hivonzooo 12 Opublikowano 5 listopada 2010 Opublikowano 5 listopada 2010 Na jakich wieżowcach? Jeśli chodzi Ci o te piaskowe wieżyczki ze screena... to tak, można tam wejść. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Na jakich wieżowcach? Jeśli chodzi Ci o te piaskowe wieżyczki ze screena... to tak, można tam wejść. chodzilo mi z singla. jak dobrze pamietam to potem z tego sie szlo na takie "osiedle" z nieskonczonymi wiezowcami potem na moment gdzie byl juz koniec gry Jak w multi wygladalo to nie wiem bo nie gralem Cytuj
hivonzooo 12 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 No co Ty, to był praktycznie koniec gry. Oasis oraz Ghost Town nie posiadają tych budowli. Są one natomiast w BC2 np. na Arice Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Tego się nie spodziewałem - można złożyć preorder dodatku Vietnam przez EA store (tutaj), który da nam możliwość grania 3 dni przed premierą. Jest też polska cena podana - 49 zł. Czego to ludzie od marketingu nie wymyślą, preorder DLC, heh. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Pewnie bym kupił gdyby nie możliwość dzielenia konta na 5 . Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Tego się nie spodziewałem - można złożyć preorder dodatku Vietnam przez EA store (tutaj), który da nam możliwość grania 3 dni przed premierą. Jest też polska cena podana - 49 zł. Czego to ludzie od marketingu nie wymyślą, preorder DLC, heh. Pewnie bym kupił gdyby nie możliwość dzielenia konta na 5 . Tylko że jest to wyłącznie dla wersji PC... Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Ale wersja na PS3 będzie pewnie w podobnej cenie. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 6 listopada 2010 Opublikowano 6 listopada 2010 Pewnie tak. Pisałem że wersja PC bom myślał że nie dojrzałeś tego napisiku skoro piszesz że pewnie byś kupił i nie wierzę że stateczny człowiek w Twoim wieku parał by się graniem na PC... tak nie wypada... fe... Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 PC mam tylko do filmików i Rome Total War A chodziło mi że bym kupił na premiere sobie tą gierke,tylko w sumie po co skoro można podzielić konto i mieć praktycznie darmowe DLC(chociaż raz) Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 Map pack 7 on the way, czyli dlaczego fani BF cieszą się z premiery BO: Map 1: Oasis Origin: Battlefield: Bad Company multiplayer Game modes: Rush, Conquest, Squad Rush, Squad Deathmatch Map 2: Harvest Day Origin: Battlefield: Bad Company multiplayer Game modes: Rush, Conquest, Squad Rush, Squad Deathmatch Map 3: Cold War Origin: Battlefield: Bad Company 2 singleplayer Game modes: Rush, Squad Rush, Squad Deathmatch Map 4: Heavy Metal Origin: Battlefield: Bad Company 2 singleplayer Game modes: Conquest, Squad Rush, Squad Deathmatch źródło 1 Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 źródło to twoje żródło mówi: VIP Map Pack 7 is on its way to Battlefield: Bad Company 2. czyli wychodzi na to że będzie free ? [dla osób z kodem]. szkoda, że nie ma przybliżonego czasu wydania i potwierdzenia ze będzie też na PS3. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 Szkoda, że nie wydali tego wcześniej, ale nie będziemy narzekać ;] Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 Szkoda, że nie wydali tego wcześniej, ale nie będziemy narzekać ;] myślę, że łajzy doskonale wiedzą co robią - tak miało być Cytuj
maztika 36 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 cooooo, 4 zupelnie nowe mapy? w multi bc1 nie gralem, takze nie kojarze ich, ale informacja ocieka za(pipi)istoscia. Cytuj
maztika 36 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 tak z drugiej mańki, bo jestem ciekawy. jakie sa wasze ulubione mapy? 1. arica 2. isla 3. valdez Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 (edytowane) Map 4: Heavy Metal Origin: Battlefield: Bad Company 2 singleplayer Whoa, to może być gigant. Przecież ta mapa jest ogrooomna Aż się prosi o rusha z 7-8 bazami :> Edytowane 8 listopada 2010 przez Rudiok Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 Nie będzie na niej Rusha. Pewny jest Conquest z dużą ilością czołgów, przynajmniej tak ją widzę :] Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 Nie będzie na niej Rusha. Pewny jest Conquest z dużą ilością czołgów, przynajmniej tak ją widzę :] No z tego co patrzyłem to Rusha na niej póki co nie uświadczymy. Ale idąc tropem poprzednich map packów to przewiduję, że przy map pack nr 8 dadzą Conquest dla Cold War i Rush dla Heavy Metal Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 Niech dają te mapy bo mi sie grać nie chce Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 od premiery bbc2 mie grałem w żadną inną grę dłużej niż 2 godziny, liczyłem na chwilę oddechu aby pograć w rdr i co (pipi) ... najlepiej wydane 179pln w życiu Cytuj
hivonzooo 12 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Czyli mamy rozumieć że Ty nic nie robisz, tylko grasz w BC2? 2 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Nie,pewnie pracuje,żyje a w czasie wolnym gra. 1 Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Czyli mamy rozumieć że Ty nic nie robisz, tylko grasz w BC2? zasuwam na dwóch etatach staram się pomóc żonie wychować dwójkę dzieciaków przy okazji jakoś obronić dwa uratowane koty przed naszymi dzieciakami od czasu do czasu udaje mi się złapać dwie godziny przed snem na relaks przy BBC2 czasem dla takich akcji http://www.own3d.tv/video/29337/lol_fin1 po prostu nie mam czasu na inne gry, a jeśli go juz mam to nadal wkręca mnie zabawa przy tym tytule i jeszcze dorzucą TE mapy + Vietnam 3 Cytuj
mersi 804 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 na mapie heavy metal ma byc 8 czołgów i 4 heli :potter: będzie sie działo Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 9 listopada 2010 Opublikowano 9 listopada 2010 Ta, w sam raz dla 4x 50 level, nabijający w 4 heli punkty na noobach. Czemu nie dają więcej UAV? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi