genjuro 85 Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 Ogladnalem ten filmik i...hmm, nie stanal <_< Jakos nie moge sie przekonac do tych klimatow z IIWŚ i lat 60'-70' Cytuj
Gość szpic Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 cena 50zl wiec smakowicie Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 To też będzie można dzielić na 5 slotów? Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 patrzac na to ze stroje i onsloughta mozna było dzieli to sadze ze to również. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 to wychodzi 8,40 zł na 5 osób, zatem za nie całą dyszke można mieć już dodatek. Jak dobrze mieć PS3 Cytuj
hivonzooo 12 Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 Ogladnalem ten filmik i...hmm, nie stanal <_< Jakos nie moge sie przekonac do tych klimatow z IIWŚ i lat 60'-70' Na pewno ciekawsze są walki z udziałem plastikowych broni, robocików i kusz (COD:BO). Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 października 2010 Opublikowano 21 października 2010 Multi pada na ryj,dzisiaj 10 strzałów ze snajperki na 2 bazie na Velparadiso do typka co stoi na dachu przy stacjonarnym RPG i nic,nawet nalot go nie zabił,później strzał w nogi i wpada headshot-masakra. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 Na pewno ciekawsze są walki z udziałem plastikowych broni, robocików i kusz (COD:BO). Easy, ziomek Akurat BO tez mi sie nie podoba, zreszta napisalem ze lata 60-70 mi "nie podchodza". Tak to juz jest, ze jeden lubi ogorki, a drugi ogrodnika corki ^_^ Ja lubie w fps okres wspolczesnych zmagan wojennych i s-f. Tak wiec pozostane przy zwyklym BBC2 ( mam nadzieje ze beda ludzie na serwerach) 8) Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 (edytowane) screeny z Vietnam - będzie nawet rapair tool i kolo w ryżowej czapce Edytowane 22 października 2010 przez waldusthecyc Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 Tuk tuk zamiast quada :]]], jak każdy tutaj nie mogę się doczekać. Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 Nono, recon będzie wyglądał niczym John Wayne w "Zielonych beretach". Ale szkoda, że nie będzie motion sensora w pojazdach (mój ulubiony perk). Cytuj
Gość szpic Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Nono, recon będzie wyglądał niczym John Wayne w "Zielonych beretach". Ale szkoda, że nie będzie motion sensora w pojazdach (mój ulubiony perk). dla mnie najgorszy dobre to jest armor/mocniejsze glowice. Oraz alternate fire to czesto ratuje dupe Cytuj
walek 96 Opublikowano 24 października 2010 Opublikowano 24 października 2010 Tuk tuk zamiast quada :]]], jak każdy tutaj nie mogę się doczekać. Troche to komicznie wyglada. Bede zapierdzielal wietnamczykiem lub marines tym tlukiem po polach ryzowych? ja tam wole riksze ... No ale dobrze ze nie ma zdalnie sterowanych samochodzikow z C4. A tak w ogole to udala mi sie rzecz niemozliwa. Wykonalem najdluzszy strzal ze snajperki jaki jest mozliwy w tej grze. Arica Harbor, jestem w drugiej bazie, na wiezycce po lewej stronie (tuz przy drodze do zabudowan w trzeciej sekcji). Ziomale atakuja ostatnia baze, ja namierzam kolesia, ktory sie respownowal przy skalkach za budnkiem, gdzie sie znajduja dwa ostatnie m-com'y. I wykonuje strzal zycia- 50 pkt za kill'a, 10 pkt za headshot'a, i 500 za dystnas, razem 560 pkt. Szkoda ze nie ma sprzetu do nagrywania. I LOVE THIS GAME! ... brakuje mi jeszcze zestrzelic pilota heli. Setki kul zmarnowalem na to, i wciaz nic Cytuj
Gość szpic Opublikowano 24 października 2010 Opublikowano 24 października 2010 Tuk tuk zamiast quada :]]], jak każdy tutaj nie mogę się doczekać. Troche to komicznie wyglada. Bede zapierdzielal wietnamczykiem lub marines tym tlukiem po polach ryzowych? ja tam wole riksze ... No ale dobrze ze nie ma zdalnie sterowanych samochodzikow z C4. A tak w ogole to udala mi sie rzecz niemozliwa. Wykonalem najdluzszy strzal ze snajperki jaki jest mozliwy w tej grze. Arica Harbor, jestem w drugiej bazie, na wiezycce po lewej stronie (tuz przy drodze do zabudowan w trzeciej sekcji). Ziomale atakuja ostatnia baze, ja namierzam kolesia, ktory sie respownowal przy skalkach za budnkiem, gdzie sie znajduja dwa ostatnie m-com'y. I wykonuje strzal zycia- 50 pkt za kill'a, 10 pkt za headshot'a, i 500 za dystnas, razem 560 pkt. Szkoda ze nie ma sprzetu do nagrywania. I LOVE THIS GAME! ... brakuje mi jeszcze zestrzelic pilota heli. Setki kul zmarnowalem na to, i wciaz nic na yt jest wiele takich filmow do kolekcji oprocz ubicia z snajperki pilota polecam na port valdez zdjecie spadochroniarza z sg lub z rpg ludzie sa potem ladnie zdziwieni Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 października 2010 Opublikowano 24 października 2010 No ja też ją kocham,zważywszy jak na Val tłuke w typa 5 razy,kule przez niego przechodzą,w końcu mnie zauważa i zgon. Cytuj
hivonzooo 12 Opublikowano 24 października 2010 Opublikowano 24 października 2010 A tak w ogole to udala mi sie rzecz niemozliwa. Wykonalem najdluzszy strzal ze snajperki jaki jest mozliwy w tej grze. Arica Harbor, jestem w drugiej bazie, na wiezycce po lewej stronie (tuz przy drodze do zabudowan w trzeciej sekcji). Ziomale atakuja ostatnia baze, ja namierzam kolesia, ktory sie respownowal przy skalkach za budnkiem, gdzie sie znajduja dwa ostatnie m-com'y. I wykonuje strzal zycia- 50 pkt za kill'a, 10 pkt za headshot'a, i 500 za dystnas, razem 560 pkt. Szkoda ze nie ma sprzetu do nagrywania. I LOVE THIS GAME! ... brakuje mi jeszcze zestrzelic pilota heli. Setki kul zmarnowalem na to, i wciaz nic No i pewnie jedyny trafiony strzał na całą rundę. Zawsze mnie ciekawiło co ludzie widzą w siedzeniu 15 minut w jednym miejscu tylko po to, aby wykonać 1 strzał. Przez ten czas miałbyś dużo, dużo więcej punktów gdybyś chociaż wziął ACOG'a. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 24 października 2010 Opublikowano 24 października 2010 A tak w ogole to udala mi sie rzecz niemozliwa. Wykonalem najdluzszy strzal ze snajperki jaki jest mozliwy w tej grze. Arica Harbor, jestem w drugiej bazie, na wiezycce po lewej stronie (tuz przy drodze do zabudowan w trzeciej sekcji). Ziomale atakuja ostatnia baze, ja namierzam kolesia, ktory sie respownowal przy skalkach za budnkiem, gdzie sie znajduja dwa ostatnie m-com'y. I wykonuje strzal zycia- 50 pkt za kill'a, 10 pkt za headshot'a, i 500 za dystnas, razem 560 pkt. Szkoda ze nie ma sprzetu do nagrywania. I LOVE THIS GAME! ... brakuje mi jeszcze zestrzelic pilota heli. Setki kul zmarnowalem na to, i wciaz nic No i pewnie jedyny trafiony strzał na całą rundę. Zawsze mnie ciekawiło co ludzie widzą w siedzeniu 15 minut w jednym miejscu tylko po to, aby wykonać 1 strzał. Przez ten czas miałbyś dużo, dużo więcej punktów gdybyś chociaż wziął ACOG'a. ale satysfakcja i radocha z takiego trafienia większa niż z 30 "zwyklych" killsów w tym samym czasie assultem. Jesli ktos nie siedzi tak w każdej grze to spoko. Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 24 października 2010 Opublikowano 24 października 2010 brakuje mi jeszcze zestrzelic pilota heli. Setki kul zmarnowalem na to, i wciaz nic Mnie się to udało na Isla Inocentes Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 24 października 2010 Opublikowano 24 października 2010 brakuje mi jeszcze zestrzelic pilota heli. Setki kul zmarnowalem na to, i wciaz nic a tam zestrzelić, są inne sposoby http://www.youtube.com/watch?v=DT3uBj5LO14 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 października 2010 Opublikowano 24 października 2010 Mi się udało ze 3 razy pilota a ostatnio gunner spadł,ciężej się strzela z SV98.Może przy okazji wyszedł mu najdłuższy strzał,przecież nie napisał ile punktów miał ogólnie,jak zwykle nad interpretujesz hiv. Cytuj
walek 96 Opublikowano 24 października 2010 Opublikowano 24 października 2010 Pamietam dokladnie ten mecz. Mialem ponad 1700 pkt, i zajalem 6 miejsce. To byl chyba 2-3 trzeci mecz kiedy kampilem, starajc sie pobic rekord ( tak w ogole to po zdobyciu 1 bazy wpadl mi pomysl na pobice rekordu). Mowie Ci Hivoznoo, jak ubijesz kolesia z tak duzej odleglosci, satysfakcja gwarantowana... W tej rundzie zaliczylem trzy swetne strzaly- jeden za 393 pkt, drugi za 473 a ostatni wiadomo (btw: mam dobra pamiec do liczb). Ps. Boli Cie chyba Hivoznoo ze majac tyle killsow snajperka, nigdy z tak daleko nikogo nie sciagneles ( otrzymujac 560 pkt za killa) Ja od 25 min mam problem z wejsciem do gry. Wybieram respown point i NIC! Kilkam caly czas X, i wciaz nie moge wejsc do gry. WTF? Po zerujacych sie stats'ach kolejna wpadka EA? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 października 2010 Opublikowano 24 października 2010 Też tak czasami mam,jakby sie zawieszała,musisz wgrać od nowa. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 24 października 2010 Opublikowano 24 października 2010 (edytowane) Na rush defendersami na arica harbour polecam wziąść sw98 i zaraz na respie pobiec na prawo na górke. Czekać aż z drugiej strony jacyś snajperzy też wejdą na skarpe po lewo, tam gdzie zawsze kampią, i podnieść do 3 strzałki do góry lunete, gwarancja heda + 400-500pkt Edytowane 24 października 2010 przez Merson Cytuj
walek 96 Opublikowano 24 października 2010 Opublikowano 24 października 2010 Merson lekka przesada. Ja ubilem kolesia ktory pilotowal Uav, ( z gorki ) i dostalem jakies 380 o ile pamietam. Na sto procent nie przekroczylem 400 pkt ( chyba ze mortarem walniesz w czolg, a sekunde pozniej sicgniesz typa) .Na pewno przy combo kill+headsot+distance nie ma szans powyzej 400 pkt). Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 Dzis i mi sie udalo zestrzelic spadachroniarza :)Na Arica Harbor z 870 Combat za pierwszym strzalem,czemu nie mozna nagrywac replayow Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi