Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rpgfan niestety nie mam dostepu do dodatkowych map (tych co dodali bodajze z pierwszych czesci) i duzo teraz tam ludzi gra? pozyczylem od kumpla bc2 z uzytym kodem, ale kupuje juz dla siebie za kilka dni wiec na luzicie bede mogl brac vietnam:D

Na vipach gra sporo osob ale nadejscie vietnamu zmiecie wszystkich z podstawki wiec nie masz co sie przejmowac brakiem vipa:) przynajmniej na jakis czas.

Opublikowano

ploty mówiły, że z 49 kawałków pierwsze 17 to:

1. Creedence Clearwater Revival - "Fortunate Son"

2. Edwin Starr - "War"

3. Martha Reeves and the Vandellas - "Nowhere to Run"

4. The Troggs - "Wild Thing"

5. Rare Earth - "Get Ready"

.

.

.

Iiiiiiii haa! "Fortunate Son" rozbrzmiewający w lecącym Huey'u + ogień z M60, klimat takiej sceny zeżre wszystko ;D

Oj będzie się działo, btw mówiłem 10 razy powiem i 11. To, że Vietnam jednak nie wyjdzie również na płycie, bez konieczności posiadania BC2 by go odpalić to mega fail. Niech się uczą od R* jak się zarabia pieniądze.

mogliby dać Hey Joe....

"Like a rolling stone" też byłoby mile widziane.

and one angry pig xD
Opublikowano

ta beta battlefield 4 free to szajs jakich malo.

to wstyd wydac bete w ktorej 90% ludzi nie moge grac bo ...( nie da sie poalczyc z serwerami)

gra wywala. Rozdzielczosc skacze jak chce. Tzn nagle wszystko znika poza ekranem i nie da sie przesunac.

Rada deweloperów? Restart...

Dlatego to jest beta... nie wiem czy wiesz, ale w bete się nie gra. Chodzisz po mapach, sprawdzasz je pod kątem błędów itp. itd. i potem informujesz o tym twórców. Jednak zapewne myślałeś że masz pełną grę za free, co nie?

Czy wy też uważacie że hivonzooo to najbardziej irytujący użytkownik w tym temacie? Bez urazy gościu, ale taka prawda.

Opublikowano

Czy wy też uważacie że hivonzooo to najbardziej irytujący użytkownik w tym temacie? Bez urazy gościu, ale taka prawda.

Irytujący? Nie.

Niedoinformowany(nie będe ludzi obrażał)? Jak najbardziej.

Opublikowano

Już się nie mogę doczekać :D Z filmiku koleś robił 1 podstawowy błąd,przy rozbrajaniu siedział i się nie oglądał,a tu trzeba mieć broń podręczną w gotowości do strzału.Zobaczymy w Vietnamie,czy słowa tych ze używanie optyki było lamerskie,będzie miał przełożenie :P

Opublikowano

Bardzo fajny kawałek rozgrywki. Bardzo liche domki nie pozwalają się za bardzo bronić, wjazd czołgu skończył zabawę

Pierwszy raz słyszę polską wersję językową w multi i jakoś dziwnie to brzmi choć wiem, że to kwestia przyzwyczajenia.

Opublikowano

Noszę się z zamiarem kupna używki. Wiem, że już do BBC2 EA kombinowało coś z jakimiś kodami. Co powoduje wykorzystany VIP Code, czy można (i za ile ?) go odkupić ?

Opublikowano

Mozna go kupic w sklepiku w grze za 50zl, lub poszukac na forum / na allegro (czasami ludzie sprzedaja sam kod).

Bez Vip Coda nie zagrasz na zadnych mapach z Vip Packow (dodaja kilka nowych map, oraz udostepniaja stare w roznych trybach rozgrywki). Bez vip coda masz ~ 10 map mniej przypadajacych na jeden tryb rozgrywki.

Opublikowano

Chyba, że tylko Vietnam Cię interesuje, wtedy VIP'a można pominąć.

