Litwin81 1 155 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Nic nie daje,grasz ze złymi 50 levelowcami Cytuj
Rudiok 3 367 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Można się śmiać, ale też czasem wydaje mi się, że pięćdziesiony mają jakiś niezniszczalny armor Walnąłem ostatnio takiego jednego gustavem z jakichś 10 metrów to się ino otrzepał i odpowiedział śmiertelną seryjką Cytuj
hivonzooo 12 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Nie ma to żadnego związku, po prostu kolesie z 50 rangą są bardziej cwani. Choć i to nie jest regułą - nieraz wsadziło się kosę między żeberka takiego Generała. Lepiej byś zrobił inwestując w lepszego neta Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Lepszego neta? A co ma piernik do wiatraka? Ja mam 4mb i czasem tez widze takie kosmiczne akcje, hehe ;P Musze chyba znalezc jakas ekipe do pogrania bo ostatnio trafiam na 3 osobowe teamy snajperow do ktorych dolacza mnie gierka. To co dzisiaj przezylem na Valdez to masakra. Atakujemy a najblizszy respawn na druzynie wczesniej niz domyslna baza Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Mają chyba jakiś ukryty armor, bo trzepiąc dzień w dzień M249 mniej więcej wiedziałem ile trzeba trafiać wroga, żeby go ubić (nie licząc przypadkowych hs, które przy medyku są częste ), i mimo że gość czasami stał nieruchomo, to musiał oberwać więcej razy. Sądzę, że gra nalicza jakiś dodatni modyfikator do życia, jak się jest 50 lvl-em . W pewnym sensie byłoby to logiczne, co by byle noob nie ubijał tak łatwo generała, nawet jeśli generał ma gorszy dzień Anyway, zauważyliście ostatnio że serwery się nieco wyludniły, czy tylko ja tak mam? Bo kurczę, zawsze wieczorem w cholerę ludzi, po 12 w drużynach, a teraz taka lipa jest... Cytuj
Rudiok 3 367 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Faktycznie, mniej osób, czasem nawet do 4 na 4 w Rushu można dobić Ale w ciągu kilku ostatnich dni gra mi się zwiesiła kilka razy (tylko reset konsoli pomaga na to) i jakoś tak mi się odechciewa miejsami jej włączać... Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Sezon ogórkowy.. ja BFBC2 nie włączałem od miesiąca zresztą innych gier tez.. obecnie dzień w dzień rower i 50km+ Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 (edytowane) BoryzPL chyba dalej niż domyślna baza,bo jakby wcześniej to byś był bliżej nowej bazy do atakowania Ja widocznie nie należe do ekipa "heavy armor",albo sobie z tego sprawy nie zdaje.Czesto to może być spowodowane tym że są jakieś zwisy w meczu.Podzielam,ja też teraz częściej biegam i siłka,do tego grzybobrania niż granie,w końcu to są wakacje(wczoraj znalazłem pięknego borowika,miał 20 cm ) Edytowane 16 sierpnia 2010 przez Litwin25 Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 To w końcu opłaca się zakupić teraz tą grę, czy czekać na nową edycje za pewnie 200 zł. Jeszcze jej nie kupiłeś? Natychmiast do sklepu;) Tak zeszło wolałem grać w killzone 2 i MAG'a:D Tylko czy kupić teraz za cene poniżej 100 zł i dodatki osobno kupić czyt czekać na nową już z dodatkami. ps. ta gra jest wersji PL. 2 września będzie już dostępny BF:BC2 Ultimate Edition http://www.thesixthaxis.com/2010/08/16/bfbc2-ultimate-edition-on-the-way/ 1 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Nie ma to żadnego związku, po prostu kolesie z 50 rangą są bardziej cwani. Choć i to nie jest regułą - nieraz wsadziło się kosę między żeberka takiego Generała. Lepiej byś zrobił inwestując w lepszego neta ta moja 50 co wytrzymala wybuch c4 akurat grala jak lama co do neta to chyba ONI niech sobie zalatwia cos lepszego bo mnie krew zalewa jak ja juz jestem na poddaszu budynku i dostaje kulke. I sie okazuje ze zabil mnie gosc ktory stoi tam gdzie ja bylem 5-10 sekund temu ale dzieki temu ze ma laga to mnie zabil ? jakim cudem,? Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Wy to jednak chyba pechowcy jesteście: ja gram gram i gram i faktycznie zwiechy konsoli są, ale żeby 50lvl był wytrzymały? żeby jakieś mega lagi były? pod względem komfortu rozgrywki jestem na drugim końcu co szpic: mam neo1mb po wifi i śmiga bez problemów. ilekroć dostaję po (pipi)e, to wynika to z tego, że gram słabo albo przeciwnik świetnie (i moje kozacki uber umiejętności biegania tyłem na rękach nie pomagają). zazdroszczę Wam sezonu ogórkowego...eh ja dzień w dzień w pracy :confused: Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 http://www.ps3site.pl/nowa-edycja-battlefield-bad-company-2-warto/51108/#respond nowa edycja... czyt. to samo co bylo tylko nie placisz za klucze do dlc ;] Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 http://www.ps3site.p.../51108/#respond nowa edycja... czyt. to samo co bylo tylko nie placisz za klucze do dlc ;] 2 posty wyżej dałem to samo 1 Cytuj
Gość Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 ma ktoś z was Battlefield 2142 chce sobie zwiekszyc range Weterana w Bad company 2 wystarczy ze zagralibyscie w online dowolną plansze z nowego konta i podali mi adres @ założenia konta ? Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 A mnie nie lubią Recon'i ,a ja tylko strzelam do nich z G-man'a. Banda zwierzaczków docenia to co robie ,ale przyczajone krzaki nie. Dlaczego tak jest ? Cytuj
hivonzooo 12 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Strzelasz z czego? Wnioskując z Twojej sygny, to pewnie z Gustava. Boże, i to jeszcze masz nabite z niego najwięcej killi... jak można w takiej grze biegać z wyrzutnią rakiet w łapie? To nie Unreal Tournament panowie. 1 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 16 sierpnia 2010 Opublikowano 16 sierpnia 2010 (edytowane) Strzelasz z czego? Wnioskując z Twojej sygny, to pewnie z Gustava. Boże, i to jeszcze masz nabite z niego najwięcej killi... jak można w takiej grze biegać z wyrzutnią rakiet w łapie? To nie Unreal Tournament panowie. gra jak chce wez sie przestan tu wypowiadac bo to szkoda czytac twoje posty robisz z siebie pro a wcale nim nie jestes, 20k killi ze snajperki i kto tu lami ?siedzisz pewnie w kszolach z 12x zoom i zadowolony i ty mowisz ludzia jak grac? Edytowane 16 sierpnia 2010 przez zaq123456 1 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Może grać na red docie lub 4 krotnym zoomie,co nie zmienia faktu,że dużo osób sobie radzie z gustavem zbyt dobrze w tej grze Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 DICE obiecuje coś wielkiego na Gamescom: http://www.vg247.com/2010/08/17/dice-promising-something-great-for-gamescom/ Ciekawe czy to będzie związane z nowym Battlefieldem ;] 1 Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 (edytowane) hivonzooo nie zgodzę się z tobą to jest UT ponieważ widziałem latających ludzi więc coś jest na rzeczy, a G-man to taka moja snajperka. Zresztą używanie c4 przy 70 ticket'ach jest bardziej wkurzające i bynajmniej nie na miejscu. BTW. Oby Vietnam był tani. Edytowane 17 sierpnia 2010 przez Szalona Małpka Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Może grać na red docie lub 4 krotnym zoomie,co nie zmienia faktu,że dużo osób sobie radzie z gustavem zbyt dobrze w tej grze gustav niestety lata zbyt po sznurku,moze jakis update wyjdzie i poprawi noz,gustava i wiele innych. Co do wielkiej zapowiedzi Dice licze na ME 2 Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 To będzie chyba Mirror's Edge. Czy wiadomo już coś na temat dodatku Vietnam? Czy będzie na płycie, czy będzie wymagał BC2 itp.? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 (edytowane) To będzie chyba Mirror's Edge. Czy wiadomo już coś na temat dodatku Vietnam? Czy będzie na płycie, czy będzie wymagał BC2 itp.? vietnam przez psn wymaga bc 2 i zakladam ze mniej niz 10 euro kosztowac nie bedzie. Po prawie 2 latach od premiery ME mogli by zapowiedziec 2 czesc P.s kto zna tytul piosenki z trailera wietnamu? Ps2 Dzieki Fal Edytowane 17 sierpnia 2010 przez zaq123456 Cytuj
fal 0 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 (edytowane) Fortunate Son by Creedence Clearwater Revival Edytowane 17 sierpnia 2010 przez fal Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi