Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strzelasz z czego? Wnioskując z Twojej sygny, to pewnie z Gustava. Boże, i to jeszcze masz nabite z niego najwięcej killi... jak można w takiej grze biegać z wyrzutnią rakiet w łapie? To nie Unreal Tournament panowie.

gra jak chce wez sie przestan tu wypowiadac bo to szkoda czytac twoje posty robisz z siebie pro a wcale nim nie jestes, 20k killi ze snajperki i kto tu lami ?siedzisz pewnie w kszolach z 12x zoom i zadowolony i ty mowisz ludzia jak grac?

Kolega Litwin dobrze napisał, jest jeszcze coś takiego jak Red Dot czy luneta x4 ;)

Opublikowano (edytowane)

ja wczoraj miałem doskonały przykład fenomenu BF:BC2.

Nie było już miejsca w ekipie (pozdro Panowie), więc jak dałem join to wrzuciło mnie do drużyny przeciwnej. postanowiłem poprowadzić moją drużynę randomów przeciwko zgranej ekipie Polaków (pozdro Panowie)

i powiem tak: nie ma szans <_< prosty przykład, po którym widać, że członkowie drużyny przeciwnej ze sobą rozmawiają: zabijam jednego, przeładowuję, wychylam się za róg i już w podskokach leci na mnie trzech pozostałych... gdyby nie C4 z helikoptera to byśmy nawet pierwszych stacji nie przechodzili.

naprawdę widać siłę w komunikacji ! :thumbsup:

Edytowane przez waldusthecyc
Opublikowano (edytowane)

nawet nie rozumiem jak to jest możliwe .... 20000 pkt. To nawet C4 nie daje takich akcji. co Wyście tam wyrabiali?

PS. Ja bym się cieszył z ostatniej pozycji: prawie 4k pkt za rundę mi odpowiada :rolleyes:

Edytowane przez waldusthecyc
Opublikowano (edytowane)

tak sie nie chwaląc ale a z moi klanem TNT w dupe to nieźle dostawali w ostatnim meczu hehe :whistling:

w końcu najlepszy klan w Polsce w bc2 do czegoś zobowiązuje :)

Edytowane przez Merson
Opublikowano

Nie, ale doszło do nich większość "kozaków", którzy co jak co ale potrafią grać. Mam tam tez kilku znajomych ;)

Michał, również brałem udział w tym meczu, ale wyszedłem gdy miałem 10,000 punktów. Byłem za samym DJ'em, więc jak bym został do końca to miałbym z 20000 :P

Opublikowano (edytowane)

były takie zamierzenia, ale w końcu nie odbył się żaden turniej w bc2 między polskimi klanami, graliśmy ze wszystkimi które były zainteresowane meczem z nami np. PBC, DPL, Mafią i jeszcze tam jakieś, wszystkie wygrane + 3 miejsce na CG wśród europejskich klanów :)

jeżeli znacie jakieś klany które są zainteresowane grą z nami to prosze pisać :thumbsup:

Edytowane przez Merson
Opublikowano

zagraj przeciwko Mafi :D :D

gralem przeciwko nim tzn erix+jeszcze jeden drugi i widac bylo ze jak nie maja calej ekipy i nie dominuja to (pipi)a graja ;) Padali jak muchy i nie potrafili na calej mapie (atacamie jako atakujacy) do 2k pkt dobic

Opublikowano (edytowane)

zagraj przeciwko Mafi :D :D

dsc00435o.jpg

Ja pie$#ole jaki chory wynik. 24 tys punktow, i to bez bonusow (z bonusami pewnie 50 tys). Na pewno cala ekipa gra pod MAFIE_PL_DJ (w koncu musi scigac kolesia ktory zjamuje pierwsze miejsce:)). Ale i tak duzy szacun. Czy mozna zdobyc 15 tys. grajac z randomami? :)

Moj rekord w jednym meczu to lekko ponad 6 tys. Ale ja sie dwoilem, i troilem... Ponad 10 pojazdow wtedy zniszczylem, k/d 40-19, i wiele pinesek. A ten mi wyskakuje z 24 tys.

PS. Michal, jak wy plodzicie te punkty? Jak zdobyc co najmniej w 1 rundzie 10 tys. :)

Edytowane przez walek
Opublikowano

stąd właśnie pytam, co trzeba robić żeby mieć 24k pktów.... kiedyś też grałem mecz do wczesnych godzi rannych z danielskii i razem mieliśmy po 6k punktów, ale to dlatego że graliśmy 3vs3 więc mieliśmy baaaaaaardzo dużo killi (75 ticketów na 3 ch typach zrobić to łatwo policzyć )

Opublikowano

chyba w conquest'cie można zdobyć tyle punktów, tam po patchu jest od zayebania ticketów, więc chyba grając w ten tryb, dawno nie grałem więc nie wiem do końca :P

Opublikowano

chyba w conquest'cie można zdobyć tyle punktów, tam po patchu jest od zayebania ticketów, więc chyba grając w ten tryb, dawno nie grałem więc nie wiem do końca :P

ale screen pochodzi z RUSHa chyba... (drużyny są Attackers i Defenders, chyba, że tak się zawsze pojawia a ja nie zobaczyłem)

a TNT jest chyba 6. z tego co się orientuję na CG :turned: ale tak czy tak mega gratulacje !!!! W ogóle widzę, że sporo klanów z Polski gra :thumbsup:

obaczta:

BFBC2 : Clan Ladder

Opublikowano

Ja mam ponad 100 h na liczniku, i zagralem w Conquest chyba 3 mecze. :).... Trza sie wziasc za ten tryb, koniecznie :)

Naprawde jest tak latwo w Conquescie? >>>>

(k/d 38-3)
Opublikowano

(k/d 38-3)

eee nieprawda. trafił koleś na swój dzień i na słabszych w drużynie przeciwnej. ja gram conquesta teraz cały czas, żeby dobić insygnię za base capture i faktycznie bywa nieźle, ale to nie standard. choć ja tam bogiem nie jestem więc ciężko orzec.

Opublikowano

waldus@ na 6 miejscu juz? a nawet nie wiedziałem, pewnie przez to ze nie gralismy w ostatnim czasie tyle meczów co inni i troche expa przepadło :) no i pozatym nie było ponad połowy podstawowego składu w czasie wakacji więc były tam z 2 porażki ze średniakami sie przydarzyły, ale co się będę tłumaczył, po wakacjach trzeba się wsiąść do roboty :)

Opublikowano

Ludziom skille i weapony (a czasami i staty) wyzerowało, ahaha. Widok jak wszyscy z tymi pierwszymi broniami biegają, bezcenne :D Vintówka roxx.

Opublikowano

Czarny sen nolajfa - wyzerowanie statów ;)

Z właściwej beczki: czy też tak macie, że jedzie 2/3/4 gości w czołgu, czołg wjeżdża na minę / jest rozwalony przez C4 / ostrzelany z Gustava, czołg sypie się w drobny mak a zabitych 0? Któryś raz mi się tak zdarza, na początku myślałem, że to może taki realizm i może C4 zamókł albo miny niewybuchy, ale bez przesady ;)

Opublikowano

Ja mam ponad 100 h na liczniku, i zagralem w Conquest chyba 3 mecze. :).... Trza sie wziasc za ten tryb, koniecznie :)

(k/d 38-3)

Przecież te filmiki są robione tylko pod publiczkę. Tacy kolesie grają zawsze przeciwko jakimś totalnym noobom, aby tylko się pokazać. Tak naprawdę, gdyby zagrał przeciwko jakiejś ogarniętej drużynie, to miałby k/d 3-38.

• Minusik 1
Opublikowano

To jest jego wina że trafił na takiego serwa z noobami? Ma specjalnie szukać jakiegoś innego gdzie są jacyś madafaka z ratio 2.00 żeby udowodnić jaki on jest super? Bez przesady hivonzooo...

Opublikowano (edytowane)

Cóż, jego statystkyki wcale nie wskazują na to, że jest cieniasem, widać cały czas zmienia serwery żeby znaleźć ten odpowiedni.

Ktoś wspominał coś o minach. Ja mam często tak, że dostaję uszkodzenia, albo kille z min których nie rozłożyłem. Nie wiem czy te miny można jakoś "przejąć" tak jak apteczki i pudełka z amunicją...

Edytowane przez Diverso
Opublikowano

oni mieli po 20k pkt a obroncy pewnie staty po 1-100.

siedzili mordowali obroncow az im zostalo 10 ticketow wtedy bum mcom i robimy rzeznie na nastepnej mapie ;)

moj rekord 15k pkt medykiem bez zabicia ani jednej osoby. Tylko z apteczek + reanimacja