Opublikowano 5 listopada 201014 l Na jakich wieżowcach? Jeśli chodzi Ci o te piaskowe wieżyczki ze screena... to tak, można tam wejść.
Opublikowano 6 listopada 201014 l Na jakich wieżowcach? Jeśli chodzi Ci o te piaskowe wieżyczki ze screena... to tak, można tam wejść. chodzilo mi z singla. jak dobrze pamietam to potem z tego sie szlo na takie "osiedle" z nieskonczonymi wiezowcami potem na moment gdzie byl juz koniec gry Jak w multi wygladalo to nie wiem bo nie gralem
Opublikowano 6 listopada 201014 l No co Ty, to był praktycznie koniec gry. Oasis oraz Ghost Town nie posiadają tych budowli. Są one natomiast w BC2 np. na Arice
Opublikowano 6 listopada 201014 l Tego się nie spodziewałem - można złożyć preorder dodatku Vietnam przez EA store (tutaj), który da nam możliwość grania 3 dni przed premierą. Jest też polska cena podana - 49 zł. Czego to ludzie od marketingu nie wymyślą, preorder DLC, heh.
Opublikowano 6 listopada 201014 l Tego się nie spodziewałem - można złożyć preorder dodatku Vietnam przez EA store (tutaj), który da nam możliwość grania 3 dni przed premierą. Jest też polska cena podana - 49 zł. Czego to ludzie od marketingu nie wymyślą, preorder DLC, heh. Pewnie bym kupił gdyby nie możliwość dzielenia konta na 5 . Tylko że jest to wyłącznie dla wersji PC...
Opublikowano 6 listopada 201014 l Pewnie tak. Pisałem że wersja PC bom myślał że nie dojrzałeś tego napisiku skoro piszesz że pewnie byś kupił i nie wierzę że stateczny człowiek w Twoim wieku parał by się graniem na PC... tak nie wypada... fe...
Opublikowano 7 listopada 201014 l PC mam tylko do filmików i Rome Total War A chodziło mi że bym kupił na premiere sobie tą gierke,tylko w sumie po co skoro można podzielić konto i mieć praktycznie darmowe DLC(chociaż raz)
Opublikowano 8 listopada 201014 l Map pack 7 on the way, czyli dlaczego fani BF cieszą się z premiery BO: Map 1: Oasis Origin: Battlefield: Bad Company multiplayer Game modes: Rush, Conquest, Squad Rush, Squad Deathmatch Map 2: Harvest Day Origin: Battlefield: Bad Company multiplayer Game modes: Rush, Conquest, Squad Rush, Squad Deathmatch Map 3: Cold War Origin: Battlefield: Bad Company 2 singleplayer Game modes: Rush, Squad Rush, Squad Deathmatch Map 4: Heavy Metal Origin: Battlefield: Bad Company 2 singleplayer Game modes: Conquest, Squad Rush, Squad Deathmatch źródło
Opublikowano 8 listopada 201014 l źródło to twoje żródło mówi: VIP Map Pack 7 is on its way to Battlefield: Bad Company 2. czyli wychodzi na to że będzie free ? [dla osób z kodem]. szkoda, że nie ma przybliżonego czasu wydania i potwierdzenia ze będzie też na PS3.
Opublikowano 8 listopada 201014 l Szkoda, że nie wydali tego wcześniej, ale nie będziemy narzekać ;] myślę, że łajzy doskonale wiedzą co robią - tak miało być
Opublikowano 8 listopada 201014 l cooooo, 4 zupelnie nowe mapy? w multi bc1 nie gralem, takze nie kojarze ich, ale informacja ocieka za(pipi)istoscia.
Opublikowano 8 listopada 201014 l tak z drugiej mańki, bo jestem ciekawy. jakie sa wasze ulubione mapy? 1. arica 2. isla 3. valdez
Opublikowano 8 listopada 201014 l Map 4: Heavy Metal Origin: Battlefield: Bad Company 2 singleplayer Whoa, to może być gigant. Przecież ta mapa jest ogrooomna Aż się prosi o rusha z 7-8 bazami :> Edytowane 8 listopada 201014 l przez Rudiok
Opublikowano 8 listopada 201014 l Nie będzie na niej Rusha. Pewny jest Conquest z dużą ilością czołgów, przynajmniej tak ją widzę :]
Opublikowano 8 listopada 201014 l Nie będzie na niej Rusha. Pewny jest Conquest z dużą ilością czołgów, przynajmniej tak ją widzę :] No z tego co patrzyłem to Rusha na niej póki co nie uświadczymy. Ale idąc tropem poprzednich map packów to przewiduję, że przy map pack nr 8 dadzą Conquest dla Cold War i Rush dla Heavy Metal
Opublikowano 8 listopada 201014 l od premiery bbc2 mie grałem w żadną inną grę dłużej niż 2 godziny, liczyłem na chwilę oddechu aby pograć w rdr i co (pipi) ... najlepiej wydane 179pln w życiu
Opublikowano 9 listopada 201014 l Czyli mamy rozumieć że Ty nic nie robisz, tylko grasz w BC2? zasuwam na dwóch etatach staram się pomóc żonie wychować dwójkę dzieciaków przy okazji jakoś obronić dwa uratowane koty przed naszymi dzieciakami od czasu do czasu udaje mi się złapać dwie godziny przed snem na relaks przy BBC2 czasem dla takich akcji http://www.own3d.tv/video/29337/lol_fin1 po prostu nie mam czasu na inne gry, a jeśli go juz mam to nadal wkręca mnie zabawa przy tym tytule i jeszcze dorzucą TE mapy + Vietnam
Opublikowano 9 listopada 201014 l na mapie heavy metal ma byc 8 czołgów i 4 heli :potter: będzie sie działo
Opublikowano 9 listopada 201014 l Ta, w sam raz dla 4x 50 level, nabijający w 4 heli punkty na noobach. Czemu nie dają więcej UAV?