos co dostaje na White Pass to skandal,stoje przy kumplu z drużyny,łudząc się że mnie obstawia z tyły i zaraz widze zgon od kosy,więc zaczełem grać solo skoro i tak każdy ma wy(pipi)ane.
Opublikowano 7 sierpnia 201014 l Ja od razu wychodze z meczu, jak mnie wrzuca do White Pass. Wy tez tak fragujecie jak ten koles? http://www.youtube.com/watch?v=1naBCPSQimc Mi pare razy zdarzylo sie tak grac (Na Nelson Bay mialem k/d 16:1 :potter:). Znacie jakies strategie na zwiekszenie ratio, poza pojazdami i reckon'em?
Opublikowano 7 sierpnia 201014 l Wczoraj miałem 29 do 1 na White Pass,z czego 10 z granatnika Często gram że wbijam się na tyły i kosze operatorów wyrzutni.
Opublikowano 7 sierpnia 201014 l Zauważ że każdy używa HS plus każdy ma swoje zadanie w ekipie naprawdę trzeba grać dużo z jedną i tą samą ekipą żeby dojść do takiego poziomu.
Opublikowano 8 sierpnia 201014 l Proszę bardzo, 60/70 killi przy dobrej ekipie to nic wielkiego. I nie, nie kampiłem. Pokaż ukrytą zawartość Chociaż to i tak nic wielkiego - mam znajomego, który nabił 116 killi. Ten koleś z filmiku nawet przycelować porządnie nie umiał, i jak widzicie grał przeciwko jakimś totalnym noobkom. Edytowane 8 sierpnia 201014 l przez hivonzooo
Opublikowano 8 sierpnia 201014 l Stary, z taka ekipa to mozna grac- nawet z zamknietymi oczami. Trzy razy gralem z mafia_PL (plus dwoch znajomych z jego klanu), i za kazdym razem bylo to samo- rzez niewiniatek (punkty fajnie leca). A propo MAfI_Pl, juz drugi w rankingu jest. Reczywiscie sluchawki plus mikrofon, to kolejna skuteczna bron w BFBC2. Informacja mozna wykosic caly szwadron. pOza tym najgorzej, jak sie gra przeciwko 3-5 kolesiom z 50 lv. Meczylem sie na poczatku, ale teraz wychodze z meczu.
Opublikowano 8 sierpnia 201014 l To ja nie wiem,bo ostatnio dołączyłem do jakiegoś meczu i się obroniliśmy przed mafią pl
Opublikowano 8 sierpnia 201014 l tak 49-50 lvl to najgorsze (pipi) olewaja zadania tylko na pkt leca ps. Jak widze twoje statystyki to chcialbym widziec ile pkt i jakie staty mieli tamci po taki rape pewnie cos ok 5-70 ? bym sie chyba w(pipi)il i z gry wyszedl
Opublikowano 8 sierpnia 201014 l A po co 50 levelowi więcej punktów? To nie od levela zależy tylko od osoby.
Opublikowano 8 sierpnia 201014 l W dniu 8.08.2010 o 19:16, Litwin25 napisał(a): A po co 50 levelowi więcej punktów? To nie od levela zależy tylko od osoby. 3/4 osob z 50 lvl ktore spotykam to osoby ktore w wiekszosci wypadkow siedza na hc spawn kampia a jak widza ze ktos chce zniszczyc mcoma to zabijaja swojego aby nie stracic dobrego fragowania
Opublikowano 8 sierpnia 201014 l Szczerze to nie spotkala mnie taka sytuacja,ale gdyby to po to jest HC by ukarac takich cwaniakow.Przed chwila gralem z calym klanem mafii i nie zdobylismy bazy,czyli na kazdego jest sposob Edytowane 8 sierpnia 201014 l przez Litwin25
Opublikowano 8 sierpnia 201014 l W dniu 8.08.2010 o 20:06, szpic napisał(a): W dniu 8.08.2010 o 19:16, Litwin25 napisał(a): A po co 50 levelowi więcej punktów? To nie od levela zależy tylko od osoby. 3/4 osob z 50 lvl ktore spotykam to osoby ktore w wiekszosci wypadkow siedza na hc spawn kampia a jak widza ze ktos chce zniszczyc mcoma to zabijaja swojego aby nie stracic dobrego fragowania Jak się podkłada pakę przy 75 ticketach to się nie dziw.
Opublikowano 9 sierpnia 201014 l wlasnie dlatego nie lubie grac z takimi ludzmi.. ja gram aby zwyciezac a oni graja by sobie robic orgie fragowania i jak mamy mniej niz 20 ticketow to zaczynaja sie interesowac paczkami
Opublikowano 9 sierpnia 201014 l W dniu 9.08.2010 o 12:19, szpic napisał(a): wlasnie dlatego nie lubie grac z takimi ludzmi.. ja gram aby zwyciezac a oni graja by sobie robic orgie fragowania i jak mamy mniej niz 20 ticketow to zaczynaja sie interesowac paczkami hmmm no ja się przyznam bez bicia, że mam różne dni. bywa, że lubię szybko i ostro a bywa, że lubię patrzeć jak cierpią by wysadzić MCOM przy 10 pozostałych ticketach. Inaczej w sumie mógłbym biegać non stop z C4 i kończyć mapę w max 5 minut, co oczywiście też nieraz czynię Edytowane 9 sierpnia 201014 l przez waldusthecyc
Opublikowano 9 sierpnia 201014 l Przed wejściem do gry powinno być do wyboru: "Chcesz fragować jak diabeł tasmański na sterydach i zbierać kille jak grzyby po deszczu " czy "Chcesz rozp*** ten M-Com szybciej niż kończy podniecony 14-latek" i byłoby bez fochów
Opublikowano 9 sierpnia 201014 l i ja mialem zaszczyt zagrac dzis przeciwko 2 z Mafii niestety 2 innych niz na screenie od Hivonzoo. i co powiem ? Nie dosc ze padali jak muchy, nie wazne czy czolgi czy heli to na pierwszych 2 bazach na atacamie sie osmieszali jeden z naszych podkladal c4 na nasze wlasne mcomy i wysadzal a tamci wpadali tylko i dobijali