Opublikowano 16 grudnia 201014 l W dniu 16.12.2010 o 20:08, Pioro napisał(a): rpgfan niestety nie mam dostepu do dodatkowych map (tych co dodali bodajze z pierwszych czesci) i duzo teraz tam ludzi gra? pozyczylem od kumpla bc2 z uzytym kodem, ale kupuje juz dla siebie za kilka dni wiec na luzicie bede mogl brac vietnam:D Na vipach gra sporo osob ale nadejscie vietnamu zmiecie wszystkich z podstawki wiec nie masz co sie przejmowac brakiem vipa:) przynajmniej na jakis czas.
Opublikowano 16 grudnia 201014 l Hiv ty musisz coś napisać,mimo iż do końca nie ogarniasz tematu.Dziwne że beta BC2 pozwalała sie zagrywać i wytykać błędy,a ta beta w ogóle nie pozwala połączyć się.
Opublikowano 16 grudnia 201014 l W dniu 16.12.2010 o 16:06, waldusthecyc napisał(a): ploty mówiły, że z 49 kawałków pierwsze 17 to: 1. Creedence Clearwater Revival - "Fortunate Son" 2. Edwin Starr - "War" 3. Martha Reeves and the Vandellas - "Nowhere to Run" 4. The Troggs - "Wild Thing" 5. Rare Earth - "Get Ready" . . . Iiiiiiii haa! "Fortunate Son" rozbrzmiewający w lecącym Huey'u + ogień z M60, klimat takiej sceny zeżre wszystko ;D Oj będzie się działo, btw mówiłem 10 razy powiem i 11. To, że Vietnam jednak nie wyjdzie również na płycie, bez konieczności posiadania BC2 by go odpalić to mega fail. Niech się uczą od R* jak się zarabia pieniądze. Cytat mogliby dać Hey Joe.... "Like a rolling stone" też byłoby mile widziane. Cytat and one angry pig xD
Opublikowano 16 grudnia 201014 l W dniu 16.12.2010 o 20:25, hivonzooo napisał(a): W dniu 16.12.2010 o 20:02, szpic napisał(a): ta beta battlefield 4 free to szajs jakich malo. to wstyd wydac bete w ktorej 90% ludzi nie moge grac bo ...( nie da sie poalczyc z serwerami) gra wywala. Rozdzielczosc skacze jak chce. Tzn nagle wszystko znika poza ekranem i nie da sie przesunac. Rada deweloperów? Restart... Dlatego to jest beta... nie wiem czy wiesz, ale w bete się nie gra. Chodzisz po mapach, sprawdzasz je pod kątem błędów itp. itd. i potem informujesz o tym twórców. Jednak zapewne myślałeś że masz pełną grę za free, co nie? Czy wy też uważacie że hivonzooo to najbardziej irytujący użytkownik w tym temacie? Bez urazy gościu, ale taka prawda.
Opublikowano 16 grudnia 201014 l W dniu 16.12.2010 o 22:28, TheRozi napisał(a): Czy wy też uważacie że hivonzooo to najbardziej irytujący użytkownik w tym temacie? Bez urazy gościu, ale taka prawda. Irytujący? Nie. Niedoinformowany(nie będe ludzi obrażał)? Jak najbardziej.
Opublikowano 17 grudnia 201014 l W dniu 16.12.2010 o 22:28, TheRozi napisał(a): Czy wy też uważacie że hivonzooo to najbardziej irytujący użytkownik w tym temacie? Bez urazy gościu, ale taka prawda. Poprostu mówię co mi leży na duszy.
Opublikowano 17 grudnia 201014 l To jak ci leży to się dokładnie dowiedz,bo później takimi opiniami robisz sobie epic fail.
Opublikowano 17 grudnia 201014 l no klimat fajny http://www.youtube.com/watch?v=6jVChvPPNuI&feature=player_embedded Edytowane 17 grudnia 201014 l przez waldusthecyc
Opublikowano 17 grudnia 201014 l Już się nie mogę doczekać Z filmiku koleś robił 1 podstawowy błąd,przy rozbrajaniu siedział i się nie oglądał,a tu trzeba mieć broń podręczną w gotowości do strzału.Zobaczymy w Vietnamie,czy słowa tych ze używanie optyki było lamerskie,będzie miał przełożenie
Opublikowano 17 grudnia 201014 l Bardzo fajny kawałek rozgrywki. Bardzo liche domki nie pozwalają się za bardzo bronić, wjazd czołgu skończył zabawę Pierwszy raz słyszę polską wersję językową w multi i jakoś dziwnie to brzmi choć wiem, że to kwestia przyzwyczajenia.
Opublikowano 17 grudnia 201014 l Noszę się z zamiarem kupna używki. Wiem, że już do BBC2 EA kombinowało coś z jakimiś kodami. Co powoduje wykorzystany VIP Code, czy można (i za ile ?) go odkupić ?
Opublikowano 17 grudnia 201014 l Mozna go kupic w sklepiku w grze za 50zl, lub poszukac na forum / na allegro (czasami ludzie sprzedaja sam kod). Bez Vip Coda nie zagrasz na zadnych mapach z Vip Packow (dodaja kilka nowych map, oraz udostepniaja stare w roznych trybach rozgrywki). Bez vip coda masz ~ 10 map mniej przypadajacych na jeden tryb rozgrywki.
Opublikowano 17 grudnia 201014 l Chyba, że tylko Vietnam Cię interesuje, wtedy VIP'a można pominąć. Oj kałach będzie grany nie ma co ;] A i Remington 870 kozacko się prezentuje (olympia w black ops potrafi nakręcić na strzelby).
Opublikowano 17 grudnia 201014 l W dniu 17.12.2010 o 08:57, Litwin25 napisał(a): To jak ci leży to się dokładnie dowiedz,bo później takimi opiniami robisz sobie epic fail. Jakimi opiniami? Poprostu zwróciłem mu uwagę, że to BETA, a nie pełnoprawna gra. Każdy chyba wie jakimi prawami się rządzą bety.
Opublikowano 17 grudnia 201014 l W dniu 17.12.2010 o 11:51, Litwin25 napisał(a): Już się nie mogę doczekać Z filmiku koleś robił 1 podstawowy błąd,przy rozbrajaniu siedział i się nie oglądał,a tu trzeba mieć broń podręczną w gotowości do strzału.Zobaczymy w Vietnamie,czy słowa tych ze używanie optyki było lamerskie,będzie miał przełożenie Ja przy rozbrajaniu tylko posuwam sie do przodu i do tylu. Kciuk prawej reki odpowiedzialny za rozgladanie mam na kolku gdy rozbrajam/uzbrajam ladunek. Jak ty to robisz Litwin, uzywasz palca wskazujacego? i jedno jesy wku^*wiajace. Jak rozbrajasz m-com czesto podnosisz czyjas bron. Grasz assaultem a tu nagle masz w lapach snajperke :0 Edytowane 17 grudnia 201014 l przez walek
Opublikowano 17 grudnia 201014 l Troche się gimnatykuje ale daje rade Hiv beta jaka jest każdy wie,ale jak nie można jej sprawdzić to jaki jest pożytek z bety?
Opublikowano 17 grudnia 201014 l Ja przy rozbrajaniu przesuwam lewy kciuk na prawą gałę, Mam lepszy manewr obracasz wieżyczkę czołgu w jedną a czołg w drugą na widoku do tyłu (kciuk przytrzymuje obie gały do środka) Albo cofanie na widoku wstecznym cofanie pod L2 kciuk na góra kierunek patrzysz do tyłu a sterujesz prawym kciukiem na lewej gale. Edytowane 17 grudnia 201014 l przez CrazyDaro
Opublikowano 17 grudnia 201014 l W dniu 17.12.2010 o 13:44, Marchi napisał(a): Noszę się z zamiarem kupna używki. Wiem, że już do BBC2 EA kombinowało coś z jakimiś kodami. Co powoduje wykorzystany VIP Code, czy można (i za ile ?) go odkupić ? Ja ci chętnie opchnę bo mam wolny kod z ultimate edition, ale to już na pw. Ad Vietnamu-z tego co widzę premiera ma być 21, a jak wiadomo PSN updejtuje się w czwartki-trza będzie czekać czy nie? (w sensie czy w sklepie ea będzie wcześniej)
Opublikowano 17 grudnia 201014 l W dniu 17.12.2010 o 16:06, CrazyDaro napisał(a): Ja przy rozbrajaniu przesuwam lewy kciuk na prawą gałę, Mam lepszy manewr obracasz wieżyczkę czołgu w jedną a czołg w drugą na widoku do tyłu (kciuk przytrzymuje obie gały do środka) Albo cofanie na widoku wstecznym cofanie pod L2 kciuk na góra kierunek patrzysz do tyłu a sterujesz prawym kciukiem na lewej gale. niech zgadnę co dostaniesz pod choinę a tak na serio to ile lat ćwiczysz palcówki ??
Opublikowano 17 grudnia 201014 l Jeszcze raz sobie odpalilem ten filmik Butchera, i zauwazylem w menu (vietnamu oczywiscie) rozgrywka jednoosobowa. Czyzby singel? A moze po prosty odpala singel z wersji podstawowej?... hey, buthcre co tam kryje sie pod ta opcja?
Opublikowano 17 grudnia 201014 l W dniu 17.12.2010 o 16:59, walek napisał(a): Jeszcze raz sobie odpalilem ten filmik Butchera, i zauwazylem w menu (vietnamu oczywiscie) rozgrywka jednoosobowa. Czyzby singel? A moze po prosty odpala singel z wersji podstawowej?... hey, buthcre co tam kryje sie pod ta opcja? Menu Vietnam'u jest zwykła zakładką. Najeżdżasz na nią, to pojawia się tło i muza z Vietnamu. Reszta menusów jest od zwykłego BC2.
Opublikowano 17 grudnia 201014 l Jesli mam angielska wersje gry bfbd2 i pobiore Vietnam ,to bedzie mozliwosc zmiany jezyka na PL?
Opublikowano 17 grudnia 201014 l skoro nie ma polonizacji bc2 na ps3 to watpie aby nagle spolonizowali Vietnam