Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no raczej wygląda na to że w tym patchu będą mapki, bo jakoś sobie nie wyobrażam żeby od razu na płytce już było Oasis i Harvest Day które to zostały wybrane na forum ea(jaką ankieta była) więc dziś po północy sie zobaczy czy są :whistling:

Opublikowano

G3 to wałek. To teraz zamiast hord z m60 beda biegac hordy z g3...

i o co chodzi z bug vs mcom na atakamie?

ps co do c4 to nic nie zmieni. zamiast 12 ładunków bedzie 24 czyli 4 osoby z skladu idealnie...

Opublikowano

Fixed a bug where Vehicle Countermeasures would fail to remove tracer darts at high speed.

Czy ja dobrze tlumacze? Strzalka z tracera odpadala przy "duzej" predkosci pojazdu? :)

[Będzie jutro do pobrania, razem z dodatkowymi mapkami które będą sie znajdować w tym patchu, więc pogramy na nich jutro lub w piątek chyba gdzieś tak czytałem.

Czy ja dobrze widze? Jutr nowe mapy? yeahh!:potter:... jutro bede mial w koncu neta w mojej plejce, wiec bedzie ostre granie.

dało się jak kręciłeś się w miejscu, to bywało że odpadał ja sam nigdy tego nie zrobiłem ale widziałem kolesi że to potrafią

od jutra L-4 hehe

Opublikowano

no raczej wygląda na to że w tym patchu będą mapki, bo jakoś sobie nie wyobrażam żeby od razu na płytce już było Oasis i Harvest Day które to zostały wybrane na forum ea(jaką ankieta była) więc dziś po północy sie zobaczy czy są :whistling:

http://blogs.battlefield.ea.com/

Wlasnie wszedlem an strone blog'a, i w patchu na pewno nie bedzie nowych map. Napislai tylko ze patch jest "dostosowany/ przysposobiony" do nadchodzacego map pack 7 i Vietnam.

As the title suggests, there is an update for Battlefield: Bad Compa.ny 2 coming for the PS3 platform, and it contains multiple changes to the game. This update is also in preparation for our upcoming VIP Map Pack 7 and Battlefield: Bad Company 2 Vietnam, which explains the size of it.

Opublikowano (edytowane)

G3 z lunetą to nie przegięcie,od ciebie zależy jaką grasz bronią i powinieneś mieć wybór na chce optyke założyć,skoro teraz wszyscy beda z G3 biegać to będzie decydował skill :P Ja tam i tak z M14 bede śmigał jak dadzą optyke,wkurza mnie natomiast fakt że znów nie wiadomo kiedy mapy beda,dojdzie do tego że jeszcze kupie COD by mieć w co grać.

Edytowane przez Litwin25
Opublikowano

łoooo, patch, hał nice, ale też jakoś nie widzę usunięcia "przestrzałów" noża. G3 z lunetką... z jednej strony sie ciesze [zdziwilem sie ile mam killsow G3] a z 2giej martiwe, to bardzo mocna i clena broń. MK-14 z Acoc mmmm to bedzie miód malinka. Szkoda ze nie wiadomo kiedy vip 7 :/

Opublikowano

Ch.uj  z g3 i m14... niech dadzą optyke do garanta ! hehehehe. Po wyzerowaniu statsów straciłem chęć do gry i odblokowywania czegokolwiek... jedynie nowe mapki i nadciągająca fala Vietcongu mogą mnie pocieszyć.

Opublikowano

- Fixed a bug where Vehicle Countermeasures would fail to remove tracer darts at high speed.

Vehicle Countermeasures to dymny perk dla pojazdów. Czołgi rzucają granaty dymne, śmigłowce flary, a w efekcie "zrzuca" to z pojazdu przyczepioną strzałkę z darta. Czyli chodzi o to, że obecnie przy dużej prędkości czasem "smoke" nie zrzuca tej strzałki i zostanie to naprawione

- Reduced the reload time for Vehicle Countermeasures.

Flary będzie można rzucać częściej (obecny reload to 20s, będzie 15)

Czyli po pół roku gry idzie nerf na dmg M60, natomiast 2 potężne karabiny dostają możliwość założenia optyki, a do tego są dostępne dla każdej klasy. Gdzie tu sens, gdzie tu logika?

Opublikowano

Ch.uj  z g3 i m14... niech dadzą optyke do garanta ! hehehehe.

I do granatu i noża też ;] G3 z optyką to przesada, choć pewnie sam będę go stosował :]

Dobrze, że obniżyli uszkodzenia skrzyń.

Dawać już te nowe mapy :]

Opublikowano

Nie wiem kiedy robiony byl ten wywiad, ale koles w pewnym momencie zaczyna od "We've two new maps...", i zaczyna opisywac Hill 137 o ktorym juz dawno byla mowa. Na pewno na starcie beda 4 mapy.

Opublikowano

3,5h ścciągania i KU.RWA przy 97% coś sie zje.balo i wyskoczyl blad ! .... i teraz od nowa i juz szacuje okolo 200min !!!!!!!!!!!!

czy to jest normalne ? ... ktos jeszcze ma problemy z aktualizacja ? rece opadaja ... wraca do domu po 48h dyżurze w w pogotowiu, zryty na maxa, chce sie odprezyc i chu.j ! ....

Opublikowano

3,5h ścciągania i KU.RWA przy 97% coś sie zje.balo i wyskoczyl blad ! .... i teraz od nowa i juz szacuje okolo 200min !!!!!!!!!!!!

czy to jest normalne ? ... ktos jeszcze ma problemy z aktualizacja ? rece opadaja ... wraca do domu po 48h dyżurze w w pogotowiu, zryty na maxa, chce sie odprezyc i chu.j ! ....

pewnie masowo ludzie go teraz zasysają, stąd te problemy tak mi sie wydaje.

Opublikowano

zależy jak leży, pustki na pustki na mapach trafiam rzadko, a specjalnych problemów z PSN też nie doświadczyłem wiec nie jest to takie "oczywiste", widzę troche cie nerwy biorą ;) bywa i tak.