Oj kałach będzie grany nie ma co ;] A i Remington 870 kozacko się prezentuje (olympia w black ops potrafi nakręcić na strzelby).

Opublikowano

To jak ci leży to się dokładnie dowiedz,bo później takimi opiniami robisz sobie epic fail.

Jakimi opiniami? Poprostu zwróciłem mu uwagę, że to BETA, a nie pełnoprawna gra. Każdy chyba wie jakimi prawami się rządzą bety.

Opublikowano (edytowane)

Już się nie mogę doczekać :D Z filmiku koleś robił 1 podstawowy błąd,przy rozbrajaniu siedział i się nie oglądał,a tu trzeba mieć broń podręczną w gotowości do strzału.Zobaczymy w Vietnamie,czy słowa tych ze używanie optyki było lamerskie,będzie miał przełożenie :P

Ja przy rozbrajaniu tylko posuwam sie do przodu i do tylu. Kciuk prawej reki odpowiedzialny za rozgladanie mam na kolku gdy rozbrajam/uzbrajam ladunek. Jak ty to robisz Litwin, uzywasz palca wskazujacego? :)

i jedno jesy wku^*wiajace. Jak rozbrajasz m-com czesto podnosisz czyjas bron. Grasz assaultem a tu nagle masz w lapach snajperke :0

Edytowane przez walek
Opublikowano (edytowane)

Ja przy rozbrajaniu przesuwam lewy kciuk na prawą gałę, Mam lepszy manewr obracasz wieżyczkę czołgu w jedną a czołg w drugą na widoku do tyłu (kciuk przytrzymuje obie gały do środka) Albo cofanie na widoku wstecznym cofanie pod L2 kciuk na góra kierunek patrzysz do tyłu a sterujesz prawym kciukiem na lewej gale.

Edytowane przez CrazyDaro
Opublikowano

Noszę się z zamiarem kupna używki. Wiem, że już do BBC2 EA kombinowało coś z jakimiś kodami. Co powoduje wykorzystany VIP Code, czy można (i za ile ?) go odkupić ?

Ja ci chętnie opchnę bo mam wolny kod z ultimate edition, ale to już na pw.

Ad Vietnamu-z tego co widzę premiera ma być 21, a jak wiadomo PSN updejtuje się w czwartki-trza będzie czekać czy nie? (w sensie czy w sklepie ea będzie wcześniej)

Opublikowano

Ja przy rozbrajaniu przesuwam lewy kciuk na prawą gałę, Mam lepszy manewr obracasz wieżyczkę czołgu w jedną a czołg w drugą na widoku do tyłu (kciuk przytrzymuje obie gały do środka) Albo cofanie na widoku wstecznym cofanie pod L2 kciuk na góra kierunek patrzysz do tyłu a sterujesz prawym kciukiem na lewej gale.

niech zgadnę co dostaniesz pod choinę

Miniature-FINGER-Twister-Play-Anytime-Anywhere-NEW-.jpg

a tak na serio to ile lat ćwiczysz palcówki ??

Opublikowano

Jeszcze raz sobie odpalilem ten filmik Butchera, i zauwazylem w menu (vietnamu oczywiscie) rozgrywka jednoosobowa. Czyzby singel? A moze po prosty odpala singel z wersji podstawowej?... hey, buthcre co tam kryje sie pod ta opcja? :thumbsup:

Opublikowano

Jeszcze raz sobie odpalilem ten filmik Butchera, i zauwazylem w menu (vietnamu oczywiscie) rozgrywka jednoosobowa. Czyzby singel? A moze po prosty odpala singel z wersji podstawowej?... hey, buthcre co tam kryje sie pod ta opcja? :thumbsup:

Menu Vietnam'u jest zwykła zakładką. Najeżdżasz na nią, to pojawia się tło i muza z Vietnamu. Reszta menusów jest od zwykłego BC2.

Opublikowano

skoro nie ma polonizacji bc2 na ps3 to watpie aby nagle spolonizowali Vietnam