Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Featured Replies

Opublikowano

Jeszcze powinna być zaślepka w miejscu szczerbinki, żeby nie było widać przeciwników, wtedy to już uber pro ;)

A tak na serio to czekam z niecierpliwością na Vietnam, trochę ostatnio nie miałem czasu na BC2 a tak to będzie motywacja do odkrywania map i broni :)

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 629,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• beka z tej gry i black opsow. jak sie biegnie w battlfieldzie to tylko tupanie slychac TUP TUP TUP. ta snajperka to jakas porazka. ludzie grajacy w bc2 to noskillowcy ktorzy rekompensuja to sobie mowi

• To z tego że polska społeczność CoD zdążyła się już zorientować że tryby HC sprzyjają słabszym graczom. Widocznie teraz czas na BF community hehe. Co do tej sytuacji którą podałeś to nie jest to żade

• dobre dobre - lubię takich kozaków. Ja też mam reguły, tylko trochę bardziej rygorystyczne: - jak grasz ze mną masz obowiązek dobrze się bawić - wolno kląć i opowiadać historie z życia wzięte - jak

Opublikowano

Jako że nie przepadam za Reconem, tak teraz odkryłem coś co sprawiło że od dwóch dni gram tylko nim. Pośrednio było to VSS, ale potem zmieniłem na SVU... i to jest moja broń! ;) Znaczy się nadal na topie jest M249 (z sentymentu do Delta Force Extreme), ale ogólnie jakby się przyjrzeć SVU to:

- ma moc M14/M1

- ma tłumik

- ma opcję montażu celownika laserowego

- Recon ma kilka fajnych rzeczy

Ponieważ biegam z tą bronią z celownikiem laserowym i jedynie przydałoby się tej broni nieco większy damage. Na czystego przeciwnika w normalnym trybie strzał zabiera 45 % energii, na hardcore zabiera 78 % , i trochę głupio że trzeba wpakować trzy kulki w gościa o pełnym zdrowiu na nornalnym trybie ;) Ogólnie ta broń to taka strzelba, w której nie opłaca się montować niz poza celownikiem laserowym, lub 4x lunetą optyczną ;)

Opublikowano
A ja mam nadzieję że będzie się dało zdjąć lunetę ze snajperek.

Ale po co? :blink:

Ma byc w zastepstwie nowy class skill o nazwie "sokole oko" ? 8)

Nigdy nie próbowałeś? Wiesz jaka frajda pobiegać sobie ze snajperką typo M24 z red-dotem? Jest nie co wolniejsza niż strzelba, ale jak będziesz się wyrabiać z celowaniem na czas z małej odległości (1-10 metrów) to jest dużo skuteczniejsza, nawet od Neosteda-2000 z upgradeami.

Opublikowano

MarekZet, wiesz jak to jest, oni tego nie zrozumieją. Niech dalej biegają z samymi automatami dla noobów.

Opublikowano

MarekZet, wiesz jak to jest, oni tego nie zrozumieją. Niech dalej biegają z samymi automatami dla noobów.

No tak hovonzoo, sproboj sobie pobiegac ze sniperka z zamontowanym red dot, dlugosc twojego zycia nie bedzie dluzsza niz 10 sekund... a sorry zapomnialem, grasz z ziomalami uzbrojonymi w headset'y, rzeczywiscie mozesz grac sanjperka tak jak assault. Ostatnio mialem przyejmnosc grac z polska ekipa zaopatrzona w headsety. I wiesz co? Moglem miedzy sekcjami (tryb rush) pic piwo i zjesc sobie obiad, a i tak wygralbym mecz i mialbym duzo punktow. Jak jestes randomem i grasz ze snajperka z red dot, to niczym nie roznisz sie od samobojcy, ktory okupuje ostanie miejsce. Zagraj sobie jako random, zobaczysz co to jest Hardcore! Poza tym w trybie rush bys nie istnial z ta sniperka z red dot; tylko conquest na arice harbor (tudziez inych malych mapach i trybach jak deatmach) pozwala ci siac zgrozenie reckonem. I prosze cie hivonzoo, nie wkurzaj mnie takimi tekstami jak noob z auttomatem... Obiecaj mi ze w Battlefield 3 bedziesz gral tylko pistoletem i bronia typu M1 Garand. Ok? Chcialmbym wtedy zobaczyc twoje statsy. :whistling:

