Litwin81 1 160 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Opublikowano 11 sierpnia 2010 No beka jest,bo mierze do typa a nagle się okazuje ze przed nim stoi budynek,jak zrobie większe zbliżenie z mortara.Przeładowuj,wejdź na początku tej operacji do wody,animacja się urywa,ale masz cały magazynek. Cytuj
wirusek 1 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Mam kilka pytań, po pierwsze opłaca się kupić nowego BBC 2, czy używka wystarczy a resztę kaski wydać na dlc? Czy nowa gra ma dodatkowe kody? Żeby cieszyć się tą grą w pełni w multi które dlc mam zakupić chodni mi w szczególności o wszystkie mapki i bronie. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Opublikowano 11 sierpnia 2010 jak kupisz uzywke za 40zl to sie nawet oplaca ;] vipcode to chyba 56zl Cytuj
Blaise 3 613 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Inwestuj przede wszystkim w grę z aktualnym vip codem. Wyszło dlc z trybem onslaught, a na horyzoncie dodatek z Wietnamem. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 11 sierpnia 2010 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Inwestuj przede wszystkim w grę z aktualnym vip codem. Wyszło dlc z trybem onslaught, a na horyzoncie dodatek z Wietnamem. i tak oba sa plate wiec co za roznica? Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Bo nowe mapki są fajne. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 11 sierpnia 2010 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Bo nowe mapki są fajne. wiadomo.ale vip code nie jest potrzebny do tych dlc(wietnam,onslaught)wiec bez roznicy czy kupi uzywke czy nie. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 11 sierpnia 2010 Opublikowano 11 sierpnia 2010 No beka jest,bo mierze do typa a nagle się okazuje ze przed nim stoi budynek,jak zrobie większe zbliżenie z mortara.Przeładowuj,wejdź na początku tej operacji do wody,animacja się urywa,ale masz cały magazynek. z drabina chyba tez tak jest jak dobrze pamietam. zaczynasz ladowanie-> chwytasz drabiny->puszczasz->przeladowane Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Myślałem ze nowe mapki są tylko dla Vip codów. Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Teraz to chyba warto poczekać do początku września by wyjdzie Battlefield: Bad Company 2 Ultimate Edition, czyli: - grę BBC2 w wersji podstawowej, - Battlefield 1943 - kupon na pobranie gry z Sieci, - Onslaught Mode - co-op dla 4 graczy, - kod VIP - umożliwia pobranie 6 pakietów VIP Map Pack. za http://ppe.pl/news-2279-Battlefield_Bad_Company_2_Ultimate_Edition.html A szósty vip pack ma wyjść w przyszłym tygodniu. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 wiadomo co będzie w 6-tym MAP PACKu? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Może w końcu mapy :potter: bo chyba następny DLC już płatny to Vietnam Cytuj
mierniczek 0 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Ja mam nadzieje ze bedzie Isla Inocentes dla Conquesta Cytuj
hivonzooo 12 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Na 100% będzie to Isla Inocentes w Conquescie oraz w Squad Rushu. Tylko w tych trybach jej jeszcze nie ma. Cytuj
Sam100 0 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Dzisiaj zdobyłem nowe doświadczenie w BF:BC2. Zginąłem dwa razy od......................wrogiego defibrylatora No takiej bzdury to już dawno w grach nie widziałem. To jest skuteczniejsze niż nóż Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Dzisiaj zdobyłem nowe doświadczenie w BF:BC2. Zginąłem dwa razy od......................wrogiego defibrylatora No takiej bzdury to już dawno w grach nie widziałem. To jest skuteczniejsze niż nóż a co w tym dziwnego heady z defibrylatora są spoko ;D ja miałem tak ze zabiłem z defiblyratora kolesia, który siedzał na zwłokach zioma ze squadu - jednym 'trzepnięciem' padł przeciwnik i wstał przyjaciel Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Jeszcze mają co robić z tymi mapami co są (np. rush na Laguna Alta i Panama Canal), ja bym się nie spodziewał prędko czegoś nowego. PS Defibrylator fajna rzecz, tylko czasem jak zajdziesz jakiegoś kampera i walniesz mu headshota z defibrylatora to cię będzie przez cały mecz ścigał z zemsty Cytuj
walek 96 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 (edytowane) Mnie jeszcze nikt nie zabil defibrylatorem, ale ostatnio koles upokrzyl mnie dzgajac w jednej rundzie trzy razy. . Ae to nic, ja tez potrafie upokorzyc. Koles z 50 lv kampowal za skrzyniami na valparaiso ( za tymi drewnianymi chatkami, od strony obroncow). Polecialem helikopterem, wyskoczylem, wyladowalem za jego plecami (nikt sie nie zorientowal!), strzeliem w skrzynie- na prawo od niego, i na lewo; koles sie zorientowal ze cos jest nie tak, odwroci siel, i ciach kosa centralnie w czolo. Miod! Za(pipi)*&sta gra! Nie wiecie moze, gdzie znajde mapy z lotu ptaka z ich wymiarami ( w kilometrach). Bo wczoraj zaliczylem reckon'em rekordowego headshot'a na Isla Innocent. Z tej wysepki, kolo dzialka stacjonarnego sciagnalem typa, stojacego na na dachu czerwonego budynku ( po prawej stronie). To mnie rozbroilo. Ta pierwszy motyw od 5 sekundy 8) http://www.youtube.com/watch?v=NIVwxtfgYMs Edytowane 12 sierpnia 2010 przez walek Cytuj
Diverso 0 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Mnie najbardziej wpienia gdy ktoś po zabójstwie mnie z-t-baguje. Dla mnie to otwarty sygnał do walki, która polega na tym by ubić dziada i zrobić mu t-baga. Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Gra jest dziwna,bo rywal po reanimacji ma sekundową nie smiertelność,a mi się wydaje ze gine od razu,bo nie zdąże sie nawet ruszyć. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Mnie jeszcze nikt nie zabil defibrylatorem, ale ostatnio koles upokrzyl mnie dzgajac w jednej rundzie trzy razy. . Ae to nic, ja tez potrafie upokorzyc. Koles z 50 lv kampowal za skrzyniami na valparaiso ( za tymi drewnianymi chatkami, od strony obroncow). Polecialem helikopterem, wyskoczylem, wyladowalem za jego plecami (nikt sie nie zorientowal!), strzeliem w skrzynie- na prawo od niego, i na lewo; koles sie zorientowal ze cos jest nie tak, odwroci siel, i ciach kosa centralnie w czolo. Miod! Za(pipi)*&sta gra! duzy fart.... wczoraj wpadam do pokoju 2x2 bedac snajperem a tam w srodku 2 innych snajperów. No to tradycyjnie chce z kosy ale ni ch**. Moj noz chybia gosc mnie zauwaza i zaczynamy wymienaic sie strzalami z m95 na tej przestrzeni w miedzy czasie dolaczyl ten 2 snajper do nas. Skonczyla sie amunicja to przeslismy na kosy i zaden z nas nie mogl trafic w zadnego innego... wkoncu chyba za 4-5 razem trafilem i zabilem ich... szkoda ze tego nie da sie nagrywac Cytuj
hivonzooo 12 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Gra jest dziwna,bo rywal po reanimacji ma sekundową nie smiertelność,a mi się wydaje ze gine od razu,bo nie zdąże sie nawet ruszyć. Mam nieraz to samo wrażenie. Koleś się respawnuje, ja po 2/3 sekundach strzelam w niego, a on jakby nigdy nic odwraca się i mnie zabija. Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 (edytowane) Dziś 2 kuriozalne sytuacje miałem,widze kolesia,jest do mnie tyłem a że chciałem dobić platyne w 1911 to ładuje mu w plecy,wchodzą 3 strzały,kolo się obraca i mnie zabija,druga to rozjechałem typa humvee że aż wszedł mi do środka pojazdu przez maske,oczywiście przeżył.Dobzre że teraz nie musze robić pina aby zabić 3 pojazdami przez rozjechanie.Zastanawia mnie obrazek przy tracerze na bfbcs.com,tam jest Garant z bagnetem,czyżby jakaś nowa broń? Edytowane 12 sierpnia 2010 przez Litwin25 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Dziś 2 kuriozalne sytuacje miałem,widze kolesia,jest do mnie tyłem a że chciałem dobić platyne w 1911 to ładuje mu w plecy,wchodzą 3 strzały,kolo się obraca i mnie zabija,druga to rozjechałem typa humvee że aż wszedł mi do środka pojazdu przez maske,oczywiście przeżył.Dobzre że teraz nie musze robić pina aby zabić 3 pojazdami przez rozjechanie.Zastanawia mnie obrazek przy tracerze na bfbcs.com,tam jest Garant z bagnetem,czyżby jakaś nowa broń? wydaje mi sie ze od zawsze tam byla,ale moze dodadza ja w wietnamie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi