Litwin81 1 155 Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 Nic nowego nie pokazali w trailerze,pewnie chcą by jeszcze pamiętać o Vietnamie.Przeżyłem szok,po tak długiej przerwie nie mogłem ogarnąć pole widzenia BC2 to nie jest szybka gra ale musze pograć kilka godzin by się w nią wczuć,albo grają tacy lamerzy albo ja taki dobry,bo rozegrałem 3 mecze i ratio poniżej 2,5 nie spadło Mi ściągneło w jakieś 15 minut i gra się ok,M14 z luneta jets dla mnie lepsze niż G3. Cytuj
walek 96 Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 (edytowane) Pustki na mapach pojawiaja sie w godzinach od 2-3 w nocy do popoludnia. Najwieksze natezenie jest od 21:00- wtedy z mrocznych jaskin wychodza goscie z 50 lvl i klanowicze ... a ja wciaz czekam na zalozenie neta, siedze tak i czekam na ekipe (obecnie korzystam z neta dzieki USB z karta sim w srodku. Co za (pipi) nie polecam) G3 i M14 z red dotka (wersja PC).. ale chwila chwila, filmik 4 miesiace temu zostal zuploadowany http://www.youtube.com/watch?v=IEz8nU6mH2Y Edytowane 24 listopada 2010 przez walek Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 (edytowane) Powiadam wam ,że nadejdą czasy gdy do pistoletów dadzą (lamerską) optyke. Edytowane 24 listopada 2010 przez Szalona Małpka Cytuj
septo 1 Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 G3 to wałek. To teraz zamiast hord z m60 beda biegac hordy z g3... i o co chodzi z bug vs mcom na atakamie? ps co do c4 to nic nie zmieni. zamiast 12 ładunków bedzie 24 czyli 4 osoby z skladu idealnie... jesli chodzi o bug z C4 na atacama desert to nie wiem czy nie chodzi o miejsce w srodku miasta przy drugich m-comach, a konkretnie przy m-comie A. mozna bylo z pomieszczenia nad nim zrzucac C4 na ziemie (tak jakby na sufit z m-coma) i niszczylo to tak samo jakbys byl na dole w pomieszczeniu i oblepil go C4. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 (edytowane) G3 to wałek. To teraz zamiast hord z m60 beda biegac hordy z g3... i o co chodzi z bug vs mcom na atakamie? ps co do c4 to nic nie zmieni. zamiast 12 ładunków bedzie 24 czyli 4 osoby z skladu idealnie... jesli chodzi o bug z C4 na atacama desert to nie wiem czy nie chodzi o miejsce w srodku miasta przy drugich m-comach, a konkretnie przy m-comie A. mozna bylo z pomieszczenia nad nim zrzucac C4 na ziemie (tak jakby na sufit z m-coma) i niszczylo to tak samo jakbys byl na dole w pomieszczeniu i oblepil go C4. Tez mi sei wydaje ze o to wlansie chodzi, nie znalem tego sposobu, ostatnio widziałem jak moj team tak robi. Edit: Aaaa, no mi też chodzilo o Arica a nie o Atacama Edytowane 24 listopada 2010 przez humanno Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 To samo jest w afryce w drugiej bazie przy A ,więc można uznać to za normalne Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 Optyka nie jest lamerska,bo albo wszystkie bronie ją mają i decyduje skill a nie że ja typa nie widze a on mnie tak,albo tak jak Vietnamie tylko muszka.O dziwo najlepsze statsy miałem jak wszystko zerowali i grało sie podstawowymi broniami bez optyki. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 Optyka nie jest lamerska,bo albo wszystkie bronie ją mają i decyduje skill a nie że ja typa nie widze a on mnie tak,albo tak jak Vietnamie tylko muszka.O dziwo najlepsze statsy miałem jak wszystko zerowali i grało sie podstawowymi broniami bez optyki. ha! mialem podobnie, zadziwiająco dobrze mi szło tego dnia gdy wszyscy biegali z podstawowym zestawem z powodu awarii jacyś tacy zagubieni ludzie sie wydawali to jest jeden z największych atutów Vietnamu imo. Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 (edytowane) No dobra nie jest lamerska ,ale mimo wszystko większość gra z użyciem wszędobylskiej optyki sam akurat nie używam jakoś się tak od zwyczaiłem. Edytowane 24 listopada 2010 przez Szalona Małpka Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 Hej ! Mam pytanko Kupiłem na premierę BC 2 limitkę wklepałem kod i sprzedałem jeśli kupię znowu BC 2 używane bez kodu vip ten stary będzie działał ? pozdro Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 Tak ,bo kod vip jest przypisany do konta jesli dobrze pamiętam lub konsoli. Cytuj
walek 96 Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 (edytowane) Krotki gameplay Harvest Day (1:30) http://www.youtube.com/watch?v=UC1wDkA3ow4&feature=player_embedded calkiem ciekawie sie zapowiada update: Heavy metal http://www.youtube.com/watch?v=ZdqYBZma0oY Edytowane 24 listopada 2010 przez walek Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 Patrzałem w sklepiku ze to ostatni Map Pack,po nim będzie już kiszka. Cytuj
PolChicken 6 Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 Po 6 też nic nie było przewidywane za kod vip w sklepiku. Kiedy odblokują te mapki? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 Ok odpalam bf mysle sobie szybki patch wkoncu nie wiele zmienia ale sie kurna zalamalem... co tam w srodku jest caly Vietnam? Cytuj
humanno 201 Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 (edytowane) Ok odpalam bf mysle sobie szybki patch wkoncu nie wiele zmienia ale sie kurna zalamalem... co tam w srodku jest caly Vietnam? Raczej nie, Vietnam to bedzie pewno kolejne 1,5GB tutaj najprawdopodobnije jest vip pack 7 ino jeszcze nie dostępny. No chyba że... Edytowane 24 listopada 2010 przez humanno Cytuj
hivonzooo 12 Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 Zgadzam się, optyka w tej grze to jedna z największych lamerstw jakie można sobie wyobrazić. Nie gram z optyką na żadnym automacie, jedynie przy snajperkach zamiast normalnej lunety biorę ACOG'a (co jest logiczne). Jednak gdy widzę takiego nooba z Abakanem i x4 to mnie krew zalewa. Albo jeszcze gorzej - największymi pajacami są ci, co biegają z uzi i x4 - przecież ta optyka jest wtedy większa od samej broni 1 1 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 Ja się dziwie hiv ze ciebie jeszcze nie nominowali do nagrody Nobla w dziedzinie granie w BC2,jak jesteś prawdziwym fighterem to graj normalną optyką,przystosowaną dla snajperki. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 Tez troche nie kumam co jest logicznego w zamianie lunety dedykowanej do karabinu snajperskiego na ACOC, gdybyś mógł to stwierdzenie uzasadznić. Cytuj
walek 96 Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 Ja biegam z abakanem 4x zoom (z kazdym automatem jaki posiada assault), to naprawde ulatwia zycie... Pretensje miej hivonzoo do tworcow gry, nie do graczy. Bo gracz wykorzystuje wszystkie dostepne opcje/ulatwiacze aby mu sie "zabijalo" jak najlatwiej. Ja niestety nie doszedlem jeszcze do poziomiu zeby grac z zamknietymi oczyma. pzdr Ps. I jak tam jak sie gra M14 lub z G3 z red dot badz ACOG. Macie rekordowe killstreaki? :0 Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 Ps. I jak tam jak sie gra M14 lub z G3 z red dot badz ACOG. Macie rekordowe killstreaki? :0 tiaaaa - ja robię drugie podejście przy ściąganiu patcha - pierwsze skończyło się zawieszką po 31%.... G3 to moja ulubiona broń, pierwsza platyna... jak mi dadzą reddota to ja jestem mega szczęśliwy. @danielskii jest jedyną osobą którą znam, która lubi biegać z M14 więc myślę, że będzie ciekawie. no nic narazie retuszuję zdjęcia córki i czeeeeeeeekam aż sciągnie. a idzie bardzo słabo (177 minut...) Cytuj
Gość szpic Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 Ja się dziwie hiv ze ciebie jeszcze nie nominowali do nagrody Nobla w dziedzinie granie w BC2,jak jesteś prawdziwym fighterem to graj normalną optyką,przystosowaną dla snajperki. ja czekam na dodanie acog do pistoletu to bylby ogien np rewolwer + x12 zoom albo sg+ nawet te x4 lub x12 :potter: Cytuj
humanno 201 Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 (edytowane) Nie wiem co macie z tym patchem ze tak ciezko sie sciaga, no chyba ze to wina predkosci neta. Moj poszedl gladko w 45min. ps. hehe, do tracera by sie zoom przydał Edytowane 24 listopada 2010 przez humanno Cytuj
Mirumoto 234 Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 Czytając niektóre komentarze można pomyśleć, że w tej grze można tylko grać karabinami bez optyki (bo są lamerskie), snajpami (konicznie z acogiem, bo x12 jest dla cieniasów). Broń boże m60 czy inne lkmy, bo zostaniesz nazwany noobem. A o uzi z celownikiem x4 mówić nie muszę - oczywiste jest to, że tym nie można grać, bo celownik jest większy od broni! OH NOES! Ludzie, wrzućcie na luz, grajcie czym chcecie, gdzie chcecie, jak chcecie. Jeszcze trochę i będzie jak z COD, nie grać p90, granatnikami, bazookami, shotgunami, akimbo etc. Ja lubię grać wszystkim po kolei - trochę snajpy i kamperstwa, trochę assaulta czy to karabin z optyką czy to z saigą, engineer z carlem albo rpg plus jakiś smg, kamikaze z c4 na mcomy, medykiem rzadziej - nie pasuje mi trochę jego styl. Ale jak widzę gościa, który nazywa innych noobami, bo grają dostępnymi w grze brońmi to mnie krew zalewa. Nie widzę w tym sensu. 3 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 listopada 2010 Opublikowano 24 listopada 2010 Mi poszło w 15 minut bez zgrzytów,już mi drugi gold wpadł w M14,cudna broń. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi