Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie nie wiedziałem dlaczego czasami pocisk z Gustava sam sie naprowadza a czasami leci w pole,teraz już wiem ze musze czekać na odległość :P Wczoraj zestrzeliłem apacza 1 pociskiem z czołgu :P szkoda ze nie am możliwości nagrywania filmików,w BF1943 udało mi się czołgiem zestrzelić startujący samolot(był już w powietrzu),głupie jest tylko to że pilot się uratował wyskokiem,przecież centralne trafienie z czołgu powinno rozerwać maszyne na strzępy.Do tego tak mi uciekł(pilot-snajper)że znaleźć chama nie mogłem.

Opublikowano

No może i Gucek nie jest silniejszy, ale jak trzymasz w dłoni tą tłustą, wielką rurę to niemal czuć moc ;)RPG takie smukłe, trochę dziewczęce ^_^

miszczu! dobry komentarz zamykający dyskusję co jest lepsze :potter:

co do C4. Jak kieruję czołgiem i widzę, że ktoś biegnie to nie bawię się w cofanie, uciekanie. Wysiada, headshot i wsiadam z powrotem. W 99% przypadków przeciwnik jest tak podjarany, że mnie wysadzi, że biegnąc do mnie ma już C4 w ręce więc jak do niego strzelam do nawet nie ma jak odpowiedzieć :teehee:

wymyśliłem sobie po jednej platynie dla każdej specjalności - wiadomo najgorzej będzie z inżynierem....

Opublikowano

bo malo kto wybiera armor :( Wiekszosc alterate fire.

Ps dostajecie ACe pin?

Od dluzszego czasu mimo tego ze bywam 1 w druzynie to nie dostaje tego pinu

zauwazylem tez dzis na hc Rpg+tracer na (pipi)e czolgu = KO

czolgi padaly od 1 strzalu

Opublikowano

bo malo kto wybiera armor :( Wiekszosc alterate fire.

Ps dostajecie ACe pin?

Od dluzszego czasu mimo tego ze bywam 1 w druzynie to nie dostaje tego pinu

zauwazylem tez dzis na hc Rpg+tracer na (pipi)e czolgu = KO

czolgi padaly od 1 strzalu

Zapewne w przeciwnej drużynie miał ktoś więcej punktów.

Opublikowano (edytowane)

No może i Gucek nie jest silniejszy, ale jak trzymasz w dłoni tą tłustą, wielką rurę to niemal czuć moc ;)RPG takie smukłe, trochę dziewczęce ^_^

Ani gacek ani RPG nie dorownoja AT4. Jesli strzelisz w tyl czolgu, z explosive upgrade, to AT4 zabiera 80%. Przod znacznie mocniejszy. Spojrzcie sobie zreszta na ponizszy filmik z testu trzech wyrzutni rakiet (od 1:40 min)

Poza tym obejrzyjcie sobie filmiki z tej serii. Ludzie potwierdzaja lub obalaja mity BFBC2 :)

Ciekawe rowniez jest to, ze sniperka jest w stanie zdjac jedna kula piec "glowek". :)

co do C4. Jak kieruję czołgiem i widzę, że ktoś biegnie to nie bawię się w cofanie, uciekanie. Wysiada, headshot i wsiadam z powrotem. W 99% przypadków przeciwnik jest tak podjarany, że mnie wysadzi, że biegnąc do mnie ma już C4 w ręce więc jak do niego strzelam do nawet nie ma jak odpowiedzieć :teehee:

Do niedawna tez tak robilem. Teraz cwaniaki czekaja (ja tez) az wysiadziesz z pojazdu, i natychmiast ci go zabieraja. A ty nie masz C4, i jest lipa. :)

Ps. Wczoraj heli na Valparaiso wyladowalo nieszczesliwie na mojej minie. 4 nieszczesnikow zaliczylo zgon, a ja dostalem ponad 500 pkt. :dance:

Edytowane przez walek
Opublikowano

rozwalilem stolek dzis bo mnie krew zalala :(

najpierw jakis gosc biegal po naszej bazie i nikt nie mogl go zabic(mial jakies pole silowe czy ki (pipi)) potem mialem przed twarza niewidzialna sciane i moje pociski nie ranily nikogo( naloty zabijaly) a na koniec bawilem sie z m25. Za kazdym razem celowalem min metr od goscia i w 3/4 przypadków goscie gineli.

Nie wiem jak oni maja te hitboxy zrobione :D

Opublikowano

Ja nie wiem jakie Ty masz łącze, że co chwilę narzekasz na grę. Owszem, gra posiada błędy, ale da się grać.

neta mam dobrego, mnie poprostu przesladuje pech ;]

dzisiaj az podlaczylem mikrofon aby (pipi)c ludzi.

1 gra -> staty 0-10 , 10 razy zabity przez swoich na respie.

2 gra -> arica. obronca 1 baza. wzgórza zajete przez snajperów. Staty 0-20 ( przy takich wyszedlem) u nas najlepszy gracz ma 150pkt. U nich najgorszy ponad 2 tysiace.

3 gra -> wreszcie normalna ekipa wyrownana gra ale po 5 minutach crash, wywalilo wszystkich ;]

Opublikowano

Nie wiecz czy grasz przez kabel czy przez wireless'a szpic. W drugim przypadku cos moze blokowac sygnal. Ja kiedys mialem problem z polaczeniem, bo konsola lezala na wysokosci mojego materaca. Sygnal przechodzil przez 1.5 lub 2 metrowa warstwe sprezyn (sygnal spadal o polowe, i czesto wrzucalo mnie z serwerow).

Trailer ultimated edition of Battlefield Bad Company2

http://www.gametrailers.com/video/ultimate-edition-battlefield-bad/703792

Jeden cytat mi sie strasznie spodobal. "BATTLEFIELD: BAD COMPANY 2 IS A BETTER GAME THAN CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 2". Kazde branzowe pismo powinno przez rok drukowac ten cytat na swoje okladce. Gracze musza poznac prawde! The truth is out there (to znaczy w BFBC2) :thumbsup:

Opublikowano

Jedną ciekawą rzecz zauważyłem grając M14. Ta broń ma siłę :) Zabici nią przeciwnicy latają jakby oberwali granatem ;) Zabawnie to wygląda, jak trafiony i zabity gość leci gdzieś na ścianę, odbija się od niej jak szmaciana lalka ;) Tylko, że do tej broni mam chwile dobre i chwile słabości, czasami jadę z tym koksem i czy blisko czy daleko, goście nie zdążą mnie zabić nim oberwią dwie kulki, lub headshot'a. Czasami zaś gość biegnie przede mną, a ja potrafię obstrzelać go dookoła. Broń ma jedną wadę - przyłożenie do muszki trwa tyle co do 4x scope, co jest dziwne. Taki red dot to pyk i już, a tu najgorzej jest właśnie z czekaniem ;) No ale ta broń ma siłę i zasięg snajperki, więc podoba mi się ;)