Ostatnio gralem z typem o ksywie stello dadaou (czy cos takiego), pierwszy na leaderboard. Skonczylem mecz na atackama desert, laduje sie kolejna mapa, a kolesia nie ma. Skumalem o co chodzi. Wychodze z gry, znowu odpalam Atackame, a typ sieje spustoszenie apachem'em. Napisalem mu PW co o tym mysle.

Walkthrough BFBC2: Vietnam:

http://www.gametrail...ield-bad/705836

http://www.gametrail...ield-bad/705837

Edytowane przez walek

Opublikowano

Ja wszystkie snajperki z tłumikiem wymasterowałem jako tzw.agresywny snajper,czyli luneta 4 razy i w pole,albo z c4 jak były pojazdy blisko,albo martar,ogólnie ta snajperka z magnum ammo na hc to poezja,2 strzały i kolo pada,do tego recon ma dobre maskowanie i czesto gesto gubiłem typków w kępie krzaków :P i do tego zawsze gram random,dlatego uważam ze ratio mimo wszystko mam dobre :P HIV jak ma czym to niech sie chwali,jak przypakujesz to też będziesz mógł pokazywać klate,to trudniejsze niż 50 lvl w BC2 :P

Edytowane przez Litwin25

Opublikowano

Zagraj sobie jako random, zobaczysz co to jest Hardcore!

Gram dość często na publicach jako random, ew. z jednym znajomym.

Opublikowano
A ja mam nadzieję że będzie się dało zdjąć lunetę ze snajperek.

Ale po co? :blink:

Ma byc w zastepstwie nowy class skill o nazwie "sokole oko" ? 8)

Nigdy nie próbowałeś? Wiesz jaka frajda pobiegać sobie ze snajperką typo M24 z red-dotem? Jest nie co wolniejsza niż strzelba, ale jak będziesz się wyrabiać z celowaniem na czas z małej odległości (1-10 metrów) to jest dużo skuteczniejsza, nawet od Neosteda-2000 z upgradeami.

powiedział człowiek, który ma 120 killi z M24 .... to faktycznie świetnie się gra, po prostu fantastycznie. Na pierwszym miejscu masz VSS czyli jednak biegasz z automatem dla noobów (pozdro hivonzooo). Tak w ogóle to po co ta dyskusja? Niektórzy grają tak bo lubią, inni robią po 5000 killi z M60 jeszcze inni (pozdro Szalona Małpka!) łotają z Carla Gustava. I CO Z TEGO? Czy jestem noobem robią platynę Abakanem? nie czuję się. bez sensu dyskusja. Lepiej mi powiedzcie: czy jak mam 36 lvl i dostaję kosę od np. 19-20 level, to oni mają za mnie złoty nieśmiertelnik?

Opublikowano

Lepiej mi powiedzcie: czy jak mam 36 lvl i dostaję kosę od np. 19-20 level, to oni mają za mnie złoty nieśmiertelnik?

Jeśli dobrze kojarzę to nie. Złotą dostaje się za zaźdzganie kogoś z levelem 46 wzwyż (nieważne jaki dźgający ma level), srebrną chyba 22-45.

Opublikowano

Chyba to raczej zależy od tego jaki obecnie masz nieśmiertelnik,brąz,srebro czy złoto,to raczej od tego zależy.

Opublikowano

Chyba to raczej zależy od tego jaki obecnie masz nieśmiertelnik,brąz,srebro czy złoto,to raczej od tego zależy.

a to się zmienia? tzn kolor nieśmiertelnika się zmienia? Ja myślałem że to jest bardziej tak jak mówi RUDIOK, ja nigdy za żadnego kolesia z 50lvl nie dostałem poniżej złota....

Opublikowano

Wczoraj byłem świadkiem za...bistej akcji. Na Arica Harbor atakujący przeciwnik zapindalał gazikiem z górki do miasta, jak tylko dojechał do prostej prowadzacej między zabudowaniami dostał POTĘŻNEGO strzała albo z czołgu albo od C4 albo od miny lub z RPG w plecy. Wyglądało to tak jakby z wszystkich tych broni dostał na raz hehe. Potężny wybuch, siła rozpędu rzuciła pojazdem w górę i jakieś 150m do przodu. Pojazd koziolkował frunąc w powietrzu, przeleciał nad czołgiem i spadł prawie pod samym stacjonarnym rpg. Cała tą akcję obserwowaliśmy z Szaloną Małpką i Zaq123456 z dachu  budynku (ta konstrukcja z działkiem i rpg na dachu). Wygladało to bardzo spektakularnie i mega filmowo, dla takich akcji kupiłem bf-a :)

Opublikowano
Lepiej mi powiedzcie: czy jak mam 36 lvl i dostaję kosę od np. 19-20 level, to oni mają za mnie złoty nieśmiertelnik?

Złoty jest od 41 lvl.

Opublikowano

Łebi on wjechał na miny i c4 temu tak pierdykło. Zresztą wybuch był faktycznie nieziemski ,a leciał on jaaak ptaaak trafiony Carlem :3 

Edytowane przez Szalona Małpka

Opublikowano

w koncu koncowka remontu, zaraz wieszam z powrotem lcd'ka na sciane, chlebak na stol i gramy chlopaki :)

Opublikowano

Miałem kiedyś podobą akcje,typ wjechał w moje miny na Atacamie przy"A" i tak go wywaliło w Cobrze że wpadł w budynek i w miejscu balkonu zrobił potężna wyrwe.

Opublikowano

to i ja sie zapytam jak to jest z tym pinem flag defender - przed chwila zrobilem 15 pod rzad flag defend +30 i nic nie wpadlo. probowalem tez dawac squad defend i bronic i dalej nie wpadlo....czy ja cos robie nie tak czy ten jest poprostu zpitolony

Opublikowano

veteran status 15 ?

Widzialem ostanio jak po sieci ludzie mają po 15 i 14 status veterana jest to możliwe bez kupowania starych gier z cd keyami?

Koleś tu wstawił filmik i ma wszystko:

http://www.youtube.com/watch?v=qgjXWYjS1Hc

głównie brakuje mi tych:

Battlefield 1942 - CDKEY

Battlefield 2142 - account

Battlefield Modern Combat - add persona

Battlefield Vietnam - CD KEY

Battlefield 1942: Road to Rome,- CD KEY

Battlefield 1942: Secret Weapons of World War II - CD KEY

Battlefield 2: Special Forces - add persona PS2

jak kupic te stare gry zeby te cd keye dzialały ?

Opublikowano
dział człowiek, który ma 120 killi z M24 .... to faktycznie świetnie się gra, po prostu fantastycznie. Na pierwszym miejscu masz VSS czyli jednak biegasz z automatem dla noobów (pozdro hivonzooo).

statystyki VSSa podbił mi brat, który faktycznie jest noobem. W końcu dorobił się swojego egzemplarza gry i ćwiczy teraz VSS i M60 na własnym koncie.

Opublikowano

Jak patrze że typ nr 1 w PS3 nie ma broni nawet na brąz,ale czołg 2300 killi,havoc i apacz po 32 tys,to odechciewa mi się grać :P

Opublikowano

Mnie bardziej rozwala czas gry niektórych, np. ponad 1700 godzin... To daje średnio 8 godzin dziennie przy BC2 od premiery gry, codziennie... :blink: Nie wiem czy chciałbym zobaczyć w realu taką osobę :turned:

Opublikowano

No i wywaliło statystyki z serwera. Ciekawe, że tylko części graczy pozbawiono osiągnięć. Wiecie może, czy po ich przywróceniu  punkty uzyskane w czasie awarii zostaną dodane do konta?