Gość Zaqair Opublikowano 30 listopada 2010 Opublikowano 30 listopada 2010 Siemano! Mam zamiar kupić Battlefield'a i zadam trochę banalne pytanie: jak się ma sprawa z patchami. Czy każdy patch począwszy od 1.01 będzie instalowany, czy automatycznie pobierze się ten najnowszy? wszystkie 3 pobierze Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 listopada 2010 Opublikowano 30 listopada 2010 Okej, dziękówa. Do zobaczenia na polach bitwy Cytuj
Gość szpic Opublikowano 30 listopada 2010 Opublikowano 30 listopada 2010 Okej, dziękówa. Do zobaczenia na polach bitwy za jakies 2 dni jak sciagniesz patch Cytuj
Doneth 3 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 Ja mam takie pytanie. Czy ten vip code jest w pudełku z grą w każdej edycji? Co on daje? Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 Vip Code jest w każdej nowej grze. Daje dostęp do nowych mapek, bez kodu pograsz tylko na podstawowych co mija się z celem. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 jutro bede miał znowu BC2 - yeah \o/ mam nadzieje, ze sie wdroże szybko, bo nie grałem z miesiac. Ale to chyba jak jazda na rowerze :> Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 No pierwsze 2 godziny są ciężkie Ja teraz wróciłem po 3 tygodniach,to nie ogarniałem otoczenia Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 No pierwsze 2 godziny są ciężkie Ja teraz wróciłem po 3 tygodniach,to nie ogarniałem otoczenia no ja po prawie miesiącu wrócę dzięki nowym mapom i vietnamowi Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 O której update z mapami? Cytuj
walek 96 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 (edytowane) Mapy sa od ponad pol godziny Zagralem Conquest Heavy metal i Harvest Day. Pierwszy to lekkie przegiecie, 24 ludzi na tej mapie to zdecydowanie za malo, przynajmniej 32 graczy mialo by jakis sens. Jak nie zalapiesz sie na ja jakis pojazd, to masz pecha, jestes ofiara. Generalnie mapa dla fanow bitwy pod kurskiem. Ja w to nie bede gral. Harvest Day w trybie Conqest jest lepsza. Masa pojazdow- quady, buggie, czolgi etc. Szybkie akcje, wjazdy, flankowanie, snajpowanie itd... ogolem konkret. Mi sie podoba. Kazdy tutaj cos dla siebie znajdzie. Ide obczaic nastepne Super, jak staram sie odpalic Oasis to przekierowuje na inne mapy. Niewieraygodne oblezenie Oasis.., przed chwila na Cold War bylem sam. WTF? Edytowane 1 grudnia 2010 przez walek Cytuj
Gość szpic Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 Pogralem na cold war i sie srogo zawiodłem. Dobrze ze ten map pack jest za darmo bo mnie byloby by wstyd brac kase za ten jeden wielki bug Znikajace tekstury, przenikanie przez sciany... juz wiem jakies mapy bede unikal jak ognia.... Cytuj
walek 96 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 Cold War to nic, najbrzydszy jest Heavy metal z racji swojej wielkosci. Podczas lotu heli widac brzydkie i dorysowujace sie tekstury, no i framerate lekko spada. Nie dosc ze mapa malo atrakcyjna, to w dodatki niegrywalna. No coz PS3 slabo radzi aobie z duzymi przestrzeniami (malo pamieci)... Jutro zobacze jak to wyglada na PC. W koncu dobilem sie do Oasis. Na Conquescie to wyglada prawie jak Arica Harbor, tyle ze wiecej jest domkow. Jednak gra sie bardziej intesywnie, naprawde nie uswiadczylem kamperstwa. Ostra walka o kazdy domek... W trybie rush na pierwszej bazie do obrony wkurza apache- nie ma sie gdzie ukryc, istna rzez, baza nie do obrony. Przydalo by sie jakies dzialko stacjonarne, Jak narazie moim faworytem jest Harvest Day Cytuj
humanno 201 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 (edytowane) No do c#ja pana, jeszcze staty i bronie wyzerowało w grze, bo w menu są. Teraz niby wróciły, ale przed chwilą tez niby byly, totem rozlaczylo i nie bylo. eh. Kolejny kick. Cos jakby nagły powrót graczy na servery zle na nie wpłynął. No dobra, na Oasis takie lagi ze moze jednak pojde sobie film obejrzeć. wrazenia- Cald War? szpic ja nie wiem co ty od tej mapy chcesz, zadne wpadki techniczne mi sie w oczy nie rzucily, bo, powiedziałbym nawet ze mapka bardzo ladnie sie prezentuje zwlaszcza podczas szybowania na spadochrnie. Mnie się w miare podoba, duzo budynkow, na szybsze partie, szkoda bo ja bym wolał jeszcze kawałek mapki i dorzucić 1 parke Mcomów :tongue: Harvest ok, chociaż troche wiało pustką, sporo snajperów. Oasis zagram jak minie fala nowomapkowych entuzjastów. Tylko Heavy metal nie gralem bo nie ma Rusha Edytowane 1 grudnia 2010 przez humanno Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 Harvest to rzeźnia dla snajperów,Cold War taki sobie,dużo kamperstwa na dachach,Oasis nie grałem. Cytuj
maztika 36 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 (edytowane) lagi takie, ze grac sie nie da. oprocz tego wyzerowalo staty i bronie. sprawdzilem tylko harvest przez 15 minut. trzeba poczekac, az sie uspokoi. Edytowane 1 grudnia 2010 przez maztika Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 takie pytanie zmienili miejsca mcom na white pass czy dalej sa w tych budynkach co sie zawalaja? Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 Rozegrałem na razie po meczu na każdej mapie, na razie jestem happy, że coś nowego wreszcie. Najbardziej za(pipi)istym dodatkiem jaki znalazłem jest ciężarówka na Cold War, którą można jeździć (tylko że nie ma za bardzo gdzie). Cóż, nie chwalili się nowym pojazdem Mapy sprawdzę dokładniej w weekend, ale generalnie jestem tak (tylko te spadki framerate, heh). Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 Ostatnie mcom na White Pass jest na dole,nawet zawalenie nie pomoże by go zniszczyć,trzeba osobiście. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 Zaq, na drugiej i trzeciej bazie po jednym mcomie wyprowadzili na zewnątrz. Wczoraj wieczorem wybroniliśmy się z bartkiem na drugiej bazie, kiedyś było to nie mozliwe. Heavy Metal jest mega duży. Z pierwszej bazy do ostatniej flagi jest ponad kilometr. Pierwszy dzień map a już widziałem cwaniaka który wylądował na wiatraku i ostrzeliwał wrogów. Mapa ewidentnie pod helikoptery i snajperów, czyli nie dla mnie :] Cold War za(pipi)ista ciasna zimowa mapka. Jak każda śnieżna mapa w BBC2. Shotgun i do przodu. Mcomy są na zewnątrz więc nie popełniono tego błędu co na White Pass. No i ta ciężarówka nie wiadomo po co, bo nie ma nią gdzie jeździć :] Harvest Day. Najpierw mamy zabawę z czołgami na polach, potem wjazd do miasteczka i zaczyna się rzeźnia :] Oasis nie zagrałem całej mapy więc się nie wypowiadam. Fajnie jak wprowadzają nowe mapy, prześmiesznie jest, nie za bardzo ludzie ogarniają skąd nadchodzi wróg i kosy lecą aż miło :] Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 Mogli chociaz dodac ciezarowke do statsow,to by road kille wchodziły Cytuj
Gość szpic Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 wrazenia- Cald War? szpic ja nie wiem co ty od tej mapy chcesz, zadne wpadki techniczne mi sie w oczy nie rzucily, bo, powiedziałbym nawet ze mapka bardzo ladnie sie prezentuje zwlaszcza podczas szybowania na spadochrnie. Mnie się w miare podoba, duzo budynkow, na szybsze partie, szkoda bo ja bym wolał jeszcze kawałek mapki i dorzucić 1 parke Mcomów :tongue: Harvest ok, chociaż troche wiało pustką, sporo snajperów. Oasis zagram jak minie fala nowomapkowych entuzjastów. Tylko Heavy metal nie gralem bo nie ma Rusha ja jestem wyczulony na bledy. Po BC2 wiem ze DIce nie mozna zaufac i od nich gry tylko z 2 reki. Bo codziennie dostaje nowa paczke cudów. wystarczy pograc 30 minut i juz zawsze sie cos ciekawego zdarzy. Im wiecej rusów na grze tym wiecej czarów: tylko dzisiaj wywalalo mnie zawsze z czolgu bo chcial do niego wsiasc wróg. tzn ja jechalem sobie czolgiem na arice i nagle wywalilo mnie ze jestem poza i dalej jedzie przeciwnik.. Zabilem goscia pilotujacego UAV a gosc dalej latal... Cytuj
maztika 36 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 pogralem dzis troche w cold war. masakra, najszybsza mapa battlefielda, respawn, przebiegasz 5m i juz musisz zaczac strzelac Cytuj
Slim pl 0 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 To ta sama ciężarówka którą można przez chwilę pojeździć w kampanii?(Jeszcze nie ściągnąłem dodatku) Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 Jak dla mnie mamy są genialne szkoda tylko że wszyscy chcą tylko na nich grać, gdy wbija się inna mapa nagle nastaje pustka na serwerach<_< Cytuj
walek 96 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 Niezla akcja z ta ciezarowka (ciekawe czy na pace moga zoldaki siadac). W momencie kiedy szukalem za nia oslony pojawiala sie ikona wsiadaj. WTF? Po kiego grzyba ktos umiescil ten pojazd? Po co? Przypadek? Poza tym Cold War spodoba sie fanom CoD'a. Alez tam mozna fragowac! W 2 rundzie na mapie po 15 minutach mecz mialem 50/14. I tak niestety bylem trzeci w druzynie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi