Sam100 0 Opublikowano 13 września 2010 Opublikowano 13 września 2010 Merson ja teraz też rozwalam typków z 50lvl tylko nie tych z shotgununem. Tych to tylko jak w plery pojedziesz to masz szansę ubić. Ja rozumiem, że każdy wyrabia sobie skilla ale do jasnej cholery shotgun to broń do walki na małych odległościach a nie cholerny karabin snajperski ! Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 13 września 2010 Opublikowano 13 września 2010 Tyle osób narzeka (bugi, niezniszczalne pięćdziesiątki, wyzerowane statystyki, snajperski szotgun, lagi, C4 na skrzyniach, gumowy nóż), a każdy w to gra :] Gram i ja, bo to najlepsze multi jakie do tej pory wyszło :] Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 września 2010 Opublikowano 13 września 2010 E tam,to chyba można zrzucić na garb mniejszego levela,bo ja czasami mam tasiemnce że kolo mnie zabija 5 razy pod rząd i zawsze na niego wpadam,ale 50 lvl po prostu gra na tyle długo ze wie jak się poruszać,często ogląda się za siebie ale w gruncie rzeczy łatwo go zabić. Cytuj
hivonzooo 12 Opublikowano 13 września 2010 Opublikowano 13 września 2010 (edytowane) No i dlatego nie gra się Rusha - zbyt dużo kamperów, a skrzynki można zbyt łatwo rozwalić. Bugów na CQ nie ma. Bo niby jakie? Przejęcie flagi z drugiego końca mapy? Panowie, ja jeśli widzę że są lagi, po prostu zmieniam tryb. W BC1 było tak, że jeśli w Rushu są lagi, to CQ chodził czyściutko, jak i na odwrót. W BC2 ten sposób też by spełnił swoją rolę, jeśli narzekacie na bugi i lagi też zmieńcie tryb i tyle. Pozdrawiam. Edytowane 13 września 2010 przez hivonzooo Cytuj
walek 96 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 (edytowane) 7 min. gameplay z Tgs, BFBC 2 Vietnam http://tgs.gamespot.com/video/6275964/ Koles mowi brand-new experience of Bfbc2, ale ja tu widze stary Bfbc2 w klimatach wojny wietnamskiej. Mam nadzieje ze nie bedzie takich "ulatwiaczy" jak red dot czy 4x zoom. Dostepne beda 4 mapy. Ciekawe jak po wietnamski brzmi give me ammo lub granata poszla? Edytowane 16 września 2010 przez walek Cytuj
Rudiok 3 370 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Prezentowana mapa graficznie wygląda bardzo ładnie wg mnie - piach, dżungla, mokradła. Ale póki co, poza nowymi mapami i innym designem postaci oraz broni (tzn. innymi odpowiednikami z epoki) nie widać wiele zmian. Liczyłem na jakieś dodatkowe specjalizacje dla klas, może coś jeszcze wymyślą w tym temacie do premiery... Cytuj
Gość szpic Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 wraca genialna strzykawka Jak w ET! Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Coś czuje że AK47 to będzie moja podstawowa broń tam Wczoraj pobiłem rekord w kosach,w jednym meczu wpadło mi 11 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Mój rekord to 12 w tym 4 kosy na jednym kolesiu było by więcej ale wyszedł z gry Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 kurde fajnie to wyglada , zaluje ze mam chionska wersje i pewnie dlc mi nie pojdzie Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 (edytowane) BC2 Ultimate Edition od dzisiaj w sprzedaży: http://www.ppe.pl/ne...od_dzisiaj.html E: No media ma czasami gry 2 dni wcześniej, ale w notce i tak jest napisane, że dopiero od dzisiaj Edytowane 16 września 2010 przez sprite Cytuj
Gość szpic Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 spoko ja juz 2 dni temu to mialem w reku w MM Cytuj
walek 96 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Kolejny klimatyczny trailer BFBC2 Vietnam. Uwielbiam te kawalki rockowe z latch 60 http://www.gametrailers.com/video/tgs-10-battlefield-bad/704534 Szkoda ze nie bedzie singla. Cytuj
Vril_Dox 152 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 No i dlatego nie gra się Rusha - zbyt dużo kamperów, a skrzynki można zbyt łatwo rozwalić. Bugów na CQ nie ma. Bo niby jakie? Przejęcie flagi z drugiego końca mapy? Panowie, ja jeśli widzę że są lagi, po prostu zmieniam tryb. W BC1 było tak, że jeśli w Rushu są lagi, to CQ chodził czyściutko, jak i na odwrót. W BC2 ten sposób też by spełnił swoją rolę, jeśli narzekacie na bugi i lagi też zmieńcie tryb i tyle. Pozdrawiam. No tak, zbyt dużo kamperów i jeszcze jeden w twojej osobie to by była już przesada. Wystarczy spojrzec na twoje statsy i te 2,4 miliona punktów jako recon. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 No tak, zbyt dużo kamperów i jeszcze jeden w twojej osobie to by była już przesada. Wystarczy spojrzec na twoje statsy i te 2,4 miliona punktów jako recon. musialbys jeszzce wiedziec jakie dodatki uzywa bo np mozliwe ze pomyga z Red Dotem. Wielu spotkalem reconów z red dotami ktorzy siali wiekszy zamet w bazie wroga niz ci wszyscy szturmowcy Cytuj
Vril_Dox 152 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 No tak, zbyt dużo kamperów i jeszcze jeden w twojej osobie to by była już przesada. Wystarczy spojrzec na twoje statsy i te 2,4 miliona punktów jako recon. musialbys jeszzce wiedziec jakie dodatki uzywa bo np mozliwe ze pomyga z Red Dotem. Wielu spotkalem reconów z red dotami ktorzy siali wiekszy zamet w bazie wroga niz ci wszyscy szturmowcy Nie mówie że tak nie jest że lata z kolimatorem. Możliwe. hivionzo, wypowiedz się jak to jest u ciebie Cytuj
walek 96 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Ee tam gadacie! najwazniejszy w BFBc2 jest skill, powtarzam jeszcze raz skill. Ani MafiaPl, a ni hivonzoo, czy ty szpic nie macie takiego skilla jak (skill level: 552) Ciekawe czy w Vietnam tez trzeba bedzie dobijac sie do 50 lvl. A mi tak daleko do 50 lvl w normalnym BFBFC2. A czasu na granie malo. :confused: Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 A czy wiadomo jak będzie wyglądała sprawa z uzbrojeniem w tym dodatku , jakie dokładnie dadzą nowe "zabawki" ? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Ee tam gadacie! najwazniejszy w BFBc2 jest skill, powtarzam jeszcze raz skill. Ani MafiaPl, a ni hivonzoo, czy ty szpic nie macie takiego skilla jak (skill level: 552) 1) nie mam pojecia co to daje i od czego zalezy 2) pewnie dlatego ze mam juz ponad 200 team killi z czego 3/4 przypadkowe ( wysadzanie mcoma, ostrzeliwaywanie obszaru czolgiem, nalot ) Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 akurat bardziej żwawszego recona od hivonzooo nie widziałem nie wiem jak on to robi lata jak szalony ma kupe punktów więc nie pozwole go wyzywać od kamperów a parę meczyków razem rozegraliśmy 1 Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 W dodatku będzie około 15 nowych broni i 6 typów pojazdów - widziano jeepa, czołg i śmigłowiec "Huey" (UH-1 Iroquois). Wszystkie bronie będą dostępne od samego początku dla wszystkich, a w śmigłowcu będzie grać radyjko z klimatyczną muzą z tamtych lat. Pełny artykuł: http://tgs.gamespot.com/story/6276225/battlefield-bad-company-2-vietnam-first-look?tag=top_stories%3Btitle%3B17 ale nie ma tam więcej konkretów Cytuj
fal 0 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Skill lvl zależy od tego kogo zabijasz i przez kogo jesteś zabijany. Jak zabija cię często jakiś low lvl twój skill lvl spada. Cytuj
hivonzooo 12 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 (edytowane) No tak, zbyt dużo kamperów i jeszcze jeden w twojej osobie to by była już przesada.Wystarczy spojrzec na twoje statsy i te 2,4 miliona punktów jako recon.musialbys jeszzce wiedziec jakie dodatki uzywa bo np mozliwe ze pomyga z Red Dotem. Wielu spotkalem reconów z red dotami ktorzy siali wiekszy zamet w bazie wroga niz ci wszyscy szturmowcyNie mówie że tak nie jest że lata z kolimatorem. Możliwe.hivonzooo, wypowiedz się jak to jest u ciebie akurat bardziej żwawszego recona od hivonzooo nie widziałem nie wiem jak on to robi lata jak szalony ma kupe punktów więc nie pozwole go wyzywać od kamperów a parę meczyków razem rozegraliśmy Akurat ja biegam z ACOG'iem x4. Red Dot ma dla mnie zbyt małe przybliżenie, w końcu gram snajperką, i czasami są takie momenty że trzeba kogoś zdjąć z jakiejś górki czy cuś. Pawciokratos powiedział już wszystko (dzięki za wsparcie i pozdrawiam ), jeśli chcesz się przekonać czy kampię, dodaj mnie do znajomków (tylko najpierw wyślij mi wiadomość, bo miejsca już nie mam na liście) i zobaczysz że jednak Reconi są również zabójczy na bliskie dystanse. Gdybym kampił, nie miałbym takiego niskiego K/D ratio i wysokiego W/L, no ale jednak widać że nie wszyscy są na tyle kumaci. Pozdrawiam. Edytowane 16 września 2010 przez hivonzooo Cytuj
Rudiok 3 370 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Ja bardzo polubiłem zestaw recon + shotgun, szczególnie na malych mapach. Mozna działac jako typowy zwiad a nie snajper. Cytuj
Sam100 0 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 (edytowane) Rudiok dodaj do tego zestawu magnum ammo i będziesz działał jak czołg (przy okazji wkur..... mnie niesamowicie jak się spotkamy ) Edytowane 16 września 2010 przez Sam100 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi