hivonzooo 12 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 (edytowane) MarekZet, wiesz jak to jest, oni tego nie zrozumieją. Niech dalej biegają z samymi automatami dla noobów. No tak hovonzoo, sproboj sobie pobiegac ze sniperka z zamontowanym red dot, dlugosc twojego zycia nie bedzie dluzsza niz 10 sekund... a sorry zapomnialem, grasz z ziomalami uzbrojonymi w headset'y, rzeczywiscie mozesz grac sanjperka tak jak assault. Ostatnio mialem przyejmnosc grac z polska ekipa zaopatrzona w headsety. I wiesz co? Moglem miedzy sekcjami (tryb rush) pic piwo i zjesc sobie obiad, a i tak wygralbym mecz i mialbym duzo punktow. Jak jestes randomem i grasz ze snajperka z red dot, to niczym nie roznisz sie od samobojcy, ktory okupuje ostanie miejsce. Zagraj sobie jako random, zobaczysz co to jest Hardcore! Poza tym w trybie rush bys nie istnial z ta sniperka z red dot; tylko conquest na arice harbor (tudziez inych malych mapach i trybach jak deatmach) pozwala ci siac zgrozenie reckonem. I prosze cie hivonzoo, nie wkurzaj mnie takimi tekstami jak noob z auttomatem... Obiecaj mi ze w Battlefield 3 bedziesz gral tylko pistoletem i bronia typu M1 Garand. Ok? Chcialmbym wtedy zobaczyc twoje statsy. Gram dość często jako random na Conquescie (jak nie ma akurat znajomych grających w BC2) i nie jest tak źle jak opowiadacie. Oczywiście, jak wbijam na serwer i widzę, że moi przegrywają 220:20, wszystkie flagi przejął wróg i jest sieka na respie to nawet nie próbuję grać w takim momencie. Lubię jak składy są wyrównane (czyt. każda z drużyn ma po 1 fladze, i jest sieka o 3), wtedy dopiero jest prawdziwa gra. Jak sobie życzysz, praktycznie We wszystkie swoje FPS'y gram snajperką (COD4, Resistance 2, BF:BC i BC2) lub karabinami typu M1 Garand (KZ2, BF1943), więc mi to tam szczerze nie robi. Moja niechęć do automatów nie bierze się znikąd. Ja jestem zdania, że szanse powinny być wyrównane - jeśli ja mogę strzelać pojedynczo, a przeładowanie trwa kilka sekund to każdy strzał powinien zabijać. Niestety, w FPS'ach nastała moda na "realizm" (tylko nie wiem gdzie ten realizm jest), co nie przekłada się na przyjemność płynącą z gry. Nie wiem co taki COD4 czy BC2 ma z nim wspólnego, skoro taki Abakan, UMP czy M60 kładą mnie na łopatki jednym/dwoma strzałami, a przy M24 czy M40A3 notorycznie mam hitmakery ((pipi)*ne Juggernauty/kevlarove kamizelki, kto to wogóle wymyślił?), a M95/M82A1 to już klatę razem z jajami powinien wyrwać. Szlag mnie również trafia, kiedy taki Butcher podczas recenzji jakiegoś FPS'a podnieca się że jest w nim jego ulubiona broń (kto zgadnie jaka ma u mnie piwo). Wtedy wiem, że to już gra nie dla mnie. Dlatego też nie kupiłem nowego MOH'a, MW2 oraz Black Ops. Tam nawet trafić nie trzeba, kule z precyzją rakiety tomahawk lecą za przeciwnikami. Edytowane 10 października 2010 przez hivonzooo Cytuj
MarekZet 2 Opublikowano 10 października 2010 Opublikowano 10 października 2010 Niestety nie,normalka co wieczór w niedziele. /serwery statystyk nie wyrabiają przeciążenia. Choć zauważyłem że czasem wystarczy podłączyć się drugi raz i załapuje. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 11 października 2010 Opublikowano 11 października 2010 to i ja sie zapytam jak to jest z tym pinem flag defender - przed chwila zrobilem 15 pod rzad flag defend +30 i nic nie wpadlo. probowalem tez dawac squad defend i bronic i dalej nie wpadlo....czy ja cos robie nie tak czy ten jest poprostu zpitolony ponawiam pytanie (wczorejsza akcja- bradley wjechal na mine dostalem 4 razy flag defend +30) a pin jak nie wpadl tak nie wpadl - zastanawiam sie czy ktos musi mi wydac rozkaz z squadu zebym to dostal, czy moze musze byc akurat przy tej fladze w zasiegu...Gdzies wyczytalem ze tak naprawde trzeba zrobic 6 flag defend zeby dostac ten pin. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 11 października 2010 Opublikowano 11 października 2010 musisz selectem zaznaczyć flage, gdy pojawi sie na niej taki zielony kwadrat wtedy biegniesz do niej i ją przejmujesz lub bronisz, jeżeli masz flage przejętą i np 2 kolesi podbiega z przeciwnego squadu i podbija flage, wtedy musi zejsc ta kreska niebieska do 0 i robic sie na czerwono, wtedy ty wchodzisz w akcje rozwalasz tych typkow i znow podijasz flage, i powinno ci wpasc, mi tak wpadło. Lub poprostu oznacz flage tym selectem i bron jej przez całą runde to moze cos sie wyskrobie z tego. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 11 października 2010 Opublikowano 11 października 2010 musisz selectem zaznaczyć flage, gdy pojawi sie na niej taki zielony kwadrat wtedy biegniesz do niej i ją przejmujesz lub bronisz, jeżeli masz flage przejętą i np 2 kolesi podbiega z przeciwnego squadu i podbija flage, wtedy musi zejsc ta kreska niebieska do 0 i robic sie na czerwono, wtedy ty wchodzisz w akcje rozwalasz tych typkow i znow podijasz flage, i powinno ci wpasc, mi tak wpadło. Lub poprostu oznacz flage tym selectem i bron jej przez całą runde to moze cos sie wyskrobie z tego. czyli musza ze tak powiem odbic kompletnie flage (zjechac ma z niebieskiego na ten szary kolor i wtedy to sie liczy jako defend? - zwykle zabijam jak zaczyna mi migac czyli jest jeszcze nasza ale juz zaczeli ja zdobywac.... Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 11 października 2010 Opublikowano 11 października 2010 @danielskii nie łam się, będziemy grać w Conquest aż Ci wpadnie. Cytat z innego forum: za każdym razem musisz odeprzeć atak wroga nawet jak będzie ich kilku, zaliczy Ci to jako 1 obronę flagi i później następny atak do odparcia itd. Ale jak któryś z forumowiczów napisał musisz zdaje się 6 razy obronić flagę. Ja zrobiłem tego pina na tej zimowej mapce odpowiednikowi nelson bay z rush, nie pamietam nazwy może to chodzi faktycznie o 4 obrony, a nie 4 kille? i faktycznie zamiast 4 chyba trzeba mieć 6 (napewno 4 to za mało) damy radę Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 11 października 2010 Opublikowano 11 października 2010 Jestem straszliwym detalista i uparty prosiak jak to okreslila moja zona a poniewaz zostal mi tylko ten pin do zrobienia (a takze zwiazane z nim naszywki) w zwiazku z tym nie odpuszcze poki nie zrobie - PS. zauwazylem ze coraz mniej ludzi lupie w BC2 - wieczorami po 24 znalesc mecz z pelnymi druznami graniczy z cudem (nawet w weekendy) Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 11 października 2010 Opublikowano 11 października 2010 No niestety, teraz jak dojdzie Black Ops to ludzi będzie jeszcze mniej. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 11 października 2010 Opublikowano 11 października 2010 No niestety, teraz jak dojdzie Black Ops to ludzi będzie jeszcze mniej. a potem dojdzie Vietnam i zabawa ruszy od nowa. jiha Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 11 października 2010 Opublikowano 11 października 2010 juz sobie wyobrazam uh1 + rock&roll + ekipa kozbinio,manfred w powietrzu i latajace rozne rodzaje k*rw na przeciwnikow...to jest to co tygrysy lubia najbardziej PS. ogladajac filmik klimatycznie prezentowala sie giwera okrecona jakimis szmatami - ciekawi mnie mam tylko nadzieje ze m60 nie bedzie tak przegiety jak w bc2 i nie bedzie samych medykow. Tak sobie teraz mysle fajnie moze wygladac rush (np najpierw desant amerykancow w poblizu jakies wioski, pozniej posowanie sie w jakies dzungli by na koncu zdobywac wzgorze)...jezz ile bylo by mozliwosci Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 11 października 2010 Opublikowano 11 października 2010 Kurde ja sie mecze bo chwilowo nie mam BC2 :< z tydzień jeszcze pewnie... Mimo duzego zainteresowania jakim obdarzam BO, to mam zamiar kupić Vietnam - zbyt lubie BC2, żeby z niego rezygnować ;] Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 Co mnie ostatnio leczy w BC2,to to że na start gry ustawia się singiel i nei raz odruchowo go uruchomie,a nie ma możliwości wcześniejszego wyjścia,a w multi najbardziej ze jak w 1 profilu ustawimy darty,do każdy inny profil zamiast pistoletu też to ma. Cytuj
walek 96 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Jak to jest z tymi minami. Jak przeciwnik widzi, ze je podkladam, to w tym momencie sa one widoczne dla druzyny "przeciwnika"? Nie wierze w to ze sa one caly czas widoczne-jade bradley'em, patrze na droge, pusto... a chwile potem boom Ktos wyzej pisal napisal jakoby 100 metrow (przy strzale ze snajpy) to 100pkt. Ja ostatnio na atackamie zestrzeliem kolesia z pierwszej bazy (jako atakujacy, po lewej stronie kolo siatki ogrodzajacej budenk) kolesia na dziale stacjonarnym w 3 bazie... dostalem 330 pkt. na moje oko to bylo 1.5 km Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Bo to miny zbliżeniowe,nie muszą być na drodze tylko gdzies pod krzaczkiem schowane Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 15 października 2010 Opublikowano 15 października 2010 Ot, i wpadły pierwsze 2 platynki w odstępie kilku godzin (nóż i czołgi). Ponarzekać muszę, bo pustkami świecą serwery po 23 godzinie ostatnio i to zarówno na HC jak i normalu. Nic tylko czekać Black Ops, który jeszcze zmniejszy bazę graczy, a potem tylko wytrzymać do Vietnamu. btw, czy są jakieś inne strony ze statystykami niż bfbcs.com i bfbc2.statsverse.com? Bo na obu nie ma mojej postaci z ps3. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 15 października 2010 Opublikowano 15 października 2010 oTOMo - bo imo duzym minusem jest to ze ludzie moga grac tylko czworkami w teamie - np Ciebie widze i paru innych kazdego dnia wieczorem ale co z tego skoro mam staly team (pozdro Kozbinio i Manfred) i zwykle jest tylko jedno wolne msc ktore zawsze sie zapelni - wtedy przeciez nie ma sensu wysylac zaproszenia jesli nie ma komunikacji - mysle ze to powoduje ze ludzie przezucaja sie na inne tytuly - mam nadzieje ze przyszly BF cos zmieni w tym kierunku a jak nie to troche szkoda bo mysle ze jak wyjdzie KZ3 to BC2 kompletnie pojdzie w odstawke Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 października 2010 Opublikowano 15 października 2010 Mam pytanie,poszukuje sampla mp3(lub inny)strzału i przeładowania czołgu abrams,moja dziewczyna uwielbia ten dźwięk i chce go mieć w komie,wie ktoś gdzie można coś takiego wyszukać? Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 15 października 2010 Opublikowano 15 października 2010 Jest na stronie Battlefield'a jesli dobrze kojarze. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 października 2010 Opublikowano 15 października 2010 Szukam ale coś nie moge sie doszukać. Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 15 października 2010 Opublikowano 15 października 2010 Do zassania jest tam owy "dzwonek" i to chyba jest to czego szukasz. Drogi Litwinku :3 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 15 października 2010 Opublikowano 15 października 2010 Po miesiecznej przerwie wrocilem do BC2 i gra bawi jak wzcesniej uwielbiam gry kiedy przez pierwsze 3 bazy gnieciemy przeciwnikow jak chcemy i na ostatniej bazie po zniszczeniu 1 mcom sie zacielismy. Nic nam nie wychodzi tym razem oni nas gniota zostaja 4 tickety i nagle pojawil sie uav. No to 15 c4 na uav i heja obroncy musieli sie zdziwic Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 15 października 2010 Opublikowano 15 października 2010 Litwin - może ściągnij PCtową wersję beta - jeszcze można ją znaleźć w sieci a potem jakiś ripper/extractor do efektów dźwiękowych. Ja też po dłuższej przerwie wróciłem i się przesiadłem na HC bo mam lewą łapę w gipsie i nie sięgam kciukiem do selecta I wbrew pozorom nie jest tak kampersko jakby się wydawało, a momentami akcja jest intensywniejsza. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 no! w końcu odblokowalem wszystko we wszystkich klasach. Multi to małe arcydzieło. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 no! w końcu odblokowalem wszystko we wszystkich klasach. Multi to małe arcydzieło. gratulacje. To teraz braz we wszystkim a ja tak dla treningu przed wietnamem oczywiscie wbijam platyne w G3 a potem m14 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 Dzisiaj wpadł rekordu w(pipi) na akcje nożem,jednego typa musiałem 5 razy dźgać by go ubić(o dziwo się nie skapnął) a drugiego już drugi raz mi się nie udało i w kontrataku wbił mi kose,na szczęście później go dopadłem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi