hivonzooo 12 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Mnie to też zastanawia. Pamiętam jak grałem kiedyś w betę Uncharted 2. Tam każdy mecz był nagrywany na HDD. Czemu tak nie może być z BC2? Cytuj
Rokkyu 4 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 To wielka strata dla graczy PS3, na dodatek mimo opcji robienia screenshotów nie można ich nigdzie przejrzeć. Widać, że dysk mieli coś w momencie naciśnięcia select+start, ale nie ma tego ani w galerii, ani też w profilu żołnierza na stronie EA. :confused: Cytuj
hivonzooo 12 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Dysk podczas gry w BC2 praktycznie zawsze "mieli". Nie wiem czemu DICE się jeszcze tym nie zajęło. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Mam nadzieje że COD:BO wyznaczy jakby nowe standardy w strzelankach i nagrywanie już będzie w nowej części Battlefielda. Cytuj
Rokkyu 4 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Dysk podczas gry w BC2 praktycznie zawsze "mieli". Nie wiem czemu DICE się jeszcze tym nie zajęło. Stań w miejscu, tam gdzie nic się nie dzieje, naciśnij S+S, potem znów i znów. Zobaczysz, że w tych momentach dysk zaczyna na chwilę pracować i grafika "zamarza" na moment. Te skriny są robione i zapisują się na dysku, jednak w żaden sposób nie możemy ich przejrzeć offline/online. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Do najbliższego patcha zostanie dodana a raczej podmieniona z Medal of Honor detekcja trafień gdyż jak twierdzi DICE lepszy ten system jest w MH Cytuj
mersi 804 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 to bardzo dobrze że zmieniają, ile raz tak było że chowając sie za czymś, i tak kule cie trafiały i byłeś zabity? to jest właśnie wkurzające, dobrze że zmieniają Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Do najbliższego patcha zostanie dodana a raczej podmieniona z Medal of Honor detekcja trafień gdyż jak twierdzi DICE lepszy ten system jest w MH wiadomo kiedy wyjedzie patch na konsole bo pc juz dostal 4 a konsole tylko 2 patche 1 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Zaq takie pytanie.co to za typ Nirv_1?Sprzedał ci 13 kos. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 (edytowane) Kamper siedzial na spawn i dziabnol mnie 13 razy twardy bylem i nie wychodzilem z gry i pozalowalem. Edytowane 26 października 2010 przez zaq123456 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 U mnie taki był Agent X-1,(pipi)any siedział po krzakach i się czaił,raz mu oddałem(jak większosci co mi kosy zakładają)ale później filował tylko na mnie. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Do najbliższego patcha zostanie dodana a raczej podmieniona z Medal of Honor detekcja trafień gdyż jak twierdzi DICE lepszy ten system jest w MH Żeby tylko przez przypadek nie podmienili na detekcję trafień z singla MoH bo wtedy strzał w nogę = headshot Cytuj
mersi 804 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 najlepsze było tak z miesiąc temu jak nikt prawie nie miał jeszcze 50 lvl, ja wbijam na serv a tu co 2 deaths to kosa, jeszcze pisałem do typków czy są z tego dogtaga zadowoleni Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 probowal ktos pisac do support ea co by wklepali recznie te 2 insygnie za bronzy? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Ja mogę zginąć sporo razu z ręki tego samego typa,ale kosy nie wybacze Ostatnio przez 3 mecze ścigałem typa z niemiec(z allStars)i w końcu dopadłem chama na Atacamie,dostał kose i chwile później wyszedł z meczy,widział że go namierzam zbyt często Cytuj
davidk3 12 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Ja również nie trawię jak dostaję kosę w plecy:> rzadko się to zdarza ( głownie ja zabieram ich do piachu kosą ) ale jak już się zdarzy to z ciężkim sercem myślę : niech się cieszy że miał zaszczyt zabrać moj dogtag po czym poluję na niego aż się zrewanżuję. Tak btw. teraz robię destruction 2.0 i jeszcze tyle nerwów to ja nie straciłem jak tylko przez to:/ no i jeszcze te zabójstwo z helikoptera...przesada Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Ja przestaje grać w drużynach,wczoraj ubijałem notorycznie typa z klanu WAZA,na chwile się rozluźniłem i pomyślałem że w końcu za plecami mam kompanów,nagle kosa od tego typa z WAZY Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 probowal ktos pisac do support ea co by wklepali recznie te 2 insygnie za bronzy? Teoretycznie nowy pacz (który ten co poprawi detekcję kolizji) też na naprawić gwiazdki. Ale czy konsola go dostanie to inna sprawa. Mam nadzieje że wraz z Wietnamem uzupełnią brakujące patche. Co do sprzedawania kos to ja ostatnio już nie wbijam w plecy snajperom - czekam aż przeładowują broń i pojawiam się przed nimi. Ale ciągle nie mam więcej niż 4 dogtagi z jednego typa (takich delikwentów mam czterech). Cytuj
CrazyDaro 6 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Obczajcie filmik z moim udziałem Cytuj
hayami 18 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 (edytowane) probowal ktos pisac do support ea co by wklepali recznie te 2 insygnie za bronzy? Teoretycznie nowy pacz (który ten co poprawi detekcję kolizji) też na naprawić gwiazdki. Ale czy konsola go dostanie to inna sprawa. Mam nadzieje że wraz z Wietnamem uzupełnią brakujące patche. Co do sprzedawania kos to ja ostatnio już nie wbijam w plecy snajperom - czekam aż przeładowują broń i pojawiam się przed nimi. Ale ciągle nie mam więcej niż 4 dogtagi z jednego typa (takich delikwentów mam czterech). Jaki sadysta:), dzięki za tip, muszą nerwowo przeładowywać, sprawdzimy hehe Edytowane 27 października 2010 przez hayami Cytuj
Gość szpic Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 niech daja ten patch moze poprawi On pare bledów bo cuda sie dzieja oj cuda. Wbilismy squadem na poddasze, wszyscy patrzymy w otwor od drabiny nagle jeden z nas dostaje kose :potter: Na nelson bay jako atakujacy nie moglismy nawet dotknac ziemi po spadaniu na spdochronach... Druzyna przeciwna wybijala wszystkich w locie i te randomalne urodzenia Cala druzyna rodzilismy sie w jednym miejscu max 5 metrow od siebie akurat druzyna przeciwna ustawila sie i zrobila sobie strzelnice... Cala nasza druzyna bardzo szybko wyszla z gry.... Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Czuje się niedopieszczony jako użytkownik konsolowej wersji bc2. Na PC jutro wchodzi patch zmieniający kilka rzeczy (np. zmniejszenie obrażeń skrzynki zadawanych przez broń o 50%, czy zdobycie znaczka za brązowe gwiazdki, więcej na blogu) Jak będzie wychodzić BF3 to się długo zastanowię czy nie zrobić upgrade'u blaszaka, bo wersja PCtowa ma dostać więcej "miłości" (tłumacząc dosłownie), żeby gracze pctowi nie czuli, że to port z konsol. Do tekstu źródłowego zapraszam na forum EA. Z ciekawszych tekstów pisanych przez ludzi z DICE mogę polecić ten wątek gdzie jest wyjaśnione czemu nie zostały wydane narzędzia modderskie (edytory map itp.) do BC2. Ciekawy kawał lektury. Z innych ważnych rzeczy - już statystyki nie będą się resetować w niedziele, bo wykryto, że powodem było przeciążenie powodowane sczytywaniem bazy danych przez źródła zewnętrzne (prawdopodobnie bfbcs.com). Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Z innych ważnych rzeczy - już statystyki nie będą się resetować w niedziele, bo wykryto, że powodem było przeciążenie powodowane sczytywaniem bazy danych przez źródła zewnętrzne (prawdopodobnie bfbcs.com). Oh yeah! Oby Bo co zasiadałem w niedzielę żeby się odstresować to stresu było tylko więcej przez takie kwiatki Cytuj
walek 96 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 To chyba restowanie statystyk przeniesli na czwartek ( czyli na dzisiaj), bo od 40 min mnie wyrzuca z serwerow oraz resetuje mi statsy do zera. ..Gdybym wiedzial ze exlusiwvy na PS3 to przeterminowane, odrzgrzewane kotlety, dawno kupilbym Xbox360. Tam przynajmniej online jest stabilny, no i gry darmowe dzieki piratom... Fuck u Sony i caly ten pomysl z PSN+, ktoery isdzie w kierunku XboxLIve Cytuj
hivonzooo 12 Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 Tak, myślisz że to wina PSN? Raczej niedbałości panów z DICE. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi