Pupcio 18 420 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Opublikowano 18 sierpnia 2010 to ja pamiętam taką akcję, całą drużyną w conquescie rzuciłem amunicję 10k pkt a potem ktoś walnął z gustava i już za dużo nie pamiętam 1 Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Cóż, jego statystkyki wcale nie wskazują na to, że jest cieniasem, widać cały czas zmienia serwery żeby znaleźć ten odpowiedni. Ktoś wspominał coś o minach. Ja mam często tak, że dostaję uszkodzenia, albo kille z min których nie rozłożyłem. Nie wiem czy te miny można jakoś "przejąć" tak jak apteczki i pudełka z amunicją... co masz na myśli przez "przejęcie"? ja po prostu podbiegam do skrzynki z amunicją wroga i samo się wszystko uzupełnia... a coś więcej można zrobić? BTW z jedną rzeczą hivonzoo ma rację - jakoś filmów z klanówek na YT nie widać heheh. a tam statsy na łeb na szyję lecą. ps. nadal jestem pod wrażeniem statsów mafii - takie 5 rund + dodatkowe punkty i level wyżej... Cytuj
Diverso 0 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Opublikowano 18 sierpnia 2010 (edytowane) Chodzi mi o to, że wroga apteczka albo amunicja nie zaznacza Ci się i nie masz ikonki krzyżyka itp. A jeśli nie ma nikogo w pobliżu i podejdziesz to ikonka pojawia się, a zapasy uzupełniają. Edytowane 18 sierpnia 2010 przez Diverso Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Opublikowano 18 sierpnia 2010 no ja pier...... ZNOWU wywaliło mnie z gry i ZNOWU straciłem wszystkie wywalczone dzisiaj punkty i levele. Nosz wpizdu co to ma znaczyć!!!!!! co za szajs! Cytuj
Gość Opublikowano 18 sierpnia 2010 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Mi kiedyś statsy wyzerowało ale jak włączyłem gierke od nowa było wszystko jak powinno. Tak w ogóle to ma ktoś z was tak że jak wchodzicie w scoreboards to macie range 1? Bo ja tak mam w trakcie gry chyba zawsze lub dosyć często. A po meczu z tego co pamietam już ten właściwy stopień. Za cholere nie wiem czemu tak się dzieje Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Też to mam. Od samego początku jak gram tak jest. Żaden patch jeszcze tego nie naprawił. Cytuj
walek 96 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 no ja pier...... ZNOWU wywaliło mnie z gry i ZNOWU straciłem wszystkie wywalczone dzisiaj punkty i levele. Nosz wpizdu co to ma znaczyć!!!!!! co za szajs! Dzisaj to jakies zonki mialem nieprawdodobne. Mialem to co kolega powyzej, potem assault'em nieskonczona ilosc C4 ( ale nie moglem ich zdetonowac), i dwie zwiechy konsoli. Nie wiecie co sie stalo z hiszpanskim graczem o ksywie GaKeIr ( gra/l na Xbox360)? W global leaderboard prowadzil z 22 mln. pkt, czyzby BAN za cheaterstwo? A tak w ogole ci co graja na Xbox'ach, i zajmuja czolowe lokaty podejrzani sa- te ich kosmiczne ratio 4.0- 5.0. <_< Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Wlasnie zaczynam przygode z bc2 wrazenia poczatkowe bardzo pozytywne (przypomnialy mi sie rozgrywki w americas army) czuje ze dlugo posiedze w multi. Jak robicie jakies ustawki, to chetnie sie wieczorami dolacze. W weekendy moge pociupac dluzej ^_^ Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 A tak w ogole ci co graja na Xbox'ach, i zajmuja czolowe lokaty podejrzani sa- te ich kosmiczne ratio 4.0- 5.0. <_< na PS3 też tacy są. z resztą już gadaliśmy też tutaj o tym - koleś gra TYLKO na jednej mapie i TYLKO LATA Apachem. Jak się skończy runda, wychodzi i gra jeszcze raz. i jeszcze raz.... tylko czy to ma sens? Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 (edytowane) Jeżeli lubi owe latadełko i owy teren to tak ,ale mnie nie słuchajcie gdyż wogóle się nie znam. Edytowane 19 sierpnia 2010 przez Szalona Małpka Cytuj
hivonzooo 12 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Z ciekawości sprawdziłem kolesia, który jest 1 na świecie. On przy niektórych broniach nie ma nawet złotej gwiazdki, nie mówiąc już o platynach. Koleś siedzi po prostu w pojazdach, nic więcej. Gdyby tak miał się zmierzyć na jakiejś mapie bez pojazdów (a'la Arica w CQ lub Nelson Bay na Rush) to by, krótko mówiąc, kupę zrobił. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Ale ile można"campić" w heli,to się staje nudne. Cytuj
Diverso 0 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 To złote gwiazdki przy broniach są wyznacznikiem skilla? Ja biegam z tym czym najlepiej mi się strzela. Zresztą, każdy gra tak jak lubi (1000 razy poruszane). Może na mapie bez czołgów zrobiłby kupę, ale gdyby okazało się 1 vs 1 w człogu to Ty/Ja/Inni zrobiliby kupę. Cytuj
walek 96 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Ktos tutaj wspominal o ticket'ach. Czy to jest ilosc respownow przypadajaca na zespol? Mozna to sprawdzic podczas meczu? Czy tickety maja tylko attackers, a defensorzy nieograniczona ilosc? A moze atakujacy w rushu maja 8-10 min na zdobycie pierwszej sekcji m-com'ow? jak to funkcjonuje?... Sorry za noobowskie pytania. Ps. Za chooja nie moge zestrzelic pilota heli (w locie oczywiscie). Najbardziej hardcoro'owa rzecz w BFBC2. Jakies rady? Cytuj
mersi 804 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Mówisz o Rush? Bo w tym trybie defensorzy nie mają ticketsów i mogą bronić aż do wyczerpania biletów przez atackerów. Pilota najlepiej zestrzelić z M95 jak leci np. po prostej linii lub na tyle wolno że możesz przymierzyć i strzelić. Najłatwiej zestrzelić pilota w Blackohowku. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Można i z Saiga i z M24,najlepiej w boczne okno jak leci bokiem,ustaw snajperke ciut wyżej niż heli,z 5 metrów przed nim celuj i lufa,można też zestrzelić czołowo jak leci i operatora guna,ale ja wole tak jak opisałem,obowiązkowo magnum ammo i tryb HC. Cytuj
hivonzooo 12 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 (edytowane) To złote gwiazdki przy broniach są wyznacznikiem skilla? Ja biegam z tym czym najlepiej mi się strzela. Zresztą, każdy gra tak jak lubi (1000 razy poruszane). Może na mapie bez czołgów zrobiłby kupę, ale gdyby okazało się 1 vs 1 w człogu to Ty/Ja/Inni zrobiliby kupę. Chyba nie rozumiesz o co mi chodzi... koleś śmierdzi, bo nie ma wszędzie platyn. A zauważ, że zdecydowana większość czołowych graczy dorobiła się swoich miejsc, wbijając właśnie platyny. Edytowane 19 sierpnia 2010 przez hivonzooo Cytuj
Rudiok 3 367 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Ja p...dole, panowie, idźcie sobie porównywać długości penisów gdzie indziej Z właściwej beczki bo chyba jeszcze nie było: - Squad DM na Panama Canal i Squad Rush na Laguna Presa. Ogólnie bez rewelacji. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Niech dadzą mapki z BC i BF1943 to będzie czad szczególnie to drugie,gdyby wpadła Iwo Jima lub Guadalcanal<marzy> Cytuj
szawello 7 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 sluchajcie mam pytanie jak zrobie screenshota w bf2 to gdzie on sie zapisuje bo nie moge nigdzie znalezc Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 A czym się robi ? nawet nie wiedziałem że taka opcja jest. Sprawdź xmb -> obrazy Cytuj
szawello 7 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 naciskasz selecy a potem start ale nie jednoczesnie. na konsoli ich nie ma bo sprawdzalem gdyby byly to bym sie nie pytal Cytuj
Rudiok 3 367 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Zgodnie z instrukcją zdjęcia "powinny" zapisywać się na serwer EA i być dostępne z poziomu strony internetowej BC2, w praktyce niestety nic z tego. A szkoda, tyle fajnych shotów porobiłem Cytuj
szawello 7 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 ja i inni ludzie w klanie zrobilismy sobie wczoraj pamiatkowa fote i chcielibysmy ja dostac szkoda ze nic z tego ;/ Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Pytanko: czy wszystkie snajperki w tej grze są takie choojowe, czy tylko ta pierwsza/podstawowa? W fps'ach jestem przyzwyczajony, że po strzale ze snajperki (oczywiście kiedy nie chybię celu) jest jeden strzał-jeden trup. A tu, o ile nie strzelę w głowę, to w korpus co najmniej dwa strzały musiałem oddać, wtf? